Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

Meni je Neymar gotivan igrac ali bih vise volio vidjeti npr Hazarda u Chelsea, a sto se tice ovog danas samo stavite Neymara (19 god) u ovu Barcelonu i Messia (24) u ovaj Santos i recite da li bi Messi sta napravio, odgovor je NISTA, protiv jedne Barcelone Ronaldo sa onom ekipom ne moze nista a da Neymar sa ovakvom ekipom gdje je jos samo Ganso klasa nesto napravi mislim wtf

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Meni je Neymar gotivan igrac ali bih vise volio vidjeti npr Hazarda u Chelsea, a sto se tice ovog danas samo stavite Neymara (19 god) u ovu Barcelonu i Messia (24) u ovaj Santos i recite da li bi Messi sta napravio, odgovor je NISTA, protiv jedne Barcelone Ronaldo sa onom ekipom ne moze nista a da Neymar sa ovakvom ekipom gdje je jos samo Ganso klasa nesto napravi mislim wtf

I ja se nadam Hazardu, on mi je prva zelja.. nadam se da ce doci makar u ljetnom prelaznom roku ako ne nekim cudom u januaru.. i jos da dodam da se slazem i sa ostatkom komentara..

Tesko cemo mi dobiti Neymara, pogledajte..

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/neymar-guardioli-dovedi-me-u-barcelonu/111219024

Zalijepi li još netko neku vijest sa sportskepatkeiostalegluposti.ba iskoristit ću svoje supermoći da vam zabranim stavljanje linkova :ph34r:

je li to ti imas nesto protiv domene .ba ? :angry: :P :P

Kako sam gledao klipove neymara kako u brazilu igra stvarno je prelijepo za oci.

Ne mogu reci da je najbolji igrac dok ga ne vidim u evropi.

U evropi je danas fudbal majka to svi znaju.

Kao sto kosarkas mora otici u NBA ligu tako i fudbaler ovamo doci.

Pitanje je bil on mogao igrati onako u evropi sada :) Protiv KRKANA, LUDAKA, IGRACINA, BUDALA i kakvih ih sve nema :Dd

Ma daj napali ste momka bezveze. Pa ne moze izgledati kao Terminator sa 18-19 godna... Ne pretjerujte. On izgleda normalno za svoje godine, a i genetika igra veliku ulogu u svemu. Pa vidite koliki hibrid je Lukaku... Razlikuju se igraci, ali mislim da bi on nama itekako pomogao. Ne bi nam odmogao nikako, u to sam siguran. Tako ste govorili i za Matu: "Ma sicusan je, tesko ce on ovdje..." i cinjenica je da se on ne moze gurati, ali de uhvati ti njega ako mozes... Mata svojom brzinom i tehnikom sebe rijetko kada dovodi u stiuaciju da se mora naguravati sa protivnickim igracem. Da nama samo hoce doci Neymar, lako bi se ostale pikanterije slozile...

imam protiv novinarskih priÄa na domeni .ba :P ne kažem da su naše išta bolje, al niko ni ne lijepi .hr pa..

sportske imaju domenu .net, :P :P :P

a koji je to danas internet medij povjerljiv i tacan... Svi oni nagadjaju ono sta mi zelimo da citamo...

Istina je ovo za Neymara, ovo je izjavio lik. Ne znam u Äemu je problem?

jesi li siguran da je istina, imas li nesto sto bi nas uvjerilo vise, bas me zanima...

samo da mi je znati gdje ce igrati... kod njih su sva mjesta popunjena...

a neka i ode, ja bih odmah poslao punudu za Sancheza ili mozda nekog drugog koji misli da mu je mjesto ugrozeno...

samo da mi je znati gdje ce igrati... kod njih su sva mjesta popunjena... a neka i ode, ja bih odmah poslao punudu za Sancheza ili mozda nekog drugog koji misli da mu je mjesto ugrozeno...

Ode u Real, nama prilika zgrabit Di Mariu. Ode u Barcu, prilika za glumca Pedra ili ko zna možda i Sancheza.

Dodje nama, onda Di Maria i Sanchez ostaju u Realu odnosno Barci. :P

Ode u Real, nama prilika zgrabit Di Mariu. Ode u Barcu, prilika za glumca Pedra ili ko zna možda i Sancheza.

Dodje nama, onda Di Maria i Sanchez ostaju u Realu odnosno Barci. :P

ne pedra, samo ne pedra...takvog igraÄa nebi htio u timu makar da igra ko 2 messia

ne pedra, samo ne pedra...takvog igraÄa nebi htio u timu makar da igra ko 2 messia

Dobro, ni meni nije baš drag. Najviše zbog onog njegovog glumatanja, ali zna igrati lopte.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/barcelona-vec-platila-deset-miliona-eura-za-neymara/111221022

Ne znam koliko je tacno, ali eto cim se ovoliko prica ima tu nesto..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.