Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

Santos nije 100%-tni vlasnik Neymara, ima nekih 55%. Valjda za tih 55% hoce 30+ miliona. Sad ne znam, kome platit ostatak il' da li trebaju uopste'?

Pa kako nego da plate i tih 45%. To je neka menadzerska agencija ili tako neka "third party". Pa zbog takvog scenarija Hulk je igrac Zenita a ne Chelsea-ja.

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Plata bi mu trebala biti nekih 145k a 7 miliona godisnje. Sad, meni nije jasna jedna stvar - kako to da on dobija toliku platu a ide u klub koji je olicenje cistog fudbala, ne novca? Kako to?

Liberado pelo técnico Muricy Ramalho e pelo Departamento de Futebol Profissional, o atacante Neymar participará do casamento do meia Paulo Henrique Ganso, em Caraguatatuba (SP), na tarde deste sábado (25). O atleta do Santos será padrinho da cerimônia. Em função disso, ele não viajará com a delegação santista para Brasília (DF), mas se apresenta ainda neste sábado (25), no hotel da capital federal.

O atleta está confirmado no jogo Santos e Flamengo, pela primeira rodada do Brasileirão, neste domingo (26), às 16 horas, no Estádio Nacional, em Brasília (DF).

Dakle, Neymar je sutra Gansov kum na svadbi i dobio je dopuštenje od kluba da ide u Braziliju na vjenčanje. Ništa nije potpisao.  Ovo sam skinuo sa Santosove stranice. Sve što piše u novinama su laži.

Ne vjerujem da su ga vec prodali, to bi bila glupost na kubni metar od Santosa. Oni samo trebaju cekati Svjetsko i moliti se da ovaj odigra tamo dobro i podigne sebi cijenu.

Ma potpisao bi on ugovor sigurno u dogovoru da ode kad naidje ponuda koju prihvaca. Lako se to rijesi.

Tako su vec i uradili prije 1-2 sezonu . Ne vjerujem da ce se jos jednom kockati ;) 

Ne cujem Platinija kako kritikuje velike transfere zbog FFP-a...

Barcelona ne samo da daje najviše novaca na plaće igrača nego je i jedan od velikih potrošača.

A ja sam mislio da su oni svi iz Barcelonine škole i da igraju samo zbog puke ljubavi prema klubu :D

I opet, umjesto da se prvo opskrbe stoperima, golmanom, nedajbože trenerom, oni kupe Neymara.

Messi je jedini razlog što je Barcelona tu gdje je. Nikakva le Masija, bez Messija ih ne bi bilo nigdje. Da ne pričam koliko bi se, da nema Messija, vidjelo kako oni loše posluju i kako su im transferi retardirani i preplaćeni, daleko gori nego u našeg Abramoviča ;)

Ako ne kupe stopera a ovaj ispadne novi Robinho to će tek bit sprdačina :)

Njima treba promjena sustava igre. Neymar je solo igrač koji voli držat loptu. Ona mala vreća hormona će sada manje zabijat, neće Neymar biti druga violina, barem ne na dugo vrijeme, a sumnjam da je došao sjediti na klupi. Što bi se reklo, odličan posao za sigurnu smrt.

Kako ces sine propasti tamo ti nisi svjestan....

I sto rece kolega iznad ovo je garant posao koji ce samo unazaditi katalonske "velikane",jednostavno ne vidjeh kluba koji ima 2 velike zvijezde u timu i to jos igraju identicnu poziciju.Bice im tesko,veoma tesko da ovo ukomponuju,potrebno im je vremena da naprave sistem koji ce raditi sa ovom dvojkom u tandemu,a svi znamo da se danas sve trazi instant,preko noci;bice tesko, bice im vraski tesko !!!

I naravno,da se nadovezem na komentare iznad,naravno,napad vrvi od igraca,a u odbrani su spali na Puyola,Piquea,Maskekasna i bekove,pa ce onda slati ponude za Luiza od 20 i nesto miliona,e pa ne moze braco,sad ce tek doci na vidjelo koga bi trebalo da UEFA optuzuje za enormno visoko trosenje novca,samo polako docete i vi na red.... L-)

:sal1:  

Ja bas mislim da ce uspjeti u Barceloni i da ce igrati fenomenalno, spanska je mekana liga i bas mu odgovara i moci ce bacati na pod njihove defanzivce kao sto to radi u Brazilu, sad druga je stvar LP tu ce se vidjeti od cega je napravljen, ovo bi nekako moglo ici putem Robinhove karijere :D

Ja bas mislim da ce uspjeti u Barceloni i da ce igrati fenomenalno, spanska je mekana liga i bas mu odgovara i moci ce bacati na pod njihove defanzivce kao sto to radi u Brazilu, sad druga je stvar LP tu ce se vidjeti od cega je napravljen, ovo bi nekako moglo ici putem Robinhove karijere :D

To sve drzi vodu da u cijeloj ovoj prici ne postoji jedna osoba,a to je Messi.

ma skroz glup potez Barcelone, al ne čudi me previše, kao da od Muje i Hase očekuješ da na burzi okrenu milijune. Snać će se on u španjolskoj nije to problem, Robinho je dobra usporedba, bit će prosjek i ništa više... 

To sto je on placen koliko je placen, nije veliki problem Farceloni. Armije njihovih navijaca i "navijaca" ce pokupovati dreseve, te ce se ulozeno brzo vratiti. 

Vec sam pisao da ce proci kao Robinho, i stojim iza toga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.