Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

[media]http://www.youtube.com/watch?v=0aOt_nIckjI&feature=player_embedded[/media]

Još mi nije jasno kako je tako strašno uspio promašiti :o, isao je ono lako cu ja sad to, tak se je i zatrcao :D
  • Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Kak se zatrčal na loptu tak je i puknul. Gade mi se takvi igrači koji izmišljaju toplo vodu kod zaletavanja (tu se naravno podrazumijeva i zastajkivanje).
neymar se tako uvijek zatrčava kad puca penale, ne znam di je tu problem sad odjednom. iako mi je drago da je promašio, neka malo da se spusti na zemlju bar malo. :D
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='CFC1905' timestamp='1352980324' post='88802']
neymar se tako uvijek zatrčava kad puca penale, ne znam di je tu problem sad odjednom. iako mi je drago da je promašio, neka malo da se spusti na zemlju bar malo. :D
[/quote]

Pa i DL4 se zatrči. Hoće li Neymar doći kod nas da nasljedi Matu ili?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356309469' post='96535']
Hoće li Neymar doći kod nas da nasljedi Matu ili?
[/quote]

Potpuno različiti igrači, nema teoretske šanse da jedan drugog naslijedi; uopće istu poziciju ne pokrivaju.
On moze doci da naslijedi Torresa i to je moja zelja, mladji i jeftiniji od Falcaoa, igra na 3 pozicije, zato bi dobro bilo da se skrpimo sa Davidom Silvom do ljeta!
[quote name='trebevic' timestamp='1356517299' post='96935']
On moze doci da naslijedi Torresa i to je moja zelja, mladji i jeftiniji od Falcaoa, igra na 3 pozicije, zato bi dobro bilo da se skrpimo sa [u][b]Davidom Silvom[/b][/u] do ljeta!
[/quote]

Hahahahahhahaha ! Kralj! Otac! HAhahahahahahha
[quote name='El_Nino' timestamp='1356541536' post='97050']
Ja mislim da je on htio napisat Davidom Villom, ali se malo zajebo
[/quote]

Ukrade mi riječ iz usta ( ilitiga tipkovnice :D ).
  • 3 sedmice kasnije...
Hocetel se vi vise dogovorit sa tim naslovima, il samo skupljate klikove?
Bio bi Chelsea brazilska reprezentacija.To samo izmisljaju nesto novo da fanovima ne bude dosadno,jer se trenutno nista spektakularno u Chelseaju u vezi transfera se ne dogadja.Cim je iz Brazila odmah on zna igrati nogomet,Ma da ovo ne bih trebao upotrijebiti za Neymara jer je dobar igrac,al ja ga ne bi volio u Chelseaju.Oni samo tragaju gdje ce vise dobiti para .Takvog bi igraca volio vidjeti jedino ako bi on silno zelio prelazak i da ne trazi neke zahtjeve.Nama treba neko ko je jak i da je veliki strah protivnickoj odbrani .
dobar je neymar, ovako za gledat.. ja volim to kad on njih jebe il okreće al budimo realni njemu je sudbina real il barca, možda ga psg uzme ne bi me iznenadilo, al da on dođe u englesku i ne daj bože kad bi debi imao protiv stokea, pa ne znam horor. 60 kila ima jbt, odličan igrač 20 godina ima dao je već 140 golova, al što dalje od engleske, ako oće živ ostane

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.