26. maj 2013.13 god. comment_125398 Zasto volite da glumite vidovnjake i proroke a covjek jos nije ni potpisao? Zato sto nije nas? Jer da je za nas potpisao bio bi najbolji na svijetu, znam, takvi ste vi... Vidite probleme Barcelone u odbrani a ne vidite da smo mi skoro svaku utakmicu primili barem gol, i nista ne pisete. U Chelseau izgleda nema problema. Svi koji dodju u Chelsea valjaju, a najbolji igrac Brazilske lige i glavni igrac reprezentacije Brazila protekle 3 godine, kada dodje u Barcu onda ne valja. Stvarno vas ne razumijem.. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125413 kada dodje u Barcu onda ne valja. Pa nije baš da je to od sada, pročitaj malo komentare, većina odavno govori da je Neymar igrač za publiku koji teško da može uspjeti u Europi. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125414 Zasto volite da glumite vidovnjake i proroke a covjek jos nije ni potpisao? Zato sto nije nas? Jer da je za nas potpisao bio bi najbolji na svijetu, znam, takvi ste vi... Vidite probleme Barcelone u odbrani a ne vidite da smo mi skoro svaku utakmicu primili barem gol, i nista ne pisete. U Chelseau izgleda nema problema. Svi koji dodju u Chelsea valjaju, a najbolji igrac Brazilske lige i glavni igrac reprezentacije Brazila protekle 3 godine, kada dodje u Barcu onda ne valja. Stvarno vas ne razumijem.. Ne bi tako bilo, adise. Ima licemjera, istina ali Chelsea ipak igra u Premier ligi i isto ovako skeptični bi bili da je i kod nas došao, bar ja, pogotovo za takve novce i ne bih podupirao taj potez uprave. Koliko mi je sad tek drago što smo ugrabili Hazarda, za manju cijenu, bit će to posao stoljeća. Fizički puno jači od Neymara, 20 milki jeftiniji a i muškarac je a ne dječačić. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125437 Zasto volite da glumite vidovnjake i proroke a covjek jos nije ni potpisao? Zato sto nije nas? Jer da je za nas potpisao bio bi najbolji na svijetu, znam, takvi ste vi... Vidite probleme Barcelone u odbrani a ne vidite da smo mi skoro svaku utakmicu primili barem gol, i nista ne pisete. U Chelseau izgleda nema problema. Svi koji dodju u Chelsea valjaju, a najbolji igrac Brazilske lige i glavni igrac reprezentacije Brazila protekle 3 godine, kada dodje u Barcu onda ne valja. Stvarno vas ne razumijem.. On je igrač stvoren za Primeru. Ali stvar je da ima u Barceloni još jedan igrač koji želi biti u centru pažnje. Poučak Ronaldinho-Messi: ne ide skupa. I da, Chelsea ima dobar nos za kupovinu i primanje golova može biti problem trenera koji ne zna posložiti obranu. Mourinhu se to neće događati, budi siguran. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125442 Zasto volite da glumite vidovnjake i proroke a covjek jos nije ni potpisao? Zato sto nije nas? Jer da je za nas potpisao bio bi najbolji na svijetu, znam, takvi ste vi... Vidite probleme Barcelone u odbrani a ne vidite da smo mi skoro svaku utakmicu primili barem gol, i nista ne pisete. U Chelseau izgleda nema problema. Svi koji dodju u Chelsea valjaju, a najbolji igrac Brazilske lige i glavni igrac reprezentacije Brazila protekle 3 godine, kada dodje u Barcu onda ne valja. Stvarno vas ne razumijem.. Da malo bolje pratis temu, znao bi da sve nas koji smo protiv njegovog dolaska boli qrac gde ce da ode, da jednostavno mislimo da nije igrac za Chelsea, da je naduveni egocentrik.... A Messi je isterao Ronaldinha, Etoa, Ibrahimovica.... Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125501 Bolje mu je i u Primeru nego u Premiership , ovako bi ga pojeli . Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125504 Odvratni Neymar odlazi u odvratnu Barcelonu. Kao što je učinio i odvratni Mascerano i odvratni Sanchez i odvratni Fabregas i odvratni Villa. Tamo idu odvratni igrači. Njih ne voli nitko osim rođene majke i navijača Barcelone. To su takvi ljudi. Kako bi se u našem narodu reklo "cigani" ali da ne uvrijedimo naš manjinski narod Rome. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125566 http://www.sport.ba/fudbal/neymar-u-suzama-poceo-utakmicu/ Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125575 Ja bih volio da je otisao u city, a da city igra prvu sa stoke city :D Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125597 Odvratni Neymar odlazi u odvratnu Barcelonu. Kao što je učinio i odvratni Mascerano i odvratni Sanchez i odvratni Fabregas i odvratni Villa. Tamo idu odvratni igrači. Njih ne voli nitko osim rođene majke i navijača Barcelone. To su takvi ljudi. Kako bi se u našem narodu reklo "cigani" ali da ne uvrijedimo naš manjinski narod Rome. ne bi ja baš Villu u taj koš, gotivio sam Valenciu dok je bila ta ekipa, Villa, Silva, Mata, Joaquin, Albelda, Canizares itd itd.. bili su jedini pravi konkurent realu i braci.. Stoke otpustio Pulisa, baš šteta bio je simpa lik, uspostavili su jedan nogomet ne baš gledljiv ali ja ga jako cjenim, jebeš ti trafor anfiel i te pičke materine, tko uzme sa Brittanie bodove živ i zdrav taj je glavni jebač u kokošinjcu Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125604 Da malo bolje pratis temu, znao bi da sve nas koji smo protiv njegovog dolaska boli qrac gde ce da ode, da jednostavno mislimo da nije igrac za Chelsea, da je naduveni egocentrik.... A Messi je isterao Ronaldinha, Etoa, Ibrahimovica.... Pratim temu i znam vrlo dobro šta se piše o Neymaru i ne pišem o tome što ga ne želite nego što osuđujete čovjeka na propast a nije još ni potpisao, najboljeg igrača Brazila i brazilske lige već 3 godine i to je čista realnost. Ne govorimo o nekom prosječnom igraču kao što ga neki ovdje žele predstaviti nego o jednom od najboljih mladih igrača na svijetu. Zato i jest skup, zato ga svako i ne može kupiti. Da li misliš onda i za C.Ronalda da je egocentrik? Isto su neki pisali i za Balea. Da je ovakav, onakav, da je Hazard bolji, svašta nešto a realno gledajuci (ove sezone), Baleu nije bio niko ravan pa ni Hazard. Ali stvar je u tome sto je Hazard nas igrac i po nekoj logiki mora biti bolji od Balea.. Ako je cijena 53 miliona onda je to sasvim malo ako se uzme u obzir koliko je Real Madrid platio Modrića i koliko je Chelsea platio Torresa koji su se do sada pokazali kao veliki promašaji. Zasto da ja nekog igraca moram smatrati odvratnim (Caetova logika) ako on igra ili je potpisao za Barcelonu?? Ne volim Barcu ali Iniestu zbog fudbalskog znanja itekako poštujem. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125612 Modrić se pokazao kao promašaj? U zadnjih 10-15 utakmica redovan starter i jedan od glavnih igrača Reala.. Modrić nije prošao ljetne pripreme sa Realom, Modrić ih nije prošao ni sa Tottenhamom, s obzirom i na to kakav je Real ove sezone Modrić uopće nije promašaj, da ne kažem da je veliki promašaj. O Torresu neću trošiti riječi ali Modrićevo vrijeme u Realu tek dolazi. U to sam siguran! Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125621 Pratim temu i znam vrlo dobro šta se piše o Neymaru i ne pišem o tome što ga ne želite nego što osuđujete čovjeka na propast a nije još ni potpisao, najboljeg igrača Brazila i brazilske lige već 3 godine i to je čista realnost. Ne govorimo o nekom prosječnom igraču kao što ga neki ovdje žele predstaviti nego o jednom od najboljih mladih igrača na svijetu. Zato i jest skup, zato ga svako i ne može kupiti. Da li misliš onda i za C.Ronalda da je egocentrik? Opet kažem, gdje je pokazao da je takav talent ? U brazilskoj ligi ? Pa bolan brže i jače se igra na mom terminu nego u toj ligi. Jedan Ronaldinho s 10-ak kila viška i 30 i koju kuku na leđima se praktično zajebava s pola lige. Hazard je, prije nego što će ga Chelsea dovesti, napravio tolike sjajne stvari u Lilleu i Le Championatu, da ne nabrajam sve redom sad. Momak je prekucao jednu od liga petica, igrao vrhunski u evropskim takmičenjima i osvojio brojne trofeje. Za Neymara svakako da je bolji prelazak u Barcelonu i Španiju, tako da mi je jako drago da nije došao i flopao kod nas, jer bi se to sigurno desilo. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125646 Pratim temu i znam vrlo dobro šta se piše o Neymaru i ne pišem o tome što ga ne želite nego što osuđujete čovjeka na propast a nije još ni potpisao, najboljeg igrača Brazila i brazilske lige već 3 godine i to je čista realnost. Ne govorimo o nekom prosječnom igraču kao što ga neki ovdje žele predstaviti nego o jednom od najboljih mladih igrača na svijetu. Zato i jest skup, zato ga svako i ne može kupiti. Da li misliš onda i za C.Ronalda da je egocentrik? Poredjenje Ronalda koji je svoje znanje dokazao u 2 najjace fudbalske lige sveta i u LS, sa Neymarom, koji dolazi iz polu-amaterske lige je, pa neosnovano je blaga rec. To sto mi njega "osudjujemo na propast" je nase pravo da izrazimo misljenje o njemu. A koliko se secam, vremena komunizma su davno prosla, tako da to nije zabranjeno. Retko koji Brazilac je odmah uspeo u nekoj od najjacih liga, odmah po prelasku iz njihove lige. Cak su i takve velicine fudbala Ronaldo i Ronaldinho prvo prosli kaljenje kroz Holandsku odnosno Francusku ligu. A poredjenje Neymara i Robinha je logicno, jer su prakticno identican tip igraca. Dribleri, showman-ovi koji zive i igraju da bi bili u centru paznje. Bale je u PL mnogo duze nego Hazz. Eden se morao adaptirati na nove uslove igre, mnogo jace duele, veci pritisak, pa je opet bio blizu Balea. Ne bolji, ali blizu. Ako Bale ostane u Tottenhamu i naredne sezone, vec ce se pokazati gde je kome mesto ;) Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125699 A gdje sam ja to poredio C.Ronalda i Neymara?? Vi ovdje izgleda glumite Nostradamusa jer volite da govorite o sudbini i buducnosti drugih, pravi ste mi proroci. Izgleda da vi vidite ono sto u Barceloni ne vide, a to je da ce Neymar ispasti flop. Vrijeme ce pokazati... A Ronaldo nije nigdje bio na kaljenju, odakle ti ta informacija, nego je otisao u Hollandsku ligu koja je tada bila jaca od danasnje i tadasnje Francuske lige, odigrao odlicno dvije sezone i kupila ga Barca. Rivaldo dosao u Španiju pa je ubrzo presau u Barcu (znaci zbog dobrih igara i golova) tako da vam ta prica ne pije vodu jer onda mi nismo trebali kupiti ni Oscara ni Ramiresa. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125732 To sto mi njega "osudjujemo na propast" je nase pravo da izrazimo misljenje o njemu. A koliko se secam, vremena komunizma su davno prosla, tako da to nije zabranjeno. reče šaptač i ostane živ... :D a nedavno je na temi jedne tekme premiershipa gdje je chelsea "briljirao" prigovarao momcima što psuju igrače i grde ih za lošu igru koju on "NIJE GLEDAO".. pojedinci izigravaju Boga na forumu, lafo nedodirljivi, a kad im netko spusti ARGUMENTIRANO onda bace lagani ignore i ćao... samo neka, zbog toga sam jednom i imao dugu pauzu od komentiranja na forumu ali dns mi je evo takav dan pa sam namjerno odreagirao.. offtopic sam, ali nvm (moguu i ja malo da se igram pametnoga iako nisam :P ) o neymaru neću trošiti riječi na to kakav će on biti u barci jer kao prvo dečko još nije ni prešao, kao drugo no me interesa šta će i kako jer ga ne smatram igračem za chelsea niti bi htio da dođe na bridge, ne kažem da je loš, nego jednostavno po mom skromnom mišljenju i ukusu nije za chelsea i englesku ligu.. prijatno Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125755 E moj Drogba. Inace, navodi se da vrednost njegovog transfera nije veca od 30 mil evra. Cak tako pise i na Transfermarktu. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125759 Kolko ce ono para dat Barca za njega? 72 milje eura sve skupa ako je vjerovat novinama... hahahhahahahaha. koji flop. Pa to ce bit 8 puta veci transfer promašaj nego Real s Robinhom. xD Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125779 moze pod ključ, ugl ne vrijedi ni 15 milja a kamoli vise, Barca je bacila veliki novac u bunar! Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125782 Kolko ce ono para dat Barca za njega? 72 milje eura sve skupa ako je vjerovat novinama... hahahhahahahaha. koji flop. Pa to ce bit 8 puta veci transfer promašaj nego Real s Robinhom. xD Tesko da je ovo tacno. Il je 54 miliona eura ili 34. Zavisi dal' su placali onim kompanijama, ili kome vec. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125784 Zasto volite da glumite vidovnjake i proroke a covjek jos nije ni potpisao? Zato sto nije nas? Jer da je za nas potpisao bio bi najbolji na svijetu, znam, takvi ste vi... Vidite probleme Barcelone u odbrani a ne vidite da smo mi skoro svaku utakmicu primili barem gol, i nista ne pisete. U Chelseau izgleda nema problema. Svi koji dodju u Chelsea valjaju, a najbolji igrac Brazilske lige i glavni igrac reprezentacije Brazila protekle 3 godine, kada dodje u Barcu onda ne valja. Stvarno vas ne razumijem.. Potpis od A do Ž ! Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125790 Ja ne razumijem kad kažu da je Neymar slušao srce a ne novce, pa je prešao u Barcelonu. Pa hajde, recimo da je Barcelona dala tih 54 milijuna a Chelsea je nudio ne znam, 60. Ti novci kao idu njemu u džep? Molim vas... Jedino ako mu je Chelsea ponudio i veću plaću ali nekako sumnjam u to, nisu ni Katalonci škrti na tome. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.