Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

Evo dopune malo.

Nakon utakmice između Brazila i Rusije, Džoi Barton imao je šta da kaže na račun Nejmara.

Uvek britak na jeziku, 30-godišnji Englez je Nejmara uporedio sa tinjedž pop senzacijom, Džastinom Biberom.

"Nejmar je fudbalski Biber. Sjajan na 'Jutjubu', a u stvari sr***e..."

"Neverovatno je šta nekoliko dobrih 'jutjub' snimaka mogu da naprave od čoveka. Moraću da se usnimim dok pikam loptu u dvorištu."

"Ljudi bi trebalo da prestanu da se zanose. Pa taj dečko nije čak ni u istoj stratosferi sa Mesijem i Ronaldom.", raspisao se Barton na Tviteru.

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Nije nista..
Pa taj Neymar kad god je igrao protiv neke ozbiljnije ekipe nije se vidio.Protiv Engleza nije 3 dotak'o loptu,protiv BiH Spaha ga pojeo,sad protiv Italije kurcu nije valj'o.
Znaci,Piazon ne moze biti gori da ga jebes.Samo moze biti bolji.

daj ajde molim vas, Neymar je kurčina od igrača, a u Brazilu je ostao tako dugo jer i sam zna da u Europi kurca neće moći

tako dugo ??? frajer ima 21 godinu cemu zurba ?? i tamo ima lovu i da ga ko satre u evropi....ovaj ce u primeru , real ili barca , prije real , momak je sou men , cirkusant i strasan ce igrac bit...

tako dugo ??? frajer ima 21 godinu cemu zurba ?? i tamo ima lovu i da ga ko satre u evropi....ovaj ce u primeru , real ili barca , prije real , momak je sou men , cirkusant i strasan ce igrac bit...

ma kurac će bit

najjače mi je to kad ljudi pogledaju par videa na yubitu i onda misle kakva je on "igračina"

Da ne bi uspio u Evropi to su samo tvoja nagadjanja.

Ti podcjenjuejs igraca koji je vec dvije-tri godine najbolji igrac brazilske lige.

I nemoj mi sad napisati da je to lijeva liga jer iz te lige su dosli najbolji igraci na svijetu.

dosad u evropi za brazil nista nije napravio a trenutno mu u brazilu mu nema ravnog, ici ce ovaj za put parisa ili u barcu Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
  • 4 sedmice kasnije...

Cini se da je maci odlucio otici konacno iz Santosa,ne zeli da potspisuje produzenje ugovora,a ovi kao u fazonu ce ga zadrzati do isteka ugovora,k'o da je neko toliko glup,utrpace ga za vece pare bilo kome,a svak' ga hoce.

• 3 sedmice kasnije...
Eno citam na nekom portalu da ce city ponudit 138 milijuna eura za njega.
Previse para, ne vrijedi ni jedan igrac toliko.
Glasine ili mozda su blizu toj cifri pokazat ce vrijeme.

Al da, ako ga kupe popusit ce i city i neymar

U Barcelonu ide, živi bili pa vidjeli...    ko će pre da zažali, kome će ko da zafali. Ko će za kim patiti ko će koga pozvati, tebe ja ili mene ti.

Santos nije 100%-tni vlasnik Neymara, ima nekih 55%. Valjda za tih 55% hoce 30+ miliona. Sad ne znam, kome platit ostatak il' da li trebaju uopste'?

"Santos FC obavještava javnost kako je primio dvije ponude za Neymara. Upravni odbor kluba je odlučio pregovarati oko prodaje igrača. Neymar i njegov otac se očekuju u klupskim prostorijama kako bi odabrali koju će ponudu igrač prihvatiti." objavljeno je iz kluba.

Vjerovatno ide u Barcelonu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.