Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

Ja ne razumijem kad kažu da je Neymar slušao srce a ne novce, pa je prešao u Barcelonu.

Pa hajde, recimo da je Barcelona dala tih 54 milijuna a Chelsea je nudio ne znam, 60. Ti novci kao idu njemu u džep? Molim vas... Jedino ako mu je Chelsea ponudio i veću plaću ali nekako sumnjam u to, nisu ni Katalonci škrti na tome.

Fora je sto je birao izmedju Reala i Farcelone :P

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Ma Neymar ce uglavnom biti bolji igrac u Farci nego li bi bio u nekom drugom klubu, pogotovo sto je u spansku dosao a ne u englesku ligu.

Ma nek se on privikne malo na Europu u Barceloni, nazabija se golova onim jadnim klubovima iz primere i onda kao Ronaldo nek ode iz Barce nekamo drugamo. Ali baš je fulao s vremenom dolaska, generacija je na zalazu tamo i neće moći biti prva violina.

Pise na transfermakrtu da su ga platili 30mil

Pise i za Modrica 30 mil eura dok skysports tvrdi

16e557583c0dc5a23f107e511d0e2a79.jpg

Tako da ne treba mnogo vjerovati transfermarktu.

Evo kažu 25 milijuna transfer i 40 milijuna za agenta (njegova oca) i njega. To je 65 milijuna. Ogromni novci. Odakle Barci toliki novci, tko upumpava te novce u klub? Zna se da su u ugromnom dugu od čak 400 milijuna eura. I zašto se uvijek u ovim situacijama od strane UEFA-e udara po Chelseaju i PSG-u? Zašto i Barcu ne spomenu s vremena na vrijeme?

nemyeru može u barci bit problem ako se bude ponašao egoistično i bude htio bit u centru pažnje jer to je dozvoljeno jedinu messiu a messia sigurno neče izbacit iz ekipe

Evo kažu 25 milijuna transfer i 40 milijuna za agenta (njegova oca) i njega. To je 65 milijuna. Ogromni novci. Odakle Barci toliki novci, tko upumpava te novce u klub? Zna se da su u ugromnom dugu od čak 400 milijuna eura. I zašto se uvijek u ovim situacijama od strane UEFA-e udara po Chelseaju i PSG-u? Zašto i Barcu ne spomenu s vremena na vrijeme?

Od kud im novci?!? Zar ne znate koliku su hajku digli Njemci prije godinu-dvije zbog rastrošne Barce i Reala. Ali ocigledno i ovo ljeto ce njihove visoke transfere placat Njemacki porezni obveznici kao i ostatak EU.

Evo što kaže neki Brazilac:

You know, we brazilians were used to see Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Cafú, Rivaldo and so on defending our national team. Nowadays we have to put our trust in a fucking overrated faggot called Neymarketing. You can't imagine how sad it is.

Prije sam ga jakooooo zelio vidjeti u dresu Chelsea i to prije 2-3 godine kada se pricalo da bi trebao potpisati za Chelsea . 

Sada vam ne mogu opisati koliko mi je drago sto nije dosao u Chelsea . 

Platila ga Barcelona 57 milijuna eura!! Halo navijači Barcelone sad mi spomenite nešto o preplaćivanju igrača da vam majku jebem odma.. Pu gamad licemjerna jebena... 

Nejmar je zapravo kao dete bio član Barsine La Masije, ali je sve ovo vreme igrao u Brazilu kako bi se kalio na miru. I takođe, nije on preplaćen, nego su tih 57 milki dali kako bi Santos mogao da opstane pošto su u teškoj situaciji, a sam Nejmar je imao buy-back klauzulu.

Nejmar je zapravo kao dete bio član Barsine La Masije, ali je sve ovo vreme igrao u Brazilu kako bi se kalio na miru. I takođe, nije on preplaćen, nego su tih 57 milki dali kako bi Santos mogao da opstane pošto su u teškoj situaciji, a sam Nejmar je imao buy-back klauzulu.

:)) (nadam se da je sarkazam)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.