Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

Ni ja nisam nesto za njega sarlatan je....voli da je u centru paznje,a to englezi ne prastaju... prvi put po nogama kao kuce bi savio rep pod guzicu i igrao na 2 metra od odbrane... Mada on bi se vrlo brzo isplatio prodajom dresova kao i Falcao...mislim da bi se od njih dvojice jako brzo vratile ulozene pare samo preko dresova....ali naravno glas daje El Tigreu,nije Neymar za Englesku ligu nikako,,,,
  • Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

[quote name='grena' timestamp='1358200541' post='101786']
Mada on bi se vrlo brzo isplatio prodajom dresova kao i Falcao...mislim da bi se od njih dvojice jako brzo vratile ulozene pare samo preko dresova....
[/quote]

Falcao sigurno, Neymar možda. Imamo već dosta brazilaca pa u teoriji naši dresovi imaju brazilsko tržište i već bi trebali biti prisutni. Falcao s druge strane otvara potpuno novo tržište jer veliki engleski klub donosi jednog od miljenika nacije.

Makar s obzirom da je slijedeće svjetsko u brazilu a on u prvom planu od brazilaca sigurno je da će dobiti medijske pažnje i sponzora na lopate. Sada koliko bi smo se migli okoristiti od toga je upitno...
Ako cemo o prodaji dresevam dovesti po jednog Kineza i Indijca i klub ce ziveti od dreseva :D
Neymar mi je previse neozbiljan za Englesku ligu. Puki individualista, koji zivi i igra samo za svoj dribling.
Da ode u Francusku ili Holandiju, pa tamo sazreva 2-3 sezone, i bio bi spreman za Engleski fudbal.
Ovako NE.
Sve strucnjak do strucnjaka. Kako ste vi tako sigurni da Neymar nije za Engleske? Navedite par dobrih argumenata.

Uporedite malo C.Ronalda i Neymara pa cete vidjeti da su vrlo slicni po ponasanju na terenu, a CR7 je bio majbolji igrac lige...

Te price da Brazilci ne mogu u Engelskoj su vec davno pobijene jer vam je klub za koji navijate najbolji dokaz.

Price da je malen, mrsav ili sta vec isto padaju u vodu.

Ta prica da je zeljan medijske paznje je druga stvar koja moze biti i dobra. Pogledajte Ronalda. Sminker, zeli da je uvihek u centru paznje, glavni ali na terenu je cisti profesionalac, igracina. Sve je dobro dok igrac ne predje mjeru kao npr Balotelli.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Primjer Beckaham-a, igračina na terenu, samo kad se sjetim dok je igrao u ManU i Realu, pa one njegove lude lopte sa krila koje su imale oči, strašan tehničar. A sta radi sa strane obra Boga oca reklamama, reklama za gače, kosta da od nje moze kupit vilu na nekom otoku i jos 2 Feraria. Po meni ponašanje van terena nema nikakve veze sa ponašanjem na terenu.
Terrry jebe mame van terena, a na terenu jebe igrače i trpa ih u dzepove. :D
  • 2 sedmice kasnije...
[img]http://www.stokecityfc.com/cms_images/team/stokecity226-226728.png[/img]

Jedna utakmica protiv njih, i vec bi bio u kriticnom stanju.
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='ADiS' timestamp='1358207418' post='101823']
Sve strucnjak do strucnjaka. Kako ste vi tako sigurni da Neymar nije za Engleske? Navedite par dobrih argumenata.
[/quote]

Nisam ga vidjeo nocas na terenu?

A da sada se sjecam, Kejhil ga stavio u dzep.

Ovaj cirkusant moze igrati samo u toj divljoj ligi, ako je imalo pametan neka ostane u Santosu, dobija godisnje 6-7 miliona.

Pavijan.
[quote name='Essien Bison' timestamp='1360188719' post='106240']
Nisam ga vidjeo nocas na terenu?

A da sada se sjecam, Kejhil ga stavio u dzep.

Ovaj cirkusant moze igrati samo u toj divljoj ligi, ako je imalo pametan neka ostane u Santosu, dobija godisnje 6-7 miliona.

Pavijan.
[/quote]

ti si to zakljucio na osnovu jedne utakmice :) svaka cast , moj naklon
Gdje je nestao Neymar? Gdje se sakrio?
Naišao je na ozbiljnu obranu odma je postao skoro nevidljiv. Ako bude iša u Europu nek ide u Primeru, tamo ionako takvi dobro prolaze jer je dovoljan samo mozak, a u Premiershipu gdje uz mozak treba i snaga showmani ko on skoro nikad nisu dobro prolazili.
Mislim da je veliko kockanje da dovodimo ovog Neymara,jer njega nece pustiti ispod 80 mil,i nadam se da ga necemo dovesti.Vidjeli smo veceras protiv Engleske da blago receno nije se vidio,moze levatiti tamo one nizeligaske Brazilce.
[quote name='Terry26' timestamp='1360188997' post='106242']
ti si to zakljucio na osnovu jedne utakmice :) svaka cast , moj naklon
[/quote]pa nije ga bilo ni protiv barce kad su igrali finale.
Protiv Bosne je nesto malo i pokazao al opet Hulk jedan dodje i rijesi tekmu.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1358212021' post='101838']
Primjer Beckaham-a, igračina na terenu, samo kad se sjetim dok je igrao u ManU i Realu, pa one njegove lude lopte sa krila koje su imale oči, strašan tehničar.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=F6QyPrwDwko

Ovako nekako :-?
Neymar iskreno nema sanse kod nas,barselona,real i ostali su zainteresovani vise od nama.A i bolje za nas 40 mil za igrac koi igra u slabo prvenstvo to je mnogo.Vise od 25 nikad ne trebamo da ponudimo.Videli smo kako to i Torres vredi 50 ali sve je cabe.
Sinoć je bio očajan, sa 2 metra maša gol, neće lopte dodat i još se gura da penal izvede.
Ma neymar je talentovan igrac.. Kad pogledate one udarcce, driblinge nemoze ono svako tamo raditi, neka je neka treca liga.
Treba mu iskustva najprije.

Opet kazem, nebih ga u Chelsea volio.
za barce ili anzhia, po rusiji su odbrane na razini brazilskih

juče samo jednu fintu uradio i to kad nikog nije bilo u krugu od 15 metara,cahill ga pojeo
  • 2 sedmice kasnije...
http://www.youtube.com/watch?v=36N2kB7kEC8&feature=player_embedded

Pobrao šamar, malo simulirao, dobio crveni...
  • 4 sedmice kasnije...

ma nije ni vazno jel ima mjesta. Ako se Roman zakaze da mora kupi precijenjenu brazilsku zvijezdu, Roman ce kupit precijenjenu brazilsku zvijezdu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.