Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1350497818' post='83770']
Dok ne dođe u Evropu sve priče vam padaju u vodu,
[/quote]
I Oscar nije igrao u Europi . Vecina ga je primjetila na Olimpiadi , dodje momak u Chelsea (Europu) i razvaljuje .
  • Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

[quote name='diablo_bih' timestamp='1350498046' post='83774']
Ma daj ba wisey, eto ga razvaljuje u reprezentaciji, dovoljno dokazuje ;)
[/quote]
Razvaljuje odbrane po brazilskoj ligi i nižerazredne iz ostalih. Nije se još susreo s defanzivcem vrhunske klase.

Pa ni Oscar se još nije dokazao.
[quote name='Wisey' timestamp='1350498177' post='83775']
Razvaljuje odbrane po brazilskoj ligi i nižerazredne iz ostalih. Nije se još susreo s defanzivcem vrhunske klase.

Pa ni Oscar se još nije dokazao.
[/quote]
Reprezentacija - najbolji 11 jedne drzave koji igraju protiv ostalih najboljih 11 drugih reprezentacija. Ne govorim za brazilske odbrane.
Može, ali sasvim 'slučajno' se taj loš dan dogodio protiv nešto jačih igrača u odbrani. Neymar je zasad ništa drugo nego jedan nezreli prenapuhani brazilski balavac pred kojim tek stoje prave utakmice i protivnici. I ne mogu da vjerujem da ste se usudili porediti ga sa Oscarom, pa njihov je životni i nogometni put toliko različit da je kriminal uporediti ovog sa našim momkom.
Meni je draže da u našem plavom sastavu igra jedan igrac tipa Oscar nego da nam dadnu 3 Neymara djaba. Koji ce mi kurac igrac koji igra samo za sebe i koji igra da bi ga publika digla u nebesa. Nekazem jest majstor, ali decko tek ti je 20 a ti si u nebesima, spusti se dole.
Ovdje nije stvar da li ga mi zelimo vidjeti u Chelsea-u ili . Ovdje se pricao o tome da je Neymar nedovoljno dobar za Chelsea .
[quote name='Wisey' timestamp='1350501878' post='83790']
Može, ali sasvim 'slučajno' se taj loš dan dogodio protiv nešto jačih igrača u odbrani. Neymar je zasad ništa drugo nego jedan nezreli prenapuhani brazilski balavac pred kojim tek stoje prave utakmice i protivnici. I ne mogu da vjerujem da ste se usudili porediti ga sa Oscarom, pa njihov je životni i nogometni put toliko različit da je kriminal uporediti ovog sa našim momkom.
[/quote]
Pogledaj po cemu sam poredio Oscara s Neymarom , izgleda da me nisi shvatio . ;) .

I da i meni Neymar ide na zivac jer igra za sebe i previse je napuhan ali da ima kvaliteta za bilo koju ekipu svijeta to je sigurno .
Mislim da ne bih mogao da podnesem da gledam Neymara i Stooge-a u istom timu...

Ima igraca po Evropi, slicnih godina, kvaliteta i cene, koji bi se bolje uklopili u PL...

Ja bih licno pre voleo videti Gotzea ili Reusa nego Neymara....
Da mi daju da biram između Neymara i ovoga igraca, ovaj igrac za mene ima daleko vecu prednost... IKER MUNIAIN !

[url="http://www.youtube.com/watch?v=pgi4BcmzuyU"]http://www.youtube.com/watch?v=pgi4BcmzuyU[/url]
[quote name='diablo_bih' timestamp='1350497621' post='83765']
Cccc, eto neymar ne valja nikako je li?
[/quote]
Ti bi sad reko da valja :P :P :-j :-j :-j
Sjećam se, da je nakon utakmice BiH-Brazil koja se igrala tamo negdje sredinom oktobra 2011 on dao izjavu, da mu je bilo teško igrati jer mu je bilo prehladno :-O :-O :-O
Mah ni jedan nam trenutno ne treba,ja mislim da bi Engleska liga za njega bila prečvrsta,za njega je tipa Barca i one cici mici tetke koje vole jako simulirati!
Neymar: ”There are always rumours & I am always saying 'no, I'm staying'. Then, media always say I'm leaving. Please, believe me for once.”
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1350632084' post='83953']
Već sam rekao da nam na zimu ne treba niko samo prodat Maloudu i to je to, ali možda vi previše podcjenjujete ovog momka možda ne ja znam da ga gotivim i volio bi da nosi plavi dres ;)

Kada bih birao između njega Gotzea i Muniaina ovakav bi poredak bio:

1. Neymar
2. Muniain
3. Gotze
[/quote]

O cemu ba vi pricate :r . Pa nama ne treba vise pleyova i krila. Imamo ih i viska. Potrebno je dovesti CM i CF . Ja bi najvise volio tu vidjeti Pjanica koji je mlad, nije previse skup a vidjeli smo sta znaci u reprezentaciji BiH. a i u Romi. Za CF zna se, tu je Falcao i msm da bi tad bii kompletni.
[quote name='Zero-cooL' timestamp='1350635079' post='83958']
Potrebno je dovesti CM i CF . Ja bi najvise volio tu vidjeti Pjanica koji je mlad, nije previse skup a vidjeli smo sta znaci u reprezentaciji BiH. a i u Romi. Za CF zna se, tu je Falcao i msm da bi tad bii kompletni.
[/quote]

Malo off, al moram se nadovezati.

CM po meni ne treba dovoditi. Što se tiče te pozcije, tu računam na De Bruynea koji razvaljuje ove sezone u Werderu i smatram da bi ga bio odličan potez vratiti i ubaciti u vatru na početku sljedeće sezone. Naravno, i Josh je tu.

[i]Falcao story[/i] neću ni započimati :-
  • 4 sedmice kasnije...
  • Autor
[b] [size=3]Santos say Neymar's transfer to Premier League Chelsea was 'almost certain[/size][/b]

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8245111/Santos-say-Neymar-s-transfer-to-Premier-League-Chelsea-was-almost-certain-

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.