Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

• 10 mjeseci kasnije...

Evo šta jedan od najvjernijih navijača Barce misli o Neymaru.

uT0KMFm.jpg

Dobro je nismo se zajebali i kupili ga. Ali ko da bi on i došao u Chelsea za 40 mil eura. Sve ko fol voli Barcu, voli Messija, a otišao tamo jer su ga platili 100 mil eura što nitko normalan ne bi ponudio osim tih kriminalaca.

Evo šta jedan od najvjernijih navijača Barce misli o Neymaru.

Postirana slika

Dobro je nismo se zajebali i kupili ga. Ali ko da bi on i došao u Chelsea za 40 mil eura. Sve ko fol voli Barcu, voli Messija, a otišao tamo jer su ga platili 100 mil eura što nitko normalan ne bi ponudio osim tih kriminalaca.

Pa kad sam ja pricao sve ovo sto se sad vidi vi ste srali govna o Neymaru i njegovoj igri.
Isto sam i za Balea govorio cijelo vrijeme da je igracina, sinoc je uzeo trofej za Madrid.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nejmara u Vitese .

• 1 mjesec kasnije...

Dovesti ovog kralja dok nije kasno, propast će u Barci.

Ne trebaju nam balerine u ekipi. Ovo nije fudbaler, nego maneken, precenjen igrac i ciganin.

• 2 sedmice kasnije...

Neymar: "Prekretnica u mojemu životu bio je Pele koji me je savjetovao da odbijem Chelsea."

Hvala Pele hiljadu puta ne samo da je you tube igrač nego trebalo bi ga platiti 90 mil a njegovom ocu bi trebalo platiti orgije.

Znao je on šta hoće od početka,

Sudbina je tako šćela, fala kurcu.

youtube igrač, precijenjen, šta je još??

Kvalitete ovog igrača ne možemo osporiti. Sam nosi Brazil na svojim leđima a tek su mu 22 godine.

Neymar je igračina, htjeli vi to priznati ili ne.

Ako misliš na simuliranje i tako to, samo se sjeti da smo i mi imali velikog foliranta, velikog Didiera.

Koliko god on bio veliki igrač i legenda, činjenica je da je bio folirant i diver.

Ja to uvek ističem kad se nekome "desi" jednom da simulira. ;)

Međutim, Nejmar to radi iz utakmice u utakmicu, od prijateljskih utakmica sa Panamom i Srbijom do El Klasika protiv Real Madrida. Nakon svakog, AMA BAŠ svakog starta, dečko se previja kao da su ga pendrekom satima mlatili. Pica u duši, a pravi se da je faca. Upravo si Drogbu spustio na taj nivo. Ispada da se on previjao kad god bi dunuo povetarac. Bra'o.

Ako misliš na simuliranje i tako to, samo se sjeti da smo i mi imali velikog foliranta, velikog Didiera.

Koliko god on bio veliki igrač i legenda, činjenica je da je bio folirant i diver.

Staviti u istru rečenicu grande Didiera i onog šminkera je sramota i grijeh a komparirati ih tek je nešto posebno.

Sram te bilo Valtere... Ne može to tako, jesi ti Valter ali ipak...

Da igra kod nas sigurno bi drugačije govorili. 

Neymar je igračina i ljudina izvan terena, nemojte srat bezveze. To što voli iznuditi penal za ekipu i mene iritira ali mlad je i vjerujem da će ga to proći. Hazard mu može kopačke čistit. 

Da igra kod nas sigurno bi drugačije govorili. 

Neymar je igračina i ljudina izvan terena, nemojte srat bezveze. To što voli iznuditi penal za ekipu i mene iritira ali mlad je i vjerujem da će ga to proći. Hazard mu može kopačke čistit. 

ironija ili.. Bar se nadam da jeste.

Ne bi Edena mijenjao za 3 Neymara.

ironija ili.. Bar se nadam da jeste.

Ne bi Edena mijenjao za 3 Neymara.

Ti ne bi, ja bi :D Jedino Ronaldo i Messi imaju tehniku kao Neymar, momak je talentiran nenormalno. 

Malo sam se grubo izrazio, ali mišljenja sam da je Neymar kvalitetniji od Hazarda (spreman sam da me cijeli forum napadne)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.