18. mart 2013.13 god. comment_113151 Ja ga ne bi volio kod nas,preskup je,ne treba nam takav tip igraÄa,a za tolike pare se mogu bolje stvari uradit. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113156 ma nije ni vazno jel ima mjesta. Ako se Roman zakaze da mora kupi precijenjenu brazilsku zvijezdu, Roman ce kupit precijenjenu brazilsku zvijezdu... Mi vec imamo zvijezde u usponu a Torres je najbolja lekcija Romanu. Tako da mislim da ce se Roman od sada mnogo bolje konsultovati sa ljudima oko sebe i buducim trenerom nego kad je to bio slucaj kada je kupio Torresa. Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113284 Ako se daju tolike pare, nek se daju za pravog spic igraca, a ne ovu balerinu. Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113315 Ovo je u najavi mnogo slabija verzija Ronaldinha. Idealna Spanija za njega, idealna. Taman da tamo prodaje finte koje nece imati nikakav uticaj na samu tekmu, da donosi velike pare od prodaje dresova Realu ili Barceloni, snima reklamice i bude magnet paparacima. Mwa. Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113316 Neymar apsolutno nepotreban igraÄ po mom miÅ¡ljenju,uopÅ¡te me ne interesuju njegovi igraÄki kvaliteti jednostavno nam nije potreban,nama treba ÄiÅ¡ta devetka sa malo da skrenem sa teme,jedini igraÄ koji me je oduÅ¡evio iz Brazilske reprezentacije je Leandro Damiao,neznam kako on i dalje nije u evropi,valjda zato Å¡to je imao neku povredu pa ga je to omelo Srce bi mi se slomilo kad bi preÅ¡o u Totenhem Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113325 Lucas Moura da oduci od fudbala Neymara kroz godinu-dvije. Vec sada je momak u Evropi i u ozbiljnom klubu dok ovaj ne smije otici iz Brazila. Oscar i Moura najveci talenti ove brazilske generacije. Prefinjeni tehnicar i momak s osjecajem za prostor, pas i buduci razbijac velikog skilla. Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113528 Samo sam siguran da je imalo normalan nece ici u Barcu,jer tamo se nece naigrati pored Messia.Takodje nece ni u Realu,ali izglednije nego u Barsi,moze ladno sad zamijeniti Benzemu i Higuaina.Ali ovo ne znaci da bih ga gledao u Celziju.Sve vise i vise "ohladjujem" sto bi se reklo,prije godinu dve se nije znalo o njemu,pa sam govorio svejedno mi,prije godinu sam se molio da potpise za nas,a sad ne da mi je svejedno nego znajuci da ce se dusa potrositi na njega i ne mislim vise o njemu i gdje ce preci.Samo kazem da tih potencijalnih 50-60 miliona valja pametnije,necu reci odmah potrositi nego ajde raspoloziti,ili na kraju krajeva i ne potrositi uopste.Stojim iza rijeci da mozemo igrati dobar napadacki fudbal sa Luxom i Dembom(nezz sta ce biti sa Torresom) i eventualno Bony recimo ili neki brzonogi napadac tipa Defoe,to je to.Nikakvi Neymari,nikakvi Falcaovi nista to,ubijedjen sam da smo sa Luxom zajedno sa Dembom spremni za najvece domete. B-) Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113600 .........................Lukaku.................. Neymar.............Hazard.............Mata ..............Oscar............Mikel.............. Show B-) Možemo mi priÄat Å¡ta god, da se nebi snaÅ¡ao u Engleskoj, da bi ga stoperi Premierlige izlomili itd, ali da mali ne zna igrat lopte i da s Hazardom, Matom i Oscarom nebi Äuda Äinili, e u to me nemojte ubjeÄ‘ivati. Ovo gore bi bila Äista perverzija, mislim da bi bilo ne moguće zaustaviti ovu ekipu (koju bi predvodio pravi trener). I bolje gledati Neymara na krilu, njega cirkuzanta, nego Betranda i Ramiresa. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113601 .........................Lukaku.................. Piazon............Mata.............hazard ..............Oscar............Mikel.............. Show B-) Nikakav Neymar, nikakvi cirkusanti. Samo poverenje u ovog momka. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113621 Nikakav Neymar, nikakvi cirkusanti. Samo poverenje u ovog momka. A i ti Whis ga znaÅ¡ pretjerati. Ne osporavam ja kvalitete Piazona, ali on se nije izborio za mjesto stalnog prvotimca u Malagi, a ti bi da ga stavljaÅ¡ u prvu postavu Chelseaja koji ima kudikamo bolje igraÄe na njegovoj poziciji nego Malaga. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113622 A i ti Whis ga znaÅ¡ pretjerati. Ne osporavam ja kvalitete Piazona, ali on se nije izborio za mjesto stalnog prvotimca u Malagi, a ti bi da ga stavljaÅ¡ u prvu postavu Chelseaja koji ima kudikamo bolje igraÄe na njegovoj poziciji nego Malaga. Zaboravio si da napises da ima 35 godina ;) Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113623 Zaboravio si da napises da ima 35 godina ;) Kakve veze ima koliko godina ima ? Je li znaÄi da je neko bolji Å¡to ima 27 nego neko Å¡to ima 20 godina ili obrnuto. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113634 Kakve veze ima koliko godina ima ? Je li znaÄi da je neko bolji Å¡to ima 27 nego neko Å¡to ima 20 godina ili obrnuto. Itekako ima veze. Piazon ima buducnost u Evropskom fudbalu, samo je pitanje, hoce li Chelsea umeti da ga odgaji, ili ce karijeru praviti negde drugde. A to sto neki odavde vise vole cirkusante koji prodaju finte polu-pismenim odbranama, neka ih potraze u dzepu kod Garya Cahila ;) Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113648 Nikakav Neymar, nikakvi cirkusanti. Samo poverenje u ovog momka. Previše ga uzdižeš. Nije mu Piazon ni do koljena, realno. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113652 PreviÅ¡e ga uzdižeÅ¡. Nije mu Piazon ni do koljena, realno. Nije mu do kolena, ali meni je nekako draži Piazon i ako izraste u iznad prosjeÄnog igraÄa (ne mora biti jedan od najboljih na svijetu, kao Å¡to će Neymar biti sigurno) jer je manje plaćen, jer će se navići na fudbal u Evropi a i momak mi ne izgleda kao neko ko će se provoditi po klubovima, pijanÄiti i razbijati auto, mijenjati frizure u raznorazne boje svaki drugi dan (ne kažem da to rade propalice ali rade igraÄi koji su manje-viÅ¡e "nemirni").. A Neymar ko zna ako doÄ‘e u Evropu, polomi ga Pepe ili neko... Veliki rizik je kupovina 20-ogodiÅ¡njeg Brazilca od 65 kg. :) Dakle, Neymar daleko bolji ali Piazon daleko draži :) Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113653 Naravno da je drazi jer je nas . Isto tako je Neymar i smorio s pricao da ostaje u brazilu , da ide u barcu , sad u Real , sad u Bayern vise ni sam ne zna . Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113689 @kale To je sad neÅ¡to drugo, normalno da je Piazon draži, jer je već u klubu, ali govorimo o tome ko je bolji. Ja nisam vidovit, ali mislim da Piazon nikad neće biti na razini kakvu je već i kakvu će tek dostići Neymar. TakoÄ‘er niti na razinu Hazarda, Mate, Oscara, koji su već tu, koji su daleko, daleko bolji igraÄi, a nisu plaho stariji.. Mada može postati solidan igraÄ, da li tu u Chelseaju ili negdi drugo, ostaje nam da vidimo. @blues Tako je bilo dok je bio aktuelan Hazard. Te ovde, te ondje bi, pa smo većina ovdje rekli, da ga nebi nikako kad je takav. Å ta kasnije bi?? Svi smo se prvi dan poklopili, kad smo skontali Å¡ta smo dobili u klub. ;) Nebi iznenadilo, da tako bude i s Neymarom. I joÅ¡ da dodam, Neymar nama nije pod must, ali da bi ga bilo lijepo gledati s MAZACAR-om, bilo bi ;) Majke mi, show bi bio svaku tekmu, već i sad Äesto uživamo u svakojakim potezima, e zamisli joÅ¡ jednog virtuoza ubacit u igru (i to njgea koji je bolji dribler od svih, Äak i od Hazarda), uh... Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114046 jbt kolko je ostao u brazilu, pa ja sam oÄekivao da će prije 2 godine doći u Evropu ... Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114100 Mora što prije doći u Evropu, da još više napreduje. Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114115 on je igraÄ tako malo za naslovnice i te spike, i niÅ¡ta viÅ¡e od toga kažem samo, nedo bog da doÄ‘e kod nas Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.