30. septembar 2020.6 god. comment_303567 To mu je taman klub po mjeri, plus je kod nas povezao dosta zdravih mjeseci. Neka mu je sretno, nikada ga nisam hejtao, naprotiv gotivio sam ovu glavu Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303937 Od prve minute protiv Liverpoola, poseban momenat za dijete Evertona. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303963 Strasna predstava veceras (sve super osim zavrsnice). Doduse Aston Villa danas nije imala slabu tacku, svi su odigrali sjajno pa tako i ovaj Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305324 Tamo je gdje i objektivno pripada, nekom klubu sa sredine Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305326 Tesko da bi igrao gdje igra jorginho. Barkley je predvidjen za Mountovu ili havertzovu poziciju. Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305336 Barkley je predviđen za Kovačićevu poziciju A dje onda da igra Kovacic? :D Prijavi
6. novembar 2020.5 god. comment_305353 Mislim da bi nam dao 2x vise nego Jorginho trenutno. Ne bi mogao jer Lampard drka na pass mastera Prijavi
6. novembar 2020.5 god. comment_305354 Ne bi mogao jer Lampard drka na pass mastera Fakat ne kontam. Nemam stvarno nisa protiv Jorginha, al bgmi. Cak sta vise mislim da je karakterom izuzetna osoba, pravi vice kapiten. Ali igracki, on u modernom fudbalu u top ekipi nema sta da ponudi. Da je makar tehnicki jak na lopti pa da mu se i zanemari to sto je spor i fizicki slab, ali on je i u tome postao izuzetno los. Na iosle jaci presing pogubi se i ono u cemu bi zapravo trebao biti najbolji( razigravac) on postane najgori. Fakat ne znam. Prijavi
6. novembar 2020.5 god. comment_305355 Mimo terena Jorginhu se nema šta zamjeriti, mentalitet, želja, respekt prema klubu sve je top. Ali mene nervira što ga ljudi forsiraju samo zato što je on dobar van terena i govore da nam donosi nešto u igri.Da se vrati u Seriu A bio bi opet dobar igrač zato što je tempo sporiji, ne treba njemu Sarri. Prijavi
8. novembar 2020.5 god. comment_305433 Igra kao preporedjen u Villi. Kao drugi igrac, danas opet na vrhunskom nivou. Ako me dobro sjecanje sluzi, protiv Liverpula i Arsenala vrhunski odigrao, zabijao i asistirao, protiv Lestera zabio pobjednicki pogodak. Masina, bolji od Kove :P Prijavi
8. novembar 2020.5 god. comment_305436 Nemaju mnogo barova i klubova po Birminghamu, imaju brojno muslimansko stanovništvo koliko čujem, tako da sad može da se fokusira na fudbal. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305439 Dat njega i nadoplatit za grejlisa. Grealish iz utakmice u utakmicu pokazuje majstorluk. Igra u villi na lijevoj strani a nama lijevo igra povrijedjeni pulisic i odoi kad vodimo vec 3 0. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305440 Dat njega i nadoplatit za grejlisa. Grealish iz utakmice u utakmicu pokazuje majstorluk. Igra u villi na lijevoj strani a nama lijevo igra povrijedjeni pulisic i odoi kad vodimo vec 3 0. Grelis vec moze sve u sredini/manevru da odigra. On je za 4-3-3 fantazija igrac. Ogroman radijus kretanja, top kondicija, tehnika, sut, zadnji pas.. Čovek ima sve predispozicije da bude veliki igrač. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305441 Nemaju mnogo barova i klubova po Birminghamu, imaju brojno muslimansko stanovništvo koliko čujem, tako da sad može da se fokusira na fudbal. Mislim da je do lockdowna u britaniji, barovi ne rade dugo. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305449 Grealish je igračina, nikako ne kontam kako ga niko nije uzeo ovo ljeto, kontao sam da ćemo ga mi kaparisati umjesto Kai-a. Njega i Sancha Grealish i Ward Prowse najpodcijenjeniji igrači iz tih mid table klubova Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305464 Ja sam očekivao da će ga prodati za velike pare i onda od tih para dovesti neke precijenjene igrače i ispasti iz lige. Mi ga sigurno nećemo dovoditi, jer na pozicijama na kojima on igra (AM, LW) imamo po 2 supertalenta i svi su mlađi od njega. Prijavi
9. novembar 2020.5 god. comment_305469 Marina ce njega utopit negdje za fine pare. Taman da se dovede neko lijevo krilo il rice ako je vec zelja lampardu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.