Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Gdje ce on u Tursku da se udara s onima što sladoled prodaju ili Rusiju da ga nalemaju u kafani nekoj. Ovaj će ostat bez kluba.

Treba se rijesiti ovog probisvijeta podhitno.

A nije baš Danny Drinkwater jebem ga, da udara djecu i saigrače na treningu... Pod Lampardom je imao nekoliko dobrih utakmica... 

Čudi me baš da ga niko iz Prema nije pokupio jer ima ekipa kojima bi dobro došao za rotacije, sigurno da ima kvalitet da igra u Premiershipu...

A nije baš Danny Drinkwater jebem ga, da udara djecu i saigrače na treningu... Pod Lampardom je imao nekoliko dobrih utakmica...

Čudi me baš da ga niko iz Prema nije pokupio jer ima ekipa kojima bi dobro došao za rotacije, sigurno da ima kvalitet da igra u Premiershipu...

Ne tuče djecu i saigrače, ali se tuče sa ljudima u kafani. Vjerovatno bi tražio veliku platu i da bude standardan u prvih 11 bilo ko da ga je tražio.

Sa obirom na to koliko je plaćen može se reći da se i isplatio...

Ne znam, kontam da bi imao mjesta u ekipama koje su usle iz Championshipa, makar na neku posudbu ako ne transfer, opet mislim da je najveći problem to što čim odigra par dobrih utakmica ide povreda pa onda dok se vrati u formu to traje... Slično kao što se desilo u Villi...

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.