Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Liga rijesena prije nego sto se krsteno zakotrljala. Bayern vec na +7 u odnosu na Dortmund #bicenapeto

Ove sezone Bayern nije toliko rezultatski dominantan kao u nekim prošlim sezonama, ali opet ga neće niko biti u stanju pratit, Borussia nema kontinuitet dobrih rezultata, a ko da gledam dobit će Bayerna u međusobnom duelu.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Stanje u Bundesligi pred početak reprezentativne pauze. 

Z6sI1xY.jpg

Dortmund se vratio tamo gdje je bio prije dolaska Kloppa. Znači u donji dio tablice. Kloppu je vrijeme za novi izazov, jednostavno Dortmund je skroz nemoćan protiv Bayerna. Ne u igračkom smislu, nego im ovi otimaju sve najbolje igrače.

#Bayern president Karl-Heinz Rummenigge: "To be honest, we'll discuss the Reus matter internally & calmly. Then we will come to a decision."

Ah, ta neizvjesnost! Nema niđe vake lige!!!!

Ima i toga, ali sta ako Reus nece novi ugovor u koji bi se mogla ubaciti veca klauzula? A nisu oni mogli znati da ce po prelasku u Dortmund Reus biti ovako dobar. A poenta svega je da je Dortmund jos uvijek klub koji prodaje da bi kupovao. A tako ce i ostati jos dugo sem ako u klub ne uleti neki jak biznismen.

Pa mogli su kao u Španiji što rade da stave odmah neku bolesnu klauzulu od 60-70 miliona, pa ko voli nek izvoli.

A i primer od pre nekoliko godina, Levandovski nije hteo novi ugovor, hteo je da napusti klub i umesto odmah da ga uvale nekom oni mu povećaju platu i na kraju sezone ode u Bajern kao slobodan igrač...

Pa mogli su kao u Španiji što rade da stave odmah neku bolesnu klauzulu od 60-70 miliona, pa ko voli nek izvoli.

A i primer od pre nekoliko godina, Levandovski nije hteo novi ugovor, hteo je da napusti klub i umesto odmah da ga uvale nekom oni mu povećaju platu i na kraju sezone ode u Bajern kao slobodan igrač...

rekoh ti vec, nisu znali da ce biti ovako dobar a Dortmund je klub koji zivi od prodaje. Nisu oni politicka partija/drzavni projekat kao ovi u Spaniji pa da na svakog igraca stave klauzule od 100 miiona pa kad zafali kesa drzava uleti svako malo, kao i Uefa. 

Guardiola poslije 0:0 nije pruzio ruku treneru Gladbacha.

Niko ne pise o tome.

https://vine.co/v/OhLVvaO7QLH

Ovde se vidi da se malo presrdačno rukuje sa četvrtim sudijom (žena je u pitanju) nakon što se nije složio sa nekom njenom odlukom.

Da je Murinjo to uradio, na svim portalima bi osvanuli naslovi tipa:

SKANDAL: Murinjo krvnički nasrnuo na mladu damu!

Hahahah ovo nisam vidio, kakav seljak. Dzaba odijelo, kravatica, cipele na spic, dzaba lazni imidz svilenkasto prefinjenog dzentlmena. "Ali Josep je od Boga poslat da spasi carobnu igru koja fudbal bejase od necovjeka portugalskoga imena." - citat iz knjige Balaguea. Ladno je frajer sam angazovao jednog lika da ovaj pise knjigu o njemu. Nije mu dosta sto je njegov dugogodisnji prijatelj Balague vec napisao knjigu o svom Pepu a vec priprema jos jednu. Uskoro ce i film izaci kazu. Ej, bukvalno je lik isfrustriran sto Mou ima dokumentarac u reziji BBC-a pa ovaj ne moze to da istrpi sto niko ne kuca na njegova vrata pa je odlucio da se sam reklamira. Nevidjen nivo narcisoidnosti. Mnogi ce se sokirati njegovim ponasanjem kad dodje u Englesku. Ako ikad dodje.

nekidan u njemačkom kupu zamalo četvoroligaš Magdeburn da izbaci Bayer leverkuzen, ali su se na penale provukli
odlučujući penal je dao Tin Jedvaj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.