4. maj 2013.13 god. comment_119919 'Težnja za novcem pokazuje koliko srca zapravo imate. Odjebi Goetze !' Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119927 kakva utakmica izmeÄ‘u Dortmunda i Bayerna sastavi izmijeÅ¡ani, a nogomet svejedno na vrhunskoj razini zato su te dvije momÄadi trenutno iznad svih, a po meni je i ovaj derbi u ovom trenutku najbolji Lewa nažalost fulao penal, odnosno Neuer obranio Äime je i pokazao da je trenutno #1 golman u svijetu Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119929 kakva utakmica izmeÄ‘u Dortmunda i Bayerna sastavi izmijeÅ¡ani, a nogomet svejedno na vrhunskoj razini zato su te dvije momÄadi trenutno iznad svih, a po meni je i ovaj derbi u ovom trenutku najbolji Lewa nažalost fulao penal, odnosno Neuer obranio Äime je i pokazao da je trenutno #1 golman u svijetu Naravno,poslije Cecha.. Onako lose izveden penal bi i ja odbranio.. Treb'o je pucat k'o protiv Reala. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119930 Naravno,poslije Cecha.. Onako lose izveden penal bi i ja odbranio.. Treb'o je pucat k'o protiv Reala. ne kažem to zbog penala Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119932 ne kažem to zbog penala Zahvaljujuci dobroj odbrani i vezi Nojer rijetko dodje u situaciju da odbrani neki sut.. Kod nas je to drugacije.Cech svaku utakmicu odbrani u prosjeku 2-3 odlicna suta. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119944 kakva utakmica izmeÄ‘u Dortmunda i Bayerna sastavi izmijeÅ¡ani, a nogomet svejedno na vrhunskoj razini zato su te dvije momÄadi trenutno iznad svih, a po meni je i ovaj derbi u ovom trenutku najbolji Lewa nažalost fulao penal, odnosno Neuer obranio Äime je i pokazao da je trenutno #1 golman u svijetu WTF.. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120361 Lewa nažalost fulao penal, odnosno Neuer obranio Äime je i pokazao da je trenutno #1 golman u svijetu Lupi covek i ostade ziv... Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120365 dobro jebote, najbolji golman je zbog obrana koje pokazuje u zadnje vrijeme jel sad dobro? Prijavi
7. maj 2013.13 god. Autor comment_120422 Pa Neuer je uz ÄŒecha i Casillasa najbolji golman na svijetu. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120554 Ovdje se za jedino preostalo mjesto koje vodi u Ligu Prvaka bore 3 tima: Schalke, Eintracht Frankfurt i Freiburg. 2 kola su do kraja. Schalke je u najboljoj poziciji, sa 3 boda viÅ¡e od Frankfurta i 4 od Freiburga, tako da bi već u ovom kolu pobjedom nad Stuttgartom mogli osigurati plasman u Ligu Prvaka. Ukoliko ne osiguraju, imat će Å¡ansu i u zadnjem kolu protiv izravnog konkurenta, Freiburga, u gostima. Eintracht Frankfurt kaska 3 boda za klubom iz Gelsenkirchena, tako da je pobjeda u Bremenu imperativ. Werder se grÄevito bori za opstanak i teÅ¡ko da će izgubiti ovu utakmicu unatoÄ 'klasama' poput Matea Pavlovića. U zadnjem kolu Frankfurt doÄekuje Wolfsburg, te se oÄekuje pobjeda na domaćem terenu. Freiburg je u najtežoj situaciji sa 4 boda zaostatka za Schalkeom. Ipak, u prilog im ide to da će u narednom kolu na gostovanje kod Greuther Furtha koji se davno oprostio od naredne sezone Bundeslige, te bi laganom pobjedom na gostovanju uz kokice i Äips mogli ispratiti muÄenje Schalkea sa Stuttgartom i Frankfurta u Bremenu. Ukoliko im se zvijezde naklone ovog vikenda, imat će priliku igrati pravo 'finale' na domaćem stadionu 18. svibnja protiv Schalkea. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122367 Franck Ribery je pobjesnio na suigraÄa Jeromea Boatenga jer ga je ovaj zalio pivom tijekom proslave Bayernova naslova. Ribery je musliman pa mu je zabranjeno piti alkohol. Francuski reprezentativac je zamolio sve suigraÄe da ga ne polijevaju pivom tijekom proslave i svi su osim Jeromea Boatenga poÅ¡tovali njegovu želju. "ViÅ¡e ga ne želim vidjeti. Ne želim razgovarati s njim jer zna da sam musliman. Ostatak momÄadi to je poÅ¡tovao, ali Boateng nije" – rekao je Ribery. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122375 Gdje si to procitao? Ja sam to procitao na facebooku , par stranica je objavilo . Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122385 Franck Ribery je pobjesnio na suigraÄa Jeromea Boatenga jer ga je ovaj zalio pivom tijekom proslave Bayernova naslova. Ribery je musliman pa mu je zabranjeno piti alkohol. Francuski reprezentativac je zamolio sve suigraÄe da ga ne polijevaju pivom tijekom proslave i svi su osim Jeromea Boatenga poÅ¡tovali njegovu želju. "ViÅ¡e ga ne želim vidjeti. Ne želim razgovarati s njim jer zna da sam musliman. Ostatak momÄadi to je poÅ¡tovao, ali Boateng nije" – rekao je Ribery. klasiÄna facebook izmiÅ¡ljotina Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122436 Nije istina, pa više njih ga je polijevalo i on je bježao od njih, ali sam smješkom i još se smijao kad su ga polili Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123035 Nek jebe sebi mater Ribery. Kakva je on to muslimancina? Jebe maloljetne kurve a smeta mu pivo na glavi. http://www.klix.ba/sport/nogomet/boateng-riberyja-sam-polio-bezalkoholnim-pivom/130516074 HAhAHAH Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123470 nevjerovatan kraj bundeslige :P augsburg osta, hoffenhaim izboria play-off a fortuna ispadne Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123473 i glupi HSV izgubi u 90.minuti i sjebe mene koji sam igrao 1X Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123491 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y850JMnEdb4 Nakon zadnje utakmice u bundesligi. Samo cu reci Jebo ih Pep u supak, kakvu legendu ostavise. btw. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123498 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y850JMnEdb4 Nakon zadnje utakmice u bundesligi. Samo cu reci Jebo ih Pep u supak, kakvu legendu ostavise. Oni nisu svjesni kakvu glupost prave ovom smjenom trenera.Heynckes je stvorio ovaj mocni Bayern i napravio od njih masinu,a sada oni misle da ce im Mr. Possession Ball poboljsati igru.A sto je najgore Bayern sljedece sezone ne moze biti bolji moze samo biti losi.. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124189 ÄŒudesni svet Jirgena Klopa 21. MAJ 2013. | 13:21 | IZVOR: SPORTSKE.NET PoÅ¡alji komentar ÄŒovek dolazi iz sela od 1500 duÅ¡a, vodio je igraÄe na kamp za preživljavanje, voli da gleda kako se fudbaleri Barse raduju, mislio je pozitivno kad je igrao za 800 ljudi. Neverovatni Jirgen Klop... beta Jirgen Klop je potpuno neverovatna figura u evropskom fudbalu. Radnik, romantik, Äovek koji stvari gleda sa pozitivne strane. Osnova je strast."Vidite, kada sam bio igraÄ za mene je fudbal bila zabava i subotom popodne u Majncu kada nas je gledalo 800 ljudi. Da je neko od igraÄa umro tokom nedelje niko ne bi primetio", kaže Klop. On je sa Majncom napravio sjajne rezultate kao trener, ali kaže da je bio svestan da ne sme toliko da se nervira."Kada sam odlazio u Dortmund rekao sam sebi da u posao mora da se unosi manje strasti, viÅ¡e profesionalnosti, a desilo mi se isto. Ima neÅ¡to u tim radniÄkim klubovima, ovde i oni koji rade za klub su prvo navijaÄi, pa sve ostalo", dodao je Klop. U njega je malo ko verovao."Ma niko, ni moji roditelji, ni okolina, ni nastavnici nisu oÄekivali da ću neÅ¡to uÄiniti od svog života.Ja dolazim iz sela koje ima 1500 ljudi, kad sam otiÅ¡ao ostalo ih je 1499. Toliko i danas živi tamo. Selo je kao iz Hari Potera, samo nemamo Äarobne Å¡tapiće, u stvari jedino Å¡to imamo je fudbal", objaÅ¡njava neverovatni trener. Rad u Dortmundu je stvaralaÄki."Ovo je najbolje mesto za mene, ako doÄ‘u svi ti klubovi koji se pominju ja ću da pobegnem brzo. Za tri ili Äetiri godine možda, sad nije vreme. Imam joÅ¡ posla u Dortmundu. Kada su mi saopÅ¡tili da Gece odlazi umalo nisam doživeo infarkt. Ali, sa druge strane, možemo bez njega, samo je potrebno vreme da promenimo igru", poruka je Klopa."IgraÄi nisu strpljivi, i ja ih razumem. Misle da moraju Å¡to pre da zgrabe Å¡ansu. Kagava je jedan od najboljih igraÄa na svetu i igra 20 minuta na boku za Junajted. PlaÄe mi se kad pomislim na to, ali to je njegova odluka. Plakao je kad je odlazio, i ja sam 20 minuta. Znam da je mogao viÅ¡e u Dortmundu, da je ostao, ali život teÄe dalje", sleže trener Borusije ramenima. Kopira Barsu ali samo kada je radovanje u pitanju."PuÅ¡tam igraÄima ne Barsine akcije, već radovanje posle gola. Uvek je drugaÄije, uvek je kao da nikada ranije nisu dali gol. E to je fudbal, tu strast hoću kod mojih fudbalera". Klop ima joÅ¡ neke neuobiÄajene metode."Odveo sam ekipu na ostrvo u Å vedskoj. Pet dana bez hrane, samo pecanje i plivanje. Moj pomoćnik je mislio da sam idiot. Ali, hteo sam da igraÄi osete da sve mogu da prežive". Pre Majnca bio je na meti Bajerna i Hamburga."Uli Henes me je zvao, pitao da li možemo da se vidimo. Rekao sam mu da ću pitati mamu da izaÄ‘em sa njim, ali da mislim da će se složiti. OdluÄili su se na kraju za Klinsmana, ali nisam bio razoÄaran, ja sam drugoligaÅ¡ki trener. Sa Hamburgom je bilo drugaÄije, posao je dobio Jol jer se pojavio u odelu. Na severu su mislili da igraÄi nemaju dovoljan respekt u Majncu prema meni jer me zovu Klopo. Pa kako da me zovu, kada sam sa većinom tih fudbalera igrao? Da se pojavim u novoj ulozi i da ih teram da me zovu gospodine", priÄa "Klopo". Na kraju je pozvao neutralce da navijaju za Borusiju u finalu."Mi smo klub, porodica, nismo kompanija. Ok, poÅ¡tujem Bajern, Å¡ta su se sve osvojili od sedamdesetih neće osvojiti niko u NemaÄkoj, ali ako volite nove, neubiÄajene priÄe, podržite nas u finalu", zavrÅ¡io je svoju ispovest "Gardijanu" trener Borusije. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124249 "Mi smo klub, porodica, nismo kompanija. Ok, poÅ¡tujem Bajern, Å¡ta su se sve osvojili od sedamdesetih neće osvojiti niko u NemaÄkoj, ali ako volite nove, neubiÄajene priÄe, podržite nas u finalu", Sjajno, i naravno da cemo navijati za tebe Jurgene ! :D Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124348 FantastiÄan lik, baÅ¡ kao i klub koji vodi. Za njih ne bih navijao samo kad bi protiv Chelseaja i Sarajeva igrali, uz ostalim tekmama uvjek sam za njih. Veoma su simpatiÄni. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125912 [media] http://www.youtube.com/watch?v=Yst5kXdQtHo&feature=player_embedded [/media] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.