Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

kakva utakmica između Dortmunda i Bayerna

sastavi izmiješani, a nogomet svejedno na vrhunskoj razini

zato su te dvije momčadi trenutno iznad svih, a po meni je i ovaj derbi u ovom trenutku najbolji

Lewa nažalost fulao penal, odnosno Neuer obranio čime je i pokazao da je trenutno #1 golman u svijetu

zato su te dvije momčadi trenutno iznad svih, a po meni je i ovaj derbi u ovom trenutku najbolji

Lewa nažalost fulao penal, odnosno Neuer obranio čime je i pokazao da je trenutno #1 golman u svijetu

Naravno,poslije Cecha..
Onako lose izveden penal bi i ja odbranio..
Treb'o je pucat k'o protiv Reala.

ne kažem to zbog penala

Zahvaljujuci dobroj odbrani i vezi Nojer rijetko dodje u situaciju da odbrani neki sut..
Kod nas je to drugacije.Cech svaku utakmicu odbrani u prosjeku 2-3 odlicna suta.

WTF..

Ovdje se za jedino preostalo mjesto koje vodi u Ligu Prvaka bore 3 tima: Schalke, Eintracht Frankfurt i Freiburg. 2 kola su do kraja.

Schalke je u najboljoj poziciji, sa 3 boda viÅ¡e od Frankfurta i 4 od Freiburga, tako da bi već u ovom kolu pobjedom nad Stuttgartom mogli osigurati plasman u Ligu Prvaka. Ukoliko ne osiguraju, imat će Å¡ansu i u zadnjem kolu protiv izravnog konkurenta, Freiburga, u gostima.

Eintracht Frankfurt kaska 3 boda za klubom iz Gelsenkirchena, tako da je pobjeda u Bremenu imperativ. Werder se grčevito bori za opstanak i teÅ¡ko da će izgubiti ovu utakmicu unatoč 'klasama' poput Matea Pavlovića. U zadnjem kolu Frankfurt dočekuje Wolfsburg, te se očekuje pobjeda na domaćem terenu.

Freiburg je u najtežoj situaciji sa 4 boda zaostatka za Schalkeom. Ipak, u prilog im ide to da će u narednom kolu na gostovanje kod Greuther Furtha koji se davno oprostio od naredne sezone Bundeslige, te bi laganom pobjedom na gostovanju uz kokice i čips mogli ispratiti mučenje Schalkea sa Stuttgartom i Frankfurta u Bremenu. Ukoliko im se zvijezde naklone ovog vikenda, imat će priliku igrati pravo 'finale' na domaćem stadionu 18. svibnja protiv Schalkea.

Franck Ribery je pobjesnio na suigrača Jeromea Boatenga jer ga je ovaj zalio pivom tijekom proslave Bayernova naslova. Ribery je musliman pa mu je zabranjeno piti alkohol.

Francuski reprezentativac je zamolio sve suigrače da ga ne polijevaju pivom tijekom proslave i svi su osim Jeromea Boatenga poštovali njegovu želju.

"Više ga ne želim vidjeti. Ne želim razgovarati s njim jer zna da sam musliman. Ostatak momčadi to je poštovao, ali Boateng nije" – rekao je Ribery.

Gdje si to procitao?

Franck Ribery je pobjesnio na suigrača Jeromea Boatenga jer ga je ovaj zalio pivom tijekom proslave Bayernova naslova. Ribery je musliman pa mu je zabranjeno piti alkohol.

Francuski reprezentativac je zamolio sve suigrače da ga ne polijevaju pivom tijekom proslave i svi su osim Jeromea Boatenga poštovali njegovu želju.

"Više ga ne želim vidjeti. Ne želim razgovarati s njim jer zna da sam musliman. Ostatak momčadi to je poštovao, ali Boateng nije" – rekao je Ribery.

klasična facebook izmišljotina

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y850JMnEdb4

Nakon zadnje utakmice u bundesligi.

Samo cu reci

Jebo ih Pep u supak, kakvu legendu ostavise.

btw.

iMciQX1YNUV9J.gif

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y850JMnEdb4

Nakon zadnje utakmice u bundesligi.

Samo cu reci

Jebo ih Pep u supak, kakvu legendu ostavise.

Oni nisu svjesni kakvu glupost prave ovom smjenom trenera.Heynckes je stvorio ovaj mocni Bayern i napravio od njih masinu,a sada oni misle da ce im Mr. Possession Ball poboljsati igru.A sto je najgore Bayern sljedece sezone ne moze biti bolji moze samo biti losi..

ÄŒudesni svet Jirgena Klopa 21. MAJ 2013. | 13:21 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Čovek dolazi iz sela od 1500 duša, vodio je igrače na kamp za preživljavanje, voli da gleda kako se fudbaleri Barse raduju, mislio je pozitivno kad je igrao za 800 ljudi. Neverovatni Jirgen Klop...

klop-velika118618020130521094142.jpg
  • beta

Jirgen Klop je potpuno neverovatna figura u evropskom fudbalu. Radnik, romantik, čovek koji stvari gleda sa pozitivne strane.

Osnova je strast.

"Vidite, kada sam bio igrač za mene je fudbal bila zabava i subotom popodne u Majncu kada nas je gledalo 800 ljudi. Da je neko od igrača umro tokom nedelje niko ne bi primetio", kaže Klop.

On je sa Majncom napravio sjajne rezultate kao trener, ali kaže da je bio svestan da ne sme toliko da se nervira.

"Kada sam odlazio u Dortmund rekao sam sebi da u posao mora da se unosi manje strasti, viÅ¡e profesionalnosti, a desilo mi se isto. Ima neÅ¡to u tim radničkim klubovima, ovde i oni koji rade za klub su prvo navijači, pa sve ostalo", dodao je Klop.

U njega je malo ko verovao.

"Ma niko, ni moji roditelji, ni okolina, ni nastavnici nisu očekivali da ću nešto učiniti od svog života.Ja dolazim iz sela koje ima 1500 ljudi, kad sam otišao ostalo ih je 1499. Toliko i danas živi tamo. Selo je kao iz Hari Potera, samo nemamo čarobne štapiće, u stvari jedino što imamo je fudbal", objašnjava neverovatni trener.

Rad u Dortmundu je stvaralački.

"Ovo je najbolje mesto za mene, ako doÄ‘u svi ti klubovi koji se pominju ja ću da pobegnem brzo. Za tri ili četiri godine možda, sad nije vreme. Imam joÅ¡ posla u Dortmundu. Kada su mi saopÅ¡tili da Gece odlazi umalo nisam doživeo infarkt. Ali, sa druge strane, možemo bez njega, samo je potrebno vreme da promenimo igru", poruka je Klopa.

"Igrači nisu strpljivi, i ja ih razumem. Misle da moraju što pre da zgrabe šansu. Kagava je jedan od najboljih igrača na svetu i igra 20 minuta na boku za Junajted. Plače mi se kad pomislim na to, ali to je njegova odluka. Plakao je kad je odlazio, i ja sam 20 minuta. Znam da je mogao više u Dortmundu, da je ostao, ali život teče dalje", sleže trener Borusije ramenima.

Kopira Barsu ali samo kada je radovanje u pitanju.

"Puštam igračima ne Barsine akcije, već radovanje posle gola. Uvek je drugačije, uvek je kao da nikada ranije nisu dali gol. E to je fudbal, tu strast hoću kod mojih fudbalera".

Klop ima još neke neuobičajene metode.

"Odveo sam ekipu na ostrvo u Švedskoj. Pet dana bez hrane, samo pecanje i plivanje. Moj pomoćnik je mislio da sam idiot. Ali, hteo sam da igrači osete da sve mogu da prežive".

Pre Majnca bio je na meti Bajerna i Hamburga.

"Uli Henes me je zvao, pitao da li možemo da se vidimo. Rekao sam mu da ću pitati mamu da izađem sa njim, ali da mislim da će se složiti. Odlučili su se na kraju za Klinsmana, ali nisam bio razočaran, ja sam drugoligaški trener. Sa Hamburgom je bilo drugačije, posao je dobio Jol jer se pojavio u odelu. Na severu su mislili da igrači nemaju dovoljan respekt u Majncu prema meni jer me zovu Klopo. Pa kako da me zovu, kada sam sa većinom tih fudbalera igrao? Da se pojavim u novoj ulozi i da ih teram da me zovu gospodine", priča "Klopo".

Na kraju je pozvao neutralce da navijaju za Borusiju u finalu.

"Mi smo klub, porodica, nismo kompanija. Ok, poÅ¡tujem Bajern, Å¡ta su se sve osvojili od sedamdesetih neće osvojiti niko u Nemačkoj, ali ako volite nove, neubičajene priče, podržite nas u finalu", zavrÅ¡io je svoju ispovest "Gardijanu" trener Borusije.

"Mi smo klub, porodica, nismo kompanija. Ok, poštujem Bajern, šta su se sve osvojili od sedamdesetih neće osvojiti niko u Nemačkoj, ali ako volite nove, neubičajene priče, podržite nas u finalu",

Sjajno, i naravno da cemo navijati za tebe Jurgene !  :D

Fantastičan lik, baÅ¡ kao i klub koji vodi.  Za njih ne bih navijao samo kad bi protiv Chelseaja i Sarajeva igrali, uz ostalim tekmama uvjek sam za njih.

Veoma su simpatični.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.