Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Ako Bayern kupi Lewu onda vjerojatno ide Gomez, on ne bi trebao biti skup ja sam za njega, i već su kupili Gotze pa bi mogli pustit Shaqirija e on je zvijer i njega bi isto umjesto Schurrlea ili Reusa umjesto Schurrlea

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Ako Bayern kupi Lewu onda vjerojatno ide Gomez, on ne bi trebao biti skup ja sam za njega, i već su kupili Gotze pa bi mogli pustit Shaqirija e on je zvijer i njega bi isto umjesto Schurrlea ili Reusa umjesto Schurrlea

ma neće Shaqirija pustit...mali je predobar i sigurno da računaju na njega u budućnosti

Kakav ba gomez, smece je za mene, uopste me ne privlace ti tipovi igraci, sjedi u 16 i cekaj loptu, daj nesto sto ori po terenu, trudi se. Nema veze sto je dao 7 golova, nikakav je.

Reus naravno, ali Shaqiri je isto tako strasan, nego nema mjesta u Bayernu pored Riberya i Robbena da se pokaze jbg :D

Ma kakav Shaquiri... 
On i GOtze su dugorocne zamene za Riberry-a i Robbena.

1. čemu pravdat bayern ? njima svaka čast na poslu koji rade al kao što reće 12. u pitanju je moral, koji nema nikakve veze sa FFP-om i ostalim glupostima koje ste povezali

2. Cae brate nemoš usporedit RvP-ov odlazak u united i Gotzeov u Bayern iz čistog razloga što je BvB u zanjoj sezoni osovjio trofeja kolko i Arsenal u zadnjih 10 godina, stoga preć iz arsenala zbog trofeja i preć iz bvb-a iz nekih pitaj Boga razloga je velika razlika

3. slažem se s Dubrom, sagledavši sve što je Jupp napravio.. što to Pep može napravit da bi bilo bolje ? više ? više od ovoga što je Jupp napravio, jedan moča Bayern koji melje, jednostavno melje totalna dominacija.. i sad dovodit novog trenera s novim stilom igre, i ono vrijeme prilagodbe, čemu to ? samo če se sjebat, a netko če dobit i više nego dobrog trenera

Ne moze, kad ne moze chelsea tako da igra...

kako ne moze, kako bayern moze da igra :s

igraju preko krila, ubaci par puta u 16-terac utrpat ce nekad.

Nije neki tehnicar al vala nek trpa.. Gledaj torresa ne trpa nista al ima ko neku tehniku al cemu?

Vest o transferu Marija Gecea iz Borusije Dortmund u Bajern izazvala je veliki bes navijača, koji je na svojoj koži osetio njegov mlađi brat.

222645_nemacka-mario-gece-foto04-reuter_Njega su pretukli navijači "milionera" u školi, pa je dečak dobio policijsku pratnju, a osim toga, porodična kuća Geceovih ofarbana je u klupske boje, crnu i žutu.

Revoltirani navijači su palili i dresove Gecea, a novi Å¡ok bi mogao da bude i odlazak Levandovskog u Minhen, ukoliko se zvanično potvrdi priča menadžera Enrikea Rejesa.

• Autor

1. čemu pravdat bayern ? njima svaka čast na poslu koji rade al kao što reće 12. u pitanju je moral, koji nema nikakve veze sa FFP-om i ostalim glupostima koje ste povezali

2. Cae brate nemoš usporedit RvP-ov odlazak u united i Gotzeov u Bayern iz čistog razloga što je BvB u zanjoj sezoni osovjio trofeja kolko i Arsenal u zadnjih 10 godina, stoga preć iz arsenala zbog trofeja i preć iz bvb-a iz nekih pitaj Boga razloga je velika razlika

3. slažem se s Dubrom, sagledavši sve što je Jupp napravio.. što to Pep može napravit da bi bilo bolje ? više ? više od ovoga što je Jupp napravio, jedan moča Bayern koji melje, jednostavno melje totalna dominacija.. i sad dovodit novog trenera s novim stilom igre, i ono vrijeme prilagodbe, čemu to ? samo če se sjebat, a netko če dobit i više nego dobrog trenera

Aj života ti gdje sam ja spomenuo razlog. Napisao sam da se takve stvari dešavaju i u Engleskoj i da su šupačke. Šupački je i prelaz Torresa iz LFC u CFC, pa mnogima nije smetalo (od naših navijača) kad je tek došao. Mnogi su prije par godina priželjkivali i prelazak Gerrarda iz LFC-a u CFC, a to se umalo i ostvarilo, sreća pa Gerrard nije htio. Mora se znati red, tko kojem klubu pripada i čija je ikona. Ali kažem opet - takve se stvari dešavaju.

pa jasno da se deÅ¡avaju  al opet je neusporedivoj jer u engleskoj svi veći klubovi su rivali jedni s drugima praktički, imaÅ¡ rivalstava da ti pamet stane, dok su u Å¡vabiji jedina dva iole jaka kluba BvB i Bayern i to su ujedno i 2 konkurenta za nalov ove ostale se niÅ¡ta ne pita i onda jedan takav prelazak je po meni neusporediv sa ovim RvP-ovim, makar opet kažem RvP je imao čiste razloge, nije tu bio novac u igri ili da napakost navijačima arsenala, on je tamo 7-8 godina ako ne i viÅ¡e i osvojio je trofeja kolko i ja,  nula na nuli,  i eto ga sad prva sezona u unitedu odma trofej, i ja njega nemogu kritizirat, imao je čiste razloge, ono zbog čega se igra nogomet, trofeji. Dok je Gotze to sve imao i preÅ¡ao u največeg i jedinog pravog rivala i konkurenta zato da bi radio s Pepom mislim halo ko da je do sad radio s Jurčićem pa hoće na viÅ¡u granu, Klopp je puno dokazaniji trener od Pepa i stvarno mu to nije trebalo, naavodno su mu i brata razbili u Å¡koli zbog toga..

One koji su tukli Gotzeovog brata, palili dreseve i slicno ne mozemo nazvati navijacima. Navijaci Dortmunda su bili na utakmici sinoc, i podrzavali tog Gotzea, kao i sve ostale igrace. 

kao sto kazes Wisp,to nisu navijaci,to su ovi u rangu "nasih" navijaca. Umesto da mu zahvale na svemu sto je uradio za njih i sto je bio tu i doneo im mnogo toga,oni ga sada pljuju,tuku mu brata,ej,sta je sa mozgom?j- "navijaci". 

Po meni nista lose nisu uradili, pizda prava gotze :S

Sad vec lupas gluposti. 

Neka pale dreseve, neka vredjaju Maria koliko god hoce, ali njegov brat nema nikakve veze s tim. 

To su picke !

To je vjerovatno u skoli, skolarci, nisu to ovi stariji navijaci ;) Tako da je to bezazleno, cim mu nije nista slomljeno, nisu ga udarali pravi :D

Pricam u prazno.

slažem se s diablom, izuzev ove gluposti tuč mu brata ostalo je sve na mjestu, mislim to je jednostavno glupo i nisko i nije odlika nikakvog navijača, al normalno je da mu pale dresove zvižde i psuju, sigurno da se osječaju uvrijeđenima, nije da bi ja uradio nešto takvo ( ionako ovo rekvizita što imam sam od usta uzima da si kupim i sad da idem palit nisam budala :D ) al mogu ih razumjet.

Heynckes odlazi iz Bayerna zato jer ide u mirovinu. A ne zato jer mu nisu htjeli produljiti ugovor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.