24. april 2013.13 god. comment_118221 Ako Bayern kupi Lewu onda vjerojatno ide Gomez, on ne bi trebao biti skup ja sam za njega, i već su kupili Gotze pa bi mogli pustit Shaqirija e on je zvijer i njega bi isto umjesto Schurrlea ili Reusa umjesto Schurrlea Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118231 Ako Bayern kupi Lewu onda vjerojatno ide Gomez, on ne bi trebao biti skup ja sam za njega, i već su kupili Gotze pa bi mogli pustit Shaqirija e on je zvijer i njega bi isto umjesto Schurrlea ili Reusa umjesto Schurrlea ma neće Shaqirija pustit...mali je predobar i sigurno da raÄunaju na njega u budućnosti Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118255 Kakav ba gomez, smece je za mene, uopste me ne privlace ti tipovi igraci, sjedi u 16 i cekaj loptu, daj nesto sto ori po terenu, trudi se. Nema veze sto je dao 7 golova, nikakav je. Reus naravno, ali Shaqiri je isto tako strasan, nego nema mjesta u Bayernu pored Riberya i Robbena da se pokaze jbg :D Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118259 Ni ja ne volim igraÄe tipa Gomeza, ali ako je jeftin, ne bi bilo loÅ¡e da zabije 15-20 komada u Chelseau pa makar i sa 2m, golgeter je on, zabija stalno Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118261 Ako Bayern kupi Lewu onda vjerojatno ide Gomez, on ne bi trebao biti skup ja sam za njega, i već su kupili Gotze pa bi mogli pustit Shaqirija e on je zvijer i njega bi isto umjesto Schurrlea ili Reusa umjesto Schurrlea Ma kakav Shaquiri... On i GOtze su dugorocne zamene za Riberry-a i Robbena. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118263 Ni ja ne volim igraÄe tipa Gomeza, ali ako je jeftin, ne bi bilo loÅ¡e da zabije 15-20 komada u Chelseau pa makar i sa 2m, golgeter je on, zabija stalno Ne moze, kad ne moze chelsea tako da igra... Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118265 1. Äemu pravdat bayern ? njima svaka Äast na poslu koji rade al kao Å¡to reće 12. u pitanju je moral, koji nema nikakve veze sa FFP-om i ostalim glupostima koje ste povezali 2. Cae brate nemoÅ¡ usporedit RvP-ov odlazak u united i Gotzeov u Bayern iz Äistog razloga Å¡to je BvB u zanjoj sezoni osovjio trofeja kolko i Arsenal u zadnjih 10 godina, stoga preć iz arsenala zbog trofeja i preć iz bvb-a iz nekih pitaj Boga razloga je velika razlika 3. slažem se s Dubrom, sagledavÅ¡i sve Å¡to je Jupp napravio.. Å¡to to Pep može napravit da bi bilo bolje ? viÅ¡e ? viÅ¡e od ovoga Å¡to je Jupp napravio, jedan moÄa Bayern koji melje, jednostavno melje totalna dominacija.. i sad dovodit novog trenera s novim stilom igre, i ono vrijeme prilagodbe, Äemu to ? samo Äe se sjebat, a netko Äe dobit i viÅ¡e nego dobrog trenera Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118276 Ne moze, kad ne moze chelsea tako da igra... kako ne moze, kako bayern moze da igra :s igraju preko krila, ubaci par puta u 16-terac utrpat ce nekad. Nije neki tehnicar al vala nek trpa.. Gledaj torresa ne trpa nista al ima ko neku tehniku al cemu? Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118279 Tehniku koju ima torres, ravna je higuainovoj... Torres je izgubio sve sto je imao prije, tako da nema poredjenja gomeza i torresa.. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118285 Vest o transferu Marija Gecea iz Borusije Dortmund u Bajern izazvala je veliki bes navijaÄa, koji je na svojoj koži osetio njegov mlaÄ‘i brat. Njega su pretukli navijaÄi "milionera" u Å¡koli, pa je deÄak dobio policijsku pratnju, a osim toga, porodiÄna kuća Geceovih ofarbana je u klupske boje, crnu i žutu. Revoltirani navijaÄi su palili i dresove Gecea, a novi Å¡ok bi mogao da bude i odlazak Levandovskog u Minhen, ukoliko se zvaniÄno potvrdi priÄa menadžera Enrikea Rejesa. Prijavi
25. april 2013.13 god. Autor comment_118301 1. Äemu pravdat bayern ? njima svaka Äast na poslu koji rade al kao Å¡to reće 12. u pitanju je moral, koji nema nikakve veze sa FFP-om i ostalim glupostima koje ste povezali 2. Cae brate nemoÅ¡ usporedit RvP-ov odlazak u united i Gotzeov u Bayern iz Äistog razloga Å¡to je BvB u zanjoj sezoni osovjio trofeja kolko i Arsenal u zadnjih 10 godina, stoga preć iz arsenala zbog trofeja i preć iz bvb-a iz nekih pitaj Boga razloga je velika razlika 3. slažem se s Dubrom, sagledavÅ¡i sve Å¡to je Jupp napravio.. Å¡to to Pep može napravit da bi bilo bolje ? viÅ¡e ? viÅ¡e od ovoga Å¡to je Jupp napravio, jedan moÄa Bayern koji melje, jednostavno melje totalna dominacija.. i sad dovodit novog trenera s novim stilom igre, i ono vrijeme prilagodbe, Äemu to ? samo Äe se sjebat, a netko Äe dobit i viÅ¡e nego dobrog trenera Aj života ti gdje sam ja spomenuo razlog. Napisao sam da se takve stvari deÅ¡avaju i u Engleskoj i da su Å¡upaÄke. Å upaÄki je i prelaz Torresa iz LFC u CFC, pa mnogima nije smetalo (od naÅ¡ih navijaÄa) kad je tek doÅ¡ao. Mnogi su prije par godina priželjkivali i prelazak Gerrarda iz LFC-a u CFC, a to se umalo i ostvarilo, sreća pa Gerrard nije htio. Mora se znati red, tko kojem klubu pripada i Äija je ikona. Ali kažem opet - takve se stvari deÅ¡avaju. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118356 pa jasno da se deÅ¡avaju al opet je neusporedivoj jer u engleskoj svi veći klubovi su rivali jedni s drugima praktiÄki, imaÅ¡ rivalstava da ti pamet stane, dok su u Å¡vabiji jedina dva iole jaka kluba BvB i Bayern i to su ujedno i 2 konkurenta za nalov ove ostale se niÅ¡ta ne pita i onda jedan takav prelazak je po meni neusporediv sa ovim RvP-ovim, makar opet kažem RvP je imao Äiste razloge, nije tu bio novac u igri ili da napakost navijaÄima arsenala, on je tamo 7-8 godina ako ne i viÅ¡e i osvojio je trofeja kolko i ja, nula na nuli, i eto ga sad prva sezona u unitedu odma trofej, i ja njega nemogu kritizirat, imao je Äiste razloge, ono zbog Äega se igra nogomet, trofeji. Dok je Gotze to sve imao i preÅ¡ao u najveÄeg i jedinog pravog rivala i konkurenta zato da bi radio s Pepom mislim halo ko da je do sad radio s JurÄićem pa hoće na viÅ¡u granu, Klopp je puno dokazaniji trener od Pepa i stvarno mu to nije trebalo, naavodno su mu i brata razbili u Å¡koli zbog toga.. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118363 One koji su tukli Gotzeovog brata, palili dreseve i slicno ne mozemo nazvati navijacima. Navijaci Dortmunda su bili na utakmici sinoc, i podrzavali tog Gotzea, kao i sve ostale igrace. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118374 kao sto kazes Wisp,to nisu navijaci,to su ovi u rangu "nasih" navijaca. Umesto da mu zahvale na svemu sto je uradio za njih i sto je bio tu i doneo im mnogo toga,oni ga sada pljuju,tuku mu brata,ej,sta je sa mozgom?j- "navijaci". Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118396 Po meni nista lose nisu uradili, pizda prava gotze :S Sad vec lupas gluposti. Neka pale dreseve, neka vredjaju Maria koliko god hoce, ali njegov brat nema nikakve veze s tim. To su picke ! Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118400 To je vjerovatno u skoli, skolarci, nisu to ovi stariji navijaci ;) Tako da je to bezazleno, cim mu nije nista slomljeno, nisu ga udarali pravi :D Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118407 To je vjerovatno u skoli, skolarci, nisu to ovi stariji navijaci ;) Tako da je to bezazleno, cim mu nije nista slomljeno, nisu ga udarali pravi :D Pricam u prazno. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118409 Pa nisu to navijaci pravi dortmunda, to su ona djecurlija koja je godiste k'o njegov brat i posto su agresivni, prebili brata, nisu trebali, ali ne mozes djeci to objasniti. Barem mu nista nisu slomili, tako da ne treba veliku frku oko toga praviti. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118421 slažem se s diablom, izuzev ove gluposti tuÄ mu brata ostalo je sve na mjestu, mislim to je jednostavno glupo i nisko i nije odlika nikakvog navijaÄa, al normalno je da mu pale dresove zvižde i psuju, sigurno da se osjeÄaju uvrijeÄ‘enima, nije da bi ja uradio neÅ¡to takvo ( ionako ovo rekvizita Å¡to imam sam od usta uzima da si kupim i sad da idem palit nisam budala :D ) al mogu ih razumjet. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118454 Heynckes odlazi iz Bayerna zato jer ide u mirovinu. A ne zato jer mu nisu htjeli produljiti ugovor. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118457 Kakva mirovina? Covjek izjavljuje kako fergie moze sa 70+ godina voditi tim, sto nebi i on mogao. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118592 http://www.mondo.rs/s287802/Sport/Fudbal/Bajern_voli_da_mesetari.html Vole da udaraju po bubrezima. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118706 http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/bundesliga-je-hit-2013-ali-2002-je-donijeta-ta-sudbonosna-odluka---284167.html proÄitajte ovo i sve će vam biti jasno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.