Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Mandžukić (Hrvatska, 1986)

Istaknuti odgovori

HAHAHAHHAHA, kakva samo dilajla je ovaj villas boas :D Mandzo je kloc, pomiri se s tim, k'o sto se sve vise bosanaca miri sa tim da je Dzeko kloc :D Je li toreandreflo anti patriota, jer kaze da je Mandzo retardiran? :D

Hehehhe. Ako treba i opet ću reći da je Mandžo ništa drugo nego trkač i radnik, isto ko i Olić i čovjek ne može gol van 5 metara zabiti. Jedan Ibra je za njega space shuttle što se tiče tehnike i svega, ne može Mandžo riješiti utakmicu sam nikako. A Džeko je posebna priča opet, osim što ga sprdam po Indexu kad ulovim vremena, isto mi nije neki igrač.

• Odgovori 281
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Johan Sebber - ''Mandžukić je uz kvalitetan vezni red najveći stroj za golove u Ligama petice''.

Jbg, stručnjak zna. To šta mi mislimo nije ni važno.

Taj stručnjak pojma nema.

Bayern igra protiv Monchengladbacha, Eintrachta, Augsburga... Kanta ih sa po 5-6 golova razlike, bezu obzira da li igraju kući ili u gostima. Jednostavno, te ekipe ne znaju napraviti bunker i Bayern ih može kantati kako hoće.

A šta je sa Engleskom? Kud ćeš bolji vezni red od jednog Cityjevog ili našeg... Gdje odemo u goste jednom Stokeu, koji se nalazi skoro pred ispadanjem, i ne možemo napraviti priliku kako treba. Džaba ti tu trovezni vezni red kad se ljudi brane, a Mandžo tada može samo dudlati kitu jer neće bit u prilici da uopšte opuca prema golu... A takvih utakmica Chelsea svake sezone ima barem 20.

Bayern igra protiv Monchengladbacha, Eintrachta, Augsburga... Kanta ih sa po 5-6 golova razlike, bezu obzira da li igraju kući ili u gostima. Jednostavno, te ekipe ne znaju napraviti bunker i Bayern ih može kantati kako hoće.

A šta je sa Engleskom? Kud ćeš bolji vezni red od jednog Cityjevog ili našeg... Gdje odemo u goste jednom Stokeu, koji se nalazi skoro pred ispadanjem, i ne možemo napraviti priliku kako treba. Džaba ti tu trovezni vezni red kad se ljudi brane, a Mandžo tada može samo dudlati kitu jer neće bit u prilici da uopšte opuca prema golu... A takvih utakmica Chelsea svake sezone ima barem 20.

Tačno to,to sam ja i napisao na stranici br 1 ove teme

problem je u tome što mi igramo većinu utakmica protiv bunkera što kući što u gostima,da se primetiti kad naši igrači ubacuju u kazneni prostor da tu ima ne dva nego 5,6 igrača,plus i najslabije ekipe na ostrvu uglavnom imaju solidne igrače u odbrani

Drogba je bio fizički nadmoćan i mogo je bez problema da se izbori i sa dva čuvara a kad je u pitanju igra ledjima ka golu sigurno je bio jedan od najboljih igrača na ostrvu

dakle moj zaključak  je sledeći

ako Mario može da se izbori sa bunkerom,nosi dva štopera 90 min,primi te duge lopte ne vidim kako se ne bi uklopio,ne bi on ni imao neke druge zadatke

te priče da ne može sam da reši utakmicu mi ne piju vodu,pa i Drogba je većinu golova davao u kaznenom ili oko kaznenog,ne zato što nije mogo nego jednostavno zato što nije imao tolko prilike

Tores zato nikad nije ni mogo da se uklopi kod nas,jednostavno nije napadač za Čelzi kao što ni Eto nije

Od igrača koji igraju na ostrvu a da nisu naši na pozajmici mislim da bi nam savršeno odgovarao Benteke

Za Mandzukića stvarno neznam.gledao sam ga dve,tri utakmice samo,tako da nisam upoznat sa njegovim sposobnostima i sugurno to neće da promeni nešto ako se neki tamo novinar pozove na ocene sa whoscored što mi je totalno amateriski

Jedini "klocevi" su kod nas u napadu. Ne bih se složio sa nedokazanom i neosnovanom tvrdnjom pojedinaca da su Džeko i Mandžo klocevi, šta god to značilo. Možete ih ne voljeti pa se tim gorkim osjećajem voditi da pišete da su klocevi. Ili možda iz ljubomore...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Jedini "klocevi" su kod nas u napadu. Ne bih se složio sa nedokazanom i neosnovanom tvrdnjom pojedinaca da su Džeko i Mandžo klocevi, šta god to značilo. Možete ih ne voljeti pa se tim gorkim osjećajem voditi da pišete da su klocevi. Ili možda iz ljubomore...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Kad promašiš prazan go s metra ne možeš biti ništa drugo do kloc.

Neću ulaziti u vaše glupe rasprave o nacionalizmu, ali mogu samo reći da Mandžo nije kloc, drvo i sl. Čovjek koji igra neprestano u Bayernu, zabija redovno svaku utakmicu, vrlo često asistira ne može biti kloc!

Kad promašiš prazan go s metra ne možeš biti ništa drugo do kloc.

Onda ćemo i Cristiana Ronalda nazvati klocem. :D

http://www.youtube.com/watch?v=LK0IObJ-Wt0

Za Mandzukića stvarno neznam.gledao sam ga dve,tri utakmice samo,tako da nisam upoznat sa njegovim sposobnostima i sugurno to neće da promeni nešto ako se neki tamo novinar pozove na ocene sa whoscored što mi je totalno amateriski

Smiješno je nazivati novinare koji napišu članak uzevši  podatke sa whoscored.com amaterima.

whoscored.com radi sa sigurno najboljom sportskom statističkom agencijom, optasports.com

Preporučio bih ti da otvoriš te dvije stranice da malo istražiš, ko su, šta su, šta rade, kako rade?

I Chelsea FC radi s njima. To jest plaćaju im za statističke podatke, analize i sl.

Opta - Data Collection

Ne mislim ja da su Dzeko i Mandzo klocevi kao relo al zato mislim da nijedan nije kvalitet za Chelsea. Ne znam kako se Dzeko uplete ovdje na ovu temu al hajde.

Uglavnom, nek dovode nesto tipa cavani,suarez,falcao itd, ako nece nek igra Lukaku. Bolje nam je Lukakua forsirati nego Mandzu. Lukaku mozda s godinama izraste u "igracinu" a dokazao je se da moze protiv engleskih odbrana 2 sezone. Nista nije losiji od Mandze a dosta je fizicki jaci.

ja bi prije uzeo i Manđu i Dzeku prije Coste. Al Lukaku prvi treba dobiti priliku iduce sezone zasluzio je

Smiješno je nazivati novinare koji napišu članak uzevši  podatke sa whoscored.com amaterima.

whoscored.com radi sa sigurno najboljom sportskom statističkom agencijom, optasports.com

Preporučio bih ti da otvoriš te dvije stranice da malo istražiš, ko su, šta su, šta rade, kako rade?

I Chelsea FC radi s njima. To jest plaćaju im za statističke podatke, analize i sl.

Opta - Data Collection

Čoveče bedno je da ti hvalis nekog igrača zato što mu neki tamo portal daje dobre ocene poslednje 6 utakmice,strašno,nemam reči.

Ja neznam šta sve mediji u hrvatskoj neće da upotrebe samo da ne bi dizali u nebesa igrače svoje reprezentacije,kad su Modriću brojali predasistencije nisam mogo da verujem.

a evo vam i liste sa whoscored

1049.jpg

po njima dzerad ima bolju sezonu od Mandzukića

1048.jpg

• 2 sedmice kasnije...

Pa zar nije lakse  Romanu posjec citavu sumu nego svake godine dovodit drvo po drvo . Ocemo Dzeka jebes Mandzukica Beranca .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.