17. maj 2014.12 god. comment_175117 Želim da Mandžo dođe ovdi samo zato da ti počiniš samoubojstvo. ;) Ma kad sam mogao trpit smrdu Torresa mogu i debila ,konja i kloca Mandzu :P Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175149 Daj Ivanovicu2 cak je i guardiola rekao da je Mandzukic jedan od najboljih napadaca na svijetu u igri glavom.On nije i nikada nece biti neki dribler ali Mandzo ce uvijek dato sve za ekipu i trudit ce se vise od ijednoga igraca na terenu. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175150 Daj Ivanovicu2 cak je i guardiola rekao da je Mandzukic jedan od najboljih napadaca na svijetu u igri glavom.On nije i nikada nece biti neki dribler ali Mandzo ce uvijek dato sve za ekipu i trudit ce se vise od ijednoga igraca na terenu. Imamo Trollesa sto se trudi, to sto ne zna je druga stvar. Tako i Mandzo, ne zna, ali se trudi, i mora uci poslije 10 suteva u gol nekako. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175155 Kad nam je Trolles zabio 18 golova u ligi.Nije to sto je Hrvat ali zabio je ove godine 25 golova 18 u ligi 3 u ligi prvaka(relativno lose) i 4 u Njemackom kupu i 4 asistencije.Nasi napadaci nisu sve zajedno toliko zabili. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175156 Nama ne treba igrac koji ce se trudit. Treba nam koji moze rijesiti utakmicu svojom individualnoscu. Probiti bunker kad ne mozemo stvoriti priliku. U bundesligi je de bruyne bio jedan od najboljih igraca pa u nas nije ni klupe vidio. Posalji torresa u bayern mos me ebat ak ne zabije 25 golova. Ako ga Guardiola toliko hvali onda nek ga sacuva u bayernu. Ne znam sto uzimate argument da necemo igraca sto je hrvat. To sam vidio tamo gdje si branio poljubac rakitica :D Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175157 soxx ne kazem ja za sve ljude ovdje ima vas dosta koji govorite realno i evo ja kao Hrvat cu prvi reci da Mandzukic nije dobar s loptom on nije dribler on moze zavrsiti situaciju i po mojem misljenju bi sse vise Mandzo uklopio nego Costa.Costa je kompletniji od Mandze ali kad bi on dosao mislim da bi previse igraca bilo koji bi zeljei biti glavni.Netreba nam vise indvidualaca imamo Edena i Oscara koji su dobri indvidualci treba nam vakav jedan napadac koji moze zabijati i ona cemo imati tim koji moze osvojiti sve. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175158 Imamo Trollesa sto se trudi, to sto ne zna je druga stvar. Tako i Mandzo, ne zna, ali se trudi, i mora uci poslije 10 suteva u gol nekako. Ti jednostavno nemaš pojma šta bi više napisao da ocrniš ovog igrača pa se žestoko provaljuješ .. Posalji torresa u bayern mos me ebat ak ne zabije 25 golova. a mislim da je ovo jedna od najžešćih izjava od kad je foruma Jedva čekam da se ovo oko Mandzukića riješi pa da se tema izbriše ili ubaci u prvi tim jer budem li čitao komentare još jedan mjesec jebat ću nekom majku i popušit ban. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175161 Ti jednostavno nemaš pojma šta bi više napisao da ocrniš ovog igrača pa se žestoko provaljuješ .. a mislim da je ovo jedna od najžešćih izjava od kad je foruma Jedva čekam da se ovo oko Mandzukića riješi pa da se tema izbriše ili ubaci u prvi tim jer budem li čitao komentare još jedan mjesec jebat ću nekom majku i popušit ban. Ne sekiraj se, trollat ćemo ga čak i da tema bude prebačena u prvi tim. :D Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175162 Odbrane u Bundesligi su smiješne, ima istine o ovome što je Soxx rekao. Treba se sjetiti da su tamo uspijevali Luka Toni pokretna kanta, Gomez i njemu slični. Mandzo je malo bolji od navedenog dvojca ali daleko od toga da je igrač za Chelsea i ne postoji niti jedan segmenat u kojem je bolji od Diega Coste, Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175163 jos mi fali da citam na sve strane kako hrvatski mediji svrsavaju na mandzukicev kontakt s loptom u chelsievom dresu kao sto svrsavaju na lukicu u realu pa su cak izmislili predasistencijuneka brate njega u bayernuSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175164 Daj relo ban ovog chestera prijeti nam :) Pa realno je da bi Torres u njemackoj ligi davao po 30 golova po sezoni ,covjek ima bolju igru nego Manduzkic .To da mrzim Mandzukica jer je Hrvat je cista glupost ,on je Beranac . Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175168 Mandžukić je u stvari iz Sarajeva i nema razloga da mrzim brata Bosanca. A istina je da ga ne bih volio u Chelseaju samo zato što mi je odbojan. Liči na ovog: Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175169 Ozbiljno pravi Mandukici su iz Berana ,sjever Crne Gore ,ovaj je neki izrod . Prijavi
18. maj 2014.12 god. Autor comment_175171 Joj kad dođe Mandžo pa počne zabijati ko lud svih hejterima sve po spisku :p Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175172 Joj kad dođe Mandžo pa počne zabijati ko lud svih hejterima sve po spisku :P Nece dati dragi ALLAH Mariu Mandzukicu (bukvi ) da dodje Prijavi
18. maj 2014.12 god. Autor comment_175173 Nece dati dragi ALLAH Mariu Mandzukicu (bukvi ) da dodje Pa nije Allah u upravi Chelseaja ccc. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175174 Pa nije Allah u upravi Chelseaja ccc. al ima vezu kod Murinja Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175175 Najgore je sto bi se mi odrekli zbog mandze lukakua. Jel nam bolje Costa i zamjena Lukaku nego Costa i Mandzo? Costa je nas sigurno. Lukaku sad nista nije gori od Mandze a moze napredovat i biti 15 puta bolji. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175176 Najgore je sto bi se mi odrekli zbog mandze lukakua. Jel nam bolje Costa i zamjena Lukaku nego Costa i Mandzo? Costa je nas sigurno. Lukaku sad nista nije gori od Mandze a moze napredovat i biti 15 puta bolji. U pravu si , zašto bacat pare na Mandžukića i remetit fer plej kad već u klubu imamo napadača koji je već sada bolji od Mandže Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175177 To da mrzim Mandzukica jer je Hrvat je cista glupost Majstore, nema potrebe da ovdje lažeš i praviš se fin. ;) Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175180 Ne razumijem kako se netko moze zivcirat zbog neceg sto procita na forumu, koda je važno šta netko od nas misli o Manđukiću ili bilo kojem drugom igracu. Najgore je sto bi se mi odrekli zbog mandze lukakua. Jel nam bolje Costa i zamjena Lukaku nego Costa i Mandzo? Costa je nas sigurno. Lukaku sad nista nije gori od Mandze a moze napredovat i biti 15 puta bolji. Ja sam isto za to da Lukaku dobije pravu priliku, no ako je nešto puklo između Mourinha i njega onda su šanse za to vrlo male, znamo kako Mou moze bit silovit kad su neki igracu u pitanju i sigurno bi se odrekao i boljih od Lukakua ako se ne uklapa u njegove planove. Lukaku si je dijelom i sam kriv, mislim da Mourinho ne voli igrace koji puno pricaju po medijima, a Lukaku je ove godine imao nepotrebnih izjava kao i njegov agent koji mu traži novi kub. U slucaju da Lukaku ode tandem Costa, Manđukić je vjerojkatno najbolje što u ovom trenutku možemo imati Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175184 Pa rekao je Mou da racuna na igrace sa posudbi, prije svega Lukakua i Courtoisa :S Ne kontam sto bi i pored Coste i Lukakua gurali jos nekog napadaca kojeg bi kupili za 20+ miliona, da nam bude treci napadac samo :S Chester lakapo, sto se ljutis, Dzeko i Mandzo nikad u Chelsea, za mene su obojica idioti, koji nemaju znanje sa loptom nikako. Kao sto rekose iznad, kad je Toni, Gomez najveci idiot na planeti, Pizzaro, mogli zabijati k'o na traci, vala bi i Trolles zabio nekih 20 golova vjeruj mi :D Bayern jednostavno igra drugacije, ljudi stvaraju previse sansi protiv slabijih, kao sto i treba, i u takvim tekmama su oni i zabijali. Vidjeli smo svakog od tih idiota, i sad, i prije kako igraju protiv jacih i normalnijih timova. Prijavi
18. maj 2014.12 god. Autor comment_175189 Evo šta index.hr kaže o Mandžukiću. Pametnom dosta. Uber-klasa! A index.hr nije toliko hrvatski orijentiran, ono da pretjeruje u tom smjeru. Što znači da je Mandžukić čak bolji i od njihovih natpisa. Ako svi veliki svjetski klubovi traže Mandžu vala i mi možemo ostati u utrci do kraja. Pa makar ga i ne doveli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.