Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Mandžukić (Hrvatska, 1986)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 281
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 5 sedmica kasnije...

Bild piše kako bi transfer mogao da bude gotov za nekoliko dana. Luiz bi mogao u suprotnom smeru.

Ne mogu da opišem koliko nisam oduševljen...

Bild piše kako bi transfer mogao da bude gotov za nekoliko dana. Luiz bi mogao u suprotnom smeru.

Ne mogu da opišem koliko nisam oduševljen...

Bolje nego Diego Costa

Ako ga se može dovesti za nekih 15-ak miliona funti, onda definitivno treba uložiti u njega... On, Costa i Lukaku, to bi bio napadački trojac iz snova, gdje bi Costa bio standardni, a kad njega ne ide ubaciti Mandžukića ili Lukakua. Vidjet ćemo šta će se sve desiti, ali ponavljam samo sam za pojeftino dovođenje njega... Sve iznad 15 miliona ne vrijedi ulagati.

A Guardiola je napravio lavovski glup potez što ga se ovako javno odrekao... Jer će ga bukvalno sada morati prodati za siću - svi znaju da ga Bayern ne želi i niko neće dati velike pare za njega.

Lukaku će otići ako Mandžukić i Costa dođu. Mislim da je to sasvim izvjesno. Po meni Mandžukić nije puno veća klasa od Lukakua, nisam nimalo sretan s takvim razvojem situacije. Ali hajd prvo da vidimo šta će se izdešavati.

• Autor

Napokon ćemo u Super Mariju dobiti svjetsku klasu i velikog igrača. Dođe li nam Mandžo ja sam uvjeren da će iduće sezone zabiti 20-25 golova u ligi bez problema, a možda i više.

Mandzukic-pic.jpg

Pa istinu govore ljudi , a ovi su ozbiljniji od svih organizacija na balkanu .

Ivanovicu ti bas iz krajnosti u krajnost, oni su najnormalniji sto nikad ne napisu Mandzukic nego Ustasa i kada zabije gol i kada se pise o njegovom transferu, al bas uvijek Ustasa, aj sad zamisli da reLo pise na svim nasim vijestima za Baneta i Matica Cetnik, a ne njihovo prezime

? Ja sam rekao da su oni najozbiljniji na Balkanu ,nidje nisam rekao da ih podrzavam za to U 

reLo iz senke

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Pa onu stranu  drzi relov brat blizanac :D 

Poruke podrške za Mandžu...Crva pitajte za prijevod ako ne razumijete.

Guardiola ist ein Idiot!! Ohne dich wird das heute Abend ein Reinfall!! Egal wohin du wechselst - du bist und bleibst der Beste!!! ♥ u !!!

Typisch Bayern, ganze Saison war er gut für das Team und am Schluss-auslaufspieler! Heute Abend bin ich für Borussia, Bayern ohne mandzukic ist wie Mensch ohne Herz! Mario du bleibst und bist der beste! !!!!!!!

EINMAL ROT IMMER ROT Du bleibst für immer in unseren Herzen Mandzu!

Ich werde dich vermissen Pep macht einen grossen Fehler unverzeihbar !!

PRO MANDZUKIC !!! Bitte Mario du musst bleiben !!

Pep oder Mandzu ?? Klare Sache .. Trainer weg, Mandzu bleibt !!

Mandzu du Kämpfer - du wirst heute abend dem FCB fehlen...! Pro Mandzukic!

Hoffentlich wirst du heute Abend schmerzlich vermisst Mandschu!!!!!!!! Die echten Bayernfans geben dir die Wertschätzung, die du verdienst!!!!!! Anti Pep!!!!

Die Bayern werden heute Abend merken, was sie an Dir haben! 100% pro Mandzo!!

Pep ist ein Arschloch! Schade um Mandzu! Wünsche den Kroaten good luck in Brasilien!!!!

CTB menjaj dilera brate moj :) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.