Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Mandžukić (Hrvatska, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 281
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne razumijem kako se netko moze zivcirat zbog neceg sto procita na forumu, koda je važno šta netko od nas misli o Manđukiću ili bilo kojem drugom igracu.

Ja sam isto za to da Lukaku dobije pravu priliku, no ako je nešto puklo između Mourinha i njega onda su šanse za to vrlo male, znamo kako Mou moze bit silovit kad su neki igracu u pitanju i sigurno bi se odrekao i boljih od Lukakua ako se ne uklapa u njegove planove.

Lukaku si je dijelom i sam kriv, mislim da Mourinho ne voli igrace koji puno pricaju po medijima, a Lukaku je ove godine imao nepotrebnih izjava kao i njegov agent koji mu traži novi kub.

U slucaju da Lukaku ode tandem Costa, Manđukić je vjerojkatno najbolje što u ovom trenutku možemo imati

Ne znam, radije bih spremio te pare što bi dali za drugog napadača u padže, odnosno usmjerio ih u kupovinu lijevog beka ili zadnjeg veznog.

Od naših Balkanjeza jedini igrači koji trenutno imaju kvaliteta i mogu igrati u CFC (a da nisu već tamo) su Modrić, Džeko i Kolarov. Potpuno subjektivno mišljenje, vi možete tvrditi drugačije.

A djelimično je istina i ovo što Igi piše, stavi Dembaru u onakav Bayern i Bundesligu, pa i on bi stavio najmanje 15 komada jer mu paše takva igra.

Ne znam, radije bih spremio te pare što bi dali za drugog napadača u padže, odnosno usmjerio ih u kupovinu lijevog beka ili zadnjeg veznog.

Od naših Balkanjeza jedini igrači koji trenutno imaju kvaliteta i mogu igrati u CFC (a da nisu već tamo) su Modrić, Džeko i Kolarov. Potpuno subjektivno mišljenje, vi možete tvrditi drugačije.

A djelimično je istina i ovo što Igi piše, stavi Dembaru u onakav Bayern i Bundesligu, pa i on bi stavio najmanje 15 komada jer mu paše takva igra.

E ovo cijenim i poštujem, fino čovjek rekao subjektivno mišljenje, njegovo, a ne kao neki (nekad sam to i ja) iznjet svoje mišljenje i reći to je objektivno i realno..

Sekvoja :D 

ma Cae mentalno zaostao ,nego me zajebava ova njegova profilna pa se zanesem i neverujem da diablo pise ovakve gluposti :D 

• Autor

ivanovic2, znaš li da po pravilniku ne smiješ vrijeđati admine i modove?

Ccc, tugo. Ništa, tema ide pod ključ do srijede da se svi malo smirite i presaberete.

Do tada jedna vijest, a do srijede mirovanje teme.

http://www.mozzartsport.com/vesti/misteriozni-srbin-dobio-zeleno-svetlo-od-abramovica-da-zavrsi-trampu-mandzukic-david-luiz/76565

• 3 sedmice kasnije...

http://www.24sata.hr/nogomet/mandzo-napustam-bayern-jer-mi-ne-odgovara-guardiolin-stil-370434

Bilo bi jako lijepo imati 3 klasna napadača, Romelu, Costa i Mandžo, kao što City ima Aguero, Negredo i Džeko

Romelu, Costa i Mandžo(bilo bi naj naj naj  ali nažalost fantazija)

realnije bi bilo 

Kosta,Mandzukic,Tores  u najboljem slučaju

il Kosta,Lukaku,Tores u najgorem slučaju

igrao je čini mi se murinjo ako se ne varam sa Iguainom i Benzemom ,tako da ne vidim zašto ne bi mogo i sa Kostom i Mandzukićem

nema tu nekih dobrih izvora da se povezujemo sa njim al mogu da vam prenesem nešto što sam čuo preko kolege iz hrvatske,prvo smo diskutovali o tome ko bi se ukllopio u igru čelzija i složili smo se da bi to bio mandzukic,kosta jeste krupan,fizički jak ali prem nije isto što i primera,jači su na ostrvu igrači i tu mi se javljaju neke sumnje kod Koste(plasim se neke povrede)

naime,pre nekih nedelju ipo ,nisam siguran,navodno se mandzukic pohvalio da je sve gotovo sa Čelzijem,privatni izvor je u pitanju i kad je iskočilo ovo sa Kostom,bilo smo u fazonu,ma dezinformacija

i evo nakon toga Mandzo daje ovu izjavu

sad dal je Mandzukic neka rezevna opcija(ako kosta ne dodje) ili pak jedan od pikova(možda je zato i Lukaku nezadovoljan)

videćemo,mnogo je to meni sumnjivo zato što sam ja čuo za tu priču još ranije(mrzi me sad da kopam datum al bilo je sigurno pre 10-15 dana

Kazu da pregovara sa Arsenalom  :dres:  :dres:  :dres:

• 2 sedmice kasnije...

:D jest smešno ako "tako" posmatraš al imaju kintu ovi dosta,verujem da bi mogli lep ugovor da mu ponude

Istina, ali mislim da Mariju više ne igraju samo pare. A i da jesu, bit će tu i uglednijih klubova koji će mu ponuditi približne novce. 
Jedino ako Wolfsburg cilja na kartu ljubavi iz minulih dana. :D 

Istina, ali mislim da Mariju više ne igraju samo pare. A i da jesu, bit će tu i uglednijih klubova koji će mu ponuditi približne novce. 
Jedino ako Wolfsburg cilja na kartu ljubavi iz minulih dana. :D

de ne igraju samo pare,aj molim te :D  dajem glavu da on ima već nekog ko je spreman em da pljune novac za transfer(što ponovo nije malo) em da mu da finu platu(kontam da je dobio i neke garancije za prvi tim)

što bi se inače onako javno oglasio da želi da napusti Bajern

što se mene tiče,ne bih voleo da pojača nekog našeg direktnog konkurenta za titulu,sve ostalo može

de ne igraju samo pare,aj molim te :D  dajem glavu da on ima već nekog ko je spreman em da pljune novac za transfer(što ponovo nije malo) em da mu da finu platu(kontam da je dobio i neke garancije za prvi tim)

što bi se inače onako javno oglasio da želi da napusti Bajern

što se mene tiče,ne bih voleo da pojača nekog našeg direktnog konkurenta za titulu,sve ostalo može

Ma chiba nisam ja reka da ne igraju pare. Ali ne igraju samo one. jer mislim da bi on prije recimo prešao kod nas za pola milijuna eura manje po sezoni nego recimo u Wolfsburg. 
Ma sigurno da ima dobru ponudu na stolu jer se u Bayernu dokazao tako da mu ponuda sigurno ne manjka. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.