2. mart 2014.12 god. comment_166251 Igi, nabijem i tebe s takvom usporedbom. I Cae mislim da si u krivu. Ako se ne varam ovo mu je 4 tekma za redom u ligi u kojima je zabio i asistirao. Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166447 http://www.24sata.hr/nogomet/samo-leo-bolji-mandzo-drugi-najbolji-igrac-u-ligama-petice-356218 ma ne zaslužuje igrat kod nas, njemu treba bolji klub Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166450 i ovi bavarci debili. U napadu im drugi najbolji igrac a oni dovode lewandowkog.. #:-S Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166453 Neznam kolko neko može tolko bedan da bude,da se poziva na ocene sa Whoscored ko uopšte daje tim ljudima posao Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166464 Neznam kolko neko može tolko bedan da bude,da se poziva na ocene sa Whoscored ko uopšte daje tim ljudima posao Pravi ti onda ocjene. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166484 Neznam kolko neko može tolko bedan da bude,da se poziva na ocene sa Whoscored ko uopšte daje tim ljudima posao Treba njima svima dat otkaz i tebe zaposlit. Ipak si ti jedan od boljih poznavalaca nogometa. Najbolje ti leži jedenje sendviča i cuclanje sokića, a uz to sve ćak tu i tamo nabodeš i napišeš neki realan komentar. Dam se kladit da nisi ni pročitao članak, jer inače bi znao da su to ocijenili igrače za mjesec veljaču. Ali forsiraj ti tamo svoje kloce. Taj nacionalizam je grda stvar. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166490 HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166501 Dam se kladit da nisi ni pročitao članak, jer inače bi znao da su to ocijenili igrače za mjesec veljaču. Ali forsiraj ti tamo svoje kloce. Taj nacionalizam je grda stvar. Nacionalista si ako misliš da Mandžukić nije najbolji napadač na svetu. Ok, onda smo i rasisti verovatno pošto za Etoa i Dembu kažemo da su panjevi. Sreća pa svi znaju da razmišljaju racionalno. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166506 Nacionalista si ako misliš da Mandžukić nije najbolji napadač na svetu. Ok, onda smo i rasisti verovatno pošto za Etoa i Dembu kažemo da su panjevi. Sreća pa svi znaju da razmišljaju racionalno. Pa večina ljudi ovdje ne da samo nezna razmišljat racionalno, nego su i puni mržnje prema onima druge nacionalnosti. I nemojte me samo uvjeravat u suprotno jer u ove 2-3 godine sam se itekako nagledao takvih sramotnih komentara. A ovo u vezi da je Manđo najbolji napadač na svijetu neću uopče komentirat. Doma si majci stavljaj svoje riječi u usta, meni ovdje nečeš! Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166508 Pa ti prozivaš ljude za nacionalizam zato što ne smatraju da je Mandžo dovoljno kvalitetan. Ima ovde svakakvih sramotnih komentara, a nisu ni tvoji izuzetak. Sećam se da si me isprozivao zato što mi je nešto bilo smešno. A drugi deo mog komentara za racinoalno razmišljanje je sarkastičan. Nego, jesam li rastista ako kažem da je Eto drvo? Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166510 Mandzo idi u Sarajevo bilo bi super da imaju panja u napadu i panja na golu :D Prijavi
5. mart 2014.12 god. Autor comment_166511 Ljudi, dajte malo spustite lopticu na zemlju. Neki smatraju da je Mandžo kvalitetan, neki smatraju da nije. Bože moj, to su samo mišljenja. Mišljenje je kao guzica, svatko ga ima. Tako da nije vrijedno ovih vaših rasprava. Mandžukić kao igrač je svoje pokazao na terenu, sve ostalo je rekla-kazala, sviđa mi se-ne sviđa mi se.. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166512 Pa ti prozivaš ljude za nacionalizam zato što ne smatraju da je Mandžo dovoljno kvalitetan. Ima ovde svakakvih sramotnih komentara, a nisu ni tvoji izuzetak. Sećam se da si me isprozivao zato što mi je nešto bilo smešno. A drugi deo mog komentara za racinoalno razmišljanje je sarkastičan. Nego, jesam li rastista ako kažem da je Eto drvo? Omalovažavanje igrača na ovom forumu je svakodnevna i vrlo česta pojava. Takvo ponašanje pojedinaca samo pokazuje kolki su primitivci i selja*ine. I naravno da smatram da je to nacionalizam. Jer je ista priča bila i sa Modrićem dok je još bio u Spursima. Pojedinci na ovom forumu koji su slučajno imali pod lokacijom ime susjedne države su oštro napadali i omalovažavali igrače druge nacije (u ovom slučaju Hrvate) i ne to zato što jesu ili nisu dovoljno kvalitetni nego zato jer imaju toliko jadno razmišljanje da bi rađe da sami uginu nego da susjed uspije. A vi sad glumite ovdje moralne vertikale, ali mene nećete uvjerit u drugo. Jer razumijem da se napada jedan igrač, ali kad to postane sustavno onda je više nego očito u ćemu je problem. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166514 Omalovažavanje igrača na ovom forumu je svakodnevna i vrlo česta pojava. Takvo ponašanje pojedinaca samo pokazuje kolki su primitivci i selja*ine. I naravno da smatram da je to nacionalizam. Jer je ista priča bila i sa Modrićem dok je još bio u Spursima. Pojedinci na ovom forumu koji su slučajno imali pod lokacijom ime susjedne države su oštro napadali i omalovažavali igrače druge nacije (u ovom slučaju Hrvate) i ne to zato što jesu ili nisu dovoljno kvalitetni nego zato jer imaju toliko jadno razmišljanje da bi rađe da sami uginu nego da susjed uspije. A vi sad glumite ovdje moralne vertikale, ali mene nećete uvjerit u drugo. Jer razumijem da se napada jedan igrač, ali kad to postane sustavno onda je više nego očito u ćemu je problem. A da nisi i ti taj nacionalista? Konkretno, Chibi piše da je iz Srbije i nije ništa prokomentarisao kad je u pitanju njegovo poreklo, zapravo, nije ni njega lično prokomentarisao, nego je prokomentarisao novine/sajt. A ti dođeš i napadaš ga za nacionalizam. Razmisli da možda ti ne projektuješ svoj pritajeni nacionalizam na druge. S ovim završavam svoje izlaganje, nastavimo sad o Mandži. Neutralan sam kada je on u pitanju, ako ga dovedu biću u "pa dobro" fazonu. Bolje nego prelazna rešenja. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166515 neznam čemu svadja i prozivanje,ja sam se samo smejao za whoscored ocene #-o nit sam pomenuo nekog igrača il nesto vezano za nacionalnost stvarno nemojte da pravite dramu bezveze Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166517 A da nisi i ti taj nacionalista? Konkretno, Chibi piše da je iz Srbije i nije ništa prokomentarisao kad je u pitanju njegovo poreklo, zapravo, nije ni njega lično prokomentarisao, nego je prokomentarisao novine/sajt. A ti dođeš i napadaš ga za nacionalizam. Razmisli da možda ti ne projektuješ svoj pritajeni nacionalizam na druge. S ovim završavam svoje izlaganje, nastavimo sad o Mandži. Neutralan sam kada je on u pitanju, ako ga dovedu biću u "pa dobro" fazonu. Bolje nego prelazna rešenja. Da, napad je najbolja obrana. Btw. pogledaj si na temi Matića i Ivanovića koliki sam veliki nacionalist... A što se Manđe tiće. Samo ću vam reći jedno. Pojeli ste sva govna koja ste posrali po Modriću, a uvjeren sam da ćete pojest i ova govna kojima serete po Mandžukiću. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166518 Da, napad je najbolja obrana. Btw. pogledaj si na temi Matića i Ivanovića koliki sam veliki nacionalist... A što se Manđe tiće. Samo ću vam reći jedno. Pojeli ste sva govna koja ste posrali po Modriću, a uvjeren sam da ćete pojest i ova govna kojima serete po Mandžukiću. Ne znam šta si ti čitao, ali ovdje je barem 90% forumaša živjelo za dan kad će Modrić doći u Chelsea. Naravno, kad nije došao počeli smo ga pljuvati jer smo ga tako lakše mogli preboljeti. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166519 kad imaš vetar kontra sebe, pa još pišaš, onda imaš duplu štetu Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166522 Neću se više dat isprovocirat od ovakvog primitivnog ponašanja. Kad je neko ispao iz šume, nema mu pomoći. A vi i dalje glumite moralne vertikale, cudite se svojim intelektualnim sposobnostima i pišajte si u usta. A kloc Manđo Vas pozdravlja s malenim Leom s vrha!!! Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166523 Neću se više dat isprovocirat od ovakvog primitivnog ponašanja. Kad je neko ispao iz šume, nema mu pomoći. Jbg. ne možeš pobeći od sebe. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166524 HAHAHAHHAHA, kakva samo dilajla je ovaj villas boas :D Mandzo je kloc, pomiri se s tim, k'o sto se sve vise bosanaca miri sa tim da je Dzeko kloc :D Je li toreandreflo anti patriota, jer kaze da je Mandzo retardiran? :D Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166527 Neću se više dat isprovocirat od ovakvog primitivnog ponašanja. Kad je neko ispao iz šume, nema mu pomoći. A vi i dalje glumite moralne vertikale, cudite se svojim intelektualnim sposobnostima i pišajte si u usta. A kloc Manđo Vas pozdravlja s malenim Leom s vrha!!! Kazem ja Mandzu i Salihovica koji je tu odmah iza hazarda dovesti. Nije los ni firminjo. Inace bayern je februar pobjedio jedno 5-6 utakmica sa 4 ili 5 razlike tako da nije ni cudo sto je mandzo na vrhu. Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166528 HAHAHAHHAHA, kakva samo dilajla je ovaj villas boas :D Mandzo je kloc, pomiri se s tim, k'o sto se sve vise bosanaca miri sa tim da je Dzeko kloc :D Je li toreandreflo anti patriota, jer kaze da je Mandzo retardiran? :D Ma stipu momka, čita previše index.hr, pa mu se digne kurac kad je tamo neki članak o Mandži. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.