8. februar 2014.12 god. comment_162451 Mandžukić zabija stalno, ne svake prijestupne. Ako je on vama antipatican ne znaci da je los igrac. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162453 http://www.dailymotion.com/video/x1bizri_nurnberg-0-1-bayern-munich_sport&start=18 Mandžo kaže začepite gubicu ! Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162455 Zabijao je i gomez. Bundeska i pl su nebo i zemlja. Kad vidim jedan ibisevic spada u bolje napadace bundeske onda znas koliko je sati.Ne kazem da nevalja mandzo nego nama treba napadac koji moze sam rijesiti tekmu. Individualnoscu svojomSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162461 Zabijao je i gomez. Bundeska i pl su nebo i zemlja. Kad vidim jedan ibisevic spada u bolje napadace bundeske onda znas koliko je sati. Ne kazem da nevalja mandzo nego nama treba napadac koji moze sam rijesiti tekmu. Individualnoscu svojom 'Takvog' napadača danas moraš platiti 50-60 mil. eura. Costa je jedini takav koji će biti na tržištu ovo ljeto, a za njega će se klat svi. Cavanija, Rooneya i Falcaa zaboravite. Costu bi i ja volio, al' pogledajte činjenice. Costa igra u 4-4-2 sustavu u Atleticu. Mi igramo 4 2 3 1. Manji bi bio period adaptacije. Mandžo će evo, već 2. godinu zaredom biti taj jedini napadač bayerna. Statistika mu je odlična, a i igra. Po meni bi napadački trojac nama nagodinu trebao biti Lukaku, Mandžo i Eto'o. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162488 Zabijao je i gomez. Bundeska i pl su nebo i zemlja. Kad vidim jedan ibisevic spada u bolje napadace bundeske onda znas koliko je sati. Ne kazem da nevalja mandzo nego nama treba napadac koji moze sam rijesiti tekmu. Individualnoscu svojom Sent from my HTC One V using Tapatalk Ne kazem ni ja da je Mandžo najbolji izbor, jasno da je bolje uzet Cavania, Falcaa ili nekog drugog,ali je smijesno da je nekima bolji ili drazi Torres Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162520 Zabijao je i gomez. Bundeska i pl su nebo i zemlja. Kad vidim jedan ibisevic spada u bolje napadace bundeske onda znas koliko je sati. Ne kazem da nevalja mandzo nego nama treba napadac koji moze sam rijesiti tekmu. Individualnoscu svojom Sent from my HTC One V using Tapatalk Nek je zato u Primeri teško zabijat, naravno pritom mislim na Costu i njegove golove Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162587 Ma yebo Costu, mislim da je to ubleha godine. Al evo gdje god udjem nigdje ne vidim da spominju mandzu, Uglavnom costa,cavani a poceli su i falcaoa Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162591 Sve ovo me podseća na rasprave sa teme "luka modric" ,do leta ovde još 50 stranica,od toga 80 % može da se obriše,gomila psovanja i pljuvanja i na kraju ništa Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162605 Meni je licno antipatican (kao i svi igraci Bayerna), ali da je los,nije Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162612 Ne kazem ni ja da je Mandžo najbolji izbor, jasno da je bolje uzet Cavania, Falcaa ili nekog drugog,ali je smijesno da je nekima bolji ili drazi Torres Upravo ovo. Smiješno da bi neki radije tog retarda Torresa i dalje gledali. Pa bolje je imati nekog prosječnog trećeligaškog napadača, a kamoli Mandžu koji je sasvim solidan igrač. Naravno, ne poričem da ima i boljih od Mandže, ali Torres... Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162776 Zabijao je i gomez. Bundeska i pl su nebo i zemlja. Kad vidim jedan ibisevic spada u bolje napadace bundeske onda znas koliko je sati. Ne kazem da nevalja mandzo nego nama treba napadac koji moze sam rijesiti tekmu. Individualnoscu svojom Sent from my HTC One V using Tapatalk Dok je Manđa odlazio u Bayern svi su sumnjali u njegovu kvalitetu i predviđali mu klupu. Di bi Manđo ispred "Njemačkog" ljubimca i dragulja. A kad ono eksplozija. Priznajem i ja sam sumnjao u njega. Što se tiće ovog u vezi da nama treba napadač koji može riješit sam tekmu. Ajde probudite se. Pa dolaskom Manđe u Bayern ta ekipa se pretvorila iz luzerske u nepobjedivu. I iskreno i meni se on ne sviđa kao igrač. Nekako mi ne uljeva povjerenje, ali je*emu mater di god dođe i di god igra dokazuje da je ta sumnja uzaludna. On je tip igrača koji bio pasao Mourinhu ko budali šamar, a ujedno bi ga mogli dobit za ne tako velike pare. I da se ostvari njegov transfer u Chelsea (što bi mi bilo jako drago) sumnjao bi u njega i u to da bi se on mogao pokazat kao pravo pojačanje, ali vjerujem da bi mi po n-ti put do sada pokazao da nema razloga sumnjati u njega. Ovaj igrač je rođeni pobjednik i tko god da ga dovede može samo i jedino profitirat s njime! Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162792 Ma citajuci izjave Mourinha kako hoce napadaca za sljedecih 10 g. rekli bi da je najblizi nam onda Costa. Mandzo ove godine puni 28 godina. Opet kazem treba sacekat ljeto jer ce proci stotine clanaka do tada. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162794 Ajde probudite se. Pa dolaskom Manđe u Bayern ta ekipa se pretvorila iz luzerske u nepobjedivu. Jupp, Ribery, Robben, Schweisteiger nista a :-? A prvi i osnovni razlog zbog koga je Mandzukic poceo sezonu kao prvi napadac Bayerna je povreda Gomeza. Jeste on kasnije bio dobar, i generalno je dobar napadac, al necemo preterivati ;) Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162802 Jupp, Ribery, Robben, Schweisteiger nista a :-? A prvi i osnovni razlog zbog koga je Mandzukic poceo sezonu kao prvi napadac Bayerna je povreda Gomeza. Jeste on kasnije bio dobar, i generalno je dobar napadac, al necemo preterivati ;) Nogomet je kolektivna igra i do trofeja nisu dosli izrazito zbog jednog pojedinca, ali hocu rec da je dolaskom Manđe Bayern konačno procvjetao. On je bio ta zadnja slagalica koja je faljela u igri Bayerna da naprave konačno taj iskorak i dođu do trofeja. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162811 Mandzo je jako zahvalan igrac, cesto se vraca i puno radi za ekipu, ali nama je potreban jedan cisti spic ubica Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163313 Jupp, Ribery, Robben, Schweisteiger nista a :-? A prvi i osnovni razlog zbog koga je Mandzukic poceo sezonu kao prvi napadac Bayerna je povreda Gomeza. Jeste on kasnije bio dobar, i generalno je dobar napadac, al necemo preterivati ;) Bili su svi osim Juppa(u jednoj je bio) protiv Intera i protiv nas su gubili ligu prvaka, a u ligi ih je borussia pomela u obje sezone. Tako da ne prdi. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163322 Bili su svi osim Juppa(u jednoj je bio) protiv Intera i protiv nas su gubili ligu prvaka, a u ligi ih je borussia pomela u obje sezone. Tako da ne prdi. Upravu si. Drogba,Lampard,Terry itd. Svi su bili u finalu protiv Uniteda al da ne dovedosmo Torresa da izbori korner i zabije ga barci qrac bi LP vidjeli. On je bio nasa zadnja puzzla Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163324 Dao Mandzo hattrick.Sada kada navale na ovu temu kao osice.Ko ce to izdrzati xd :P Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163330 Mandžo u Chelsea! Cijena uopće nije bitna, dati im koliko god traže. :D Prijavi
12. februar 2014.12 god. Autor comment_163339 Slažem se. Jako zahvalan i vrijedan igrač, sila. A ljudina ko Drogba. Kud će bolje. http://e-tribina.com/video/player/nema%C4%8Dka-bundesliga/hamburger-bayern-munich-0-5-pregled-golova-12-2-2014 Hattrick Mario Mandžukiiiiiiić zvani ManDŽo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.