Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Mandžukić (Hrvatska, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 281
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Limitiran je igrač. Nema veze što je "moj Hrvat", ali usporedi ga s jednim Ibrom i reci da je vrhunski napadač. Ni blizu. Čak i kad bi ga doveli ovdje, ne bi bio glavni napadač, siguran sam u to.

Jučer odigrao loše. Bio je naprosto nevidljiv.

A vidim da su neki iskoristili priliku za naslađivanje.

Isti qrac ce biti ako sljedecu zabije. Doci ces ti i jos par komada reci dajte mandzu :D

Daj te Dzeka jebo vas Mandzo,Dzeko je panj sa stilom.

Kao sto sam i ranije navodio, ako tim ne radi za njega, i ako mu ne namestaju zicere, on je prakticno neupotrebljiv. 

Nije u stanju da sam "izmisli" sansu, kao sto to rade Rooney, Ibra, Suarez, Aguero, Cavani... 

Treba nam kompletniji napadac.

Ova tema,a i pun kufer ostalih, je čist primjer zašto sam prestao pisat išta ozbiljno na ovom forumu. Svi svakog je*u u zdrav mozak, a 90 % ih nema šta normalno za reć.

Mandzo = Dzeko...

Ajde mi u 3 rečenice objasni po čemu Mandžukić zaslužuje da ga se poredi sa ovim smotom, molim te . 

Pogledaj samo Džekin promašaj od jučer i poklopi se ušima. Meni je on stvarno drag igrač, ali otišo je u kurac zadnje 2 sezone.

Ajde mi u 3 rečenice objasni po čemu Mandžukić zaslužuje da ga se poredi sa ovim smotom, molim te . 

Pogledaj samo Džekin promašaj od jučer i poklopi se ušima. Meni je on stvarno drag igrač, ali otišo je u kurac zadnje 2 sezone.

A zar moram ? Potpuno su isti, kretanje, nemogucnost da ista sami urade, prosto receno panjevi u 16. Pogledaj nevidljivost protiv Arsenala Mandze i poklopi se usima. Obojica su retardi i tu nema price.

I ne zaslužuje. Što Osim kaže, Džeko je klasa iznad.

Ko zadnji izadje nek ugasi svjetlo.

• Autor

Kako je danas Mandžukić odigrao, to je čudo jedno. Koliko sam lik trči za nepovjerovati. Evo gledam danas koliko može trčati i zalagati se za ekipu ko konj. 

Pokazao je majstoriju pri asistenciji za treći gol Bayerna, a i sam je postigao četvrti gol. Nevjerojatno kad se usporedi s panjevima Eto'om i Torresom kakvi su trenutno. Uz pravu postavu Plavaca bio bi on dobar u nas. Asistencija na 1.40 na videu, a gol na 2.15

http://www.dailymotion.com/video/x1d645w_hannover-bayern-munchen-0-4-all-goals-highlights-bundesliga-23-02-2014_sport

De ba bitno samo da dođe neki normalan špic, pa da mogu igrat normalno fife sa čelsiom a ne ovako da se iživljavam sa sasaulom

http://www.24sata.hr/nogomet/mandzukic-je-najefikasniji-igrac-lige-zabija-svakih-107-minuta-355107

"Najbolji strijelci Bundeslige su Robert Lewandowski i Adrian Ramos s po 14 golova u 22 kola, ali to ne znači da su najefikasniji. Najčešće zabija Mario Mandžukić koji je dao gol manje od navedenog dvojca.

Naime, Mandži je za 13 golova trebalo 1397 minuta, odnosno u prosjeku mrežu pogađa svakih 107 minuta! Najefikasniji je nogometaš Bundeslige, a statističari su računali sve igrače koji su zabili barem pet golova.

Hrvatski reprezentativac je bolji i od novog, ljetnog pojačanja Bayerna - Lewandowskog. Robert zabija tek svake 134 minuta. Ramos svakih 138, a Mandžukiću je najbliži Pierre-Emerick Aubameyang. On je također precizan bio 13 puta, a gol daje svakih 114 minuta."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.