Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Mandžukić (Hrvatska, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 281
  • Pregledi 18,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Metar drva za njega je najviše što se Bayernu može ponuditi.

Najbolji strijelac po mnogima trenutno najbolje ekipe na svijetu.
Ne kažem da je najbolji napadač na svijetu, golovi su mu uglavnom na tacnu, ali lik igra i zabija, što je najvažnije za napadača.
Ne znam čemu takvo podcjenjivanje.

pojedinci jedu govna ovdje, i baš mi ono idu na kurac..

ima ih par Å¡to precjenjuju mandžukića  (valjda zato jer su hrvati pa s nekim zanosom to piÅ¡u, nez, ali znam da bi ih trebali razumjeti ovi koji mnogo laju kontra mandže ovdje a na nekim temama su glavni kad treba uzdizati pojedine igrače iz njima dragih reprezentacija) a puno viÅ¡e ovih Å¡to bacaju i drvlje i kamenje po mariju a pojma nemaju, i laju ko psi na mjesec bezveze i neargumentirano..

samo lajte, dao Bog da ga mou zbilja dovede i da ovaj počne ubijati, pa da se forumski "stručnjaci" pojedu od jada..

inače moje mišljenje o transferu (hrvat sam :D): ne mogu reći ni za ni protiv, zašto? zato što bi mi bilo drago kada bi iz tekme u tekmu gledao jednog hrvata u svom chelseaju kako rilja svih 90 minuta, od jednog do drugog igrača, trga se za svaku loptu, radi za ekipu, uvijek bude na pravom mjestu i odlično igra glavom...

a opet u drugu ruku, ne znam koliko bi bio dobar kod nas, jer realno mandžara nije igrač koji će sam sebi iskreirati šansu i zabiti a chelseaju mislim da treba igrač suprotnih osobina, znači da si sam ni iz čega napravi šansu i zabije..

a najveći adut za moju "protiv" stranu je to što bi za napadača htio neku silu i masu od CF-a, znači nešto ala drogba (da ne nabrajam ostale koji odgovaraju tipu kakvog bi htio), da ima izvrsno primanje lopte bila ona visoka ili niska okrenut leđima prema golu, da je živina u duela, kako u zraku tako i na tlu, da odlično prima, spušta i gradi loptu, da ima odličan šut..itd..

uglavnom, ako dođe dobrodošao i poželjeti ću mu sreću ogromnu...ako ne dođe opet dobro, šta..

Evo gledamo ga na djelu protiv Arsenala iskreno ne znam da li 2 puta loptu dotakao.Hajde valjda popravi utisak u 2.poluvremenu imaju igraca vise :P

Pokazao nocas  da bi bio sjajan tandem sa Torresom ,jedva cekam to da vidim pa mogu i da umrem :) Mou dovedi nam Mandzu  mozemo  ga podlozit kad dodju hladni dani 

Sad će Mandžo jednu golčinu s 35 metara čisto da utiša kritičare s chelseabalkan foruma. :D

Trideset pet metara ne iznosi zbir distanci sa kojih je postigao sve golove ove sezone. :D

Nevidljiv protiv Arsenala.

Slab danas. Al on je tip igrača koji ne bude primil loptu, prešel dva-tri i zabil gol. Njemu treba kvalitetan centaršut, situacija 1 na 1 ili odigrani pas u sredinu pa je on samo pospremi u gol i zbog toga ga ne bi volio u momčadi.

problem kod hrvatskih (i bilo kojih drugih iz regije) je taj što je jako teško dobit objektivno mišljenje o njemu, ili ih se uzdiže u nebesa jer su naši ili ih se podcjenjuje opet jer su naši...

problem kod hrvatskih (i bilo kojih drugih iz regije) je taj što je jako teško dobit objektivno mišljenje o njemu, ili ih se uzdiže u nebesa jer su naši ili ih se podcjenjuje opet jer su naši...

evo od mene ste ga dobili na stranici ispred...mislim da je krajnje realno iako volim mandžaru i veselim se kad vidim da mu ide..

al mene nervira strašno to što evo sada vidim ovdje pojedinci laju kontra njega baš onako glupo i djetinjasto, a dižu "svoje" u nekim drugim temama...pa idite u pičku materinu jebote, neću imenovati, al znaju oni sami koji su...i ne znam jel to iz provokacije il ozbiljno, al kako god, jadno je i pičkasto od njih..

idite u kurac s prepiranjem takvim

evo od mene ste ga dobili na stranici ispred...mislim da je krajnje realno iako volim mandžaru i veselim se kad vidim da mu ide..

al mene nervira strašno to što evo sada vidim ovdje pojedinci laju kontra njega baš onako glupo i djetinjasto, a dižu "svoje" u nekim drugim temama...pa idite u pičku materinu jebote, neću imenovati, al znaju oni sami koji su...i ne znam jel to iz provokacije il ozbiljno, al kako god, jadno je i pičkasto od njih..

idite u kurac s prepiranjem takvim

Ma provociraju neki...Sreća što svi to ne radimo jer bi nastao haos na forumu. :P

Mandzo ima dobar finish, igru glavom te visok work rate.  To je sto mislim o njemu pozitivno.

Svi ce te se sloziti da nije igrac koji ce stvoriti sebi sansu, prediblati par igraca. Preokrenuti utakmicu u nasu korist.

Torres je imao svojih dana u Chelseau kad podigne momcad. Kao npr protiv Citya. Al nedovoljno je takvih  dana.

Pored toga ne volim Mandzu, nek se zna. Zato sto je prljav igrac, mnogo faulova pravi, serucka tj prica mnogo. Evo i danas dobio zuti ne znam sto.

Te cu do kraja prijelaznog roka moliti Boga samo da nam ne dodje jer mislim da nas nebi unaprijedio dovoljno.

Sad vi ako hocete povezivati sa nacionalnoscu kako su najcesci argumenti, udrite. Modrica bih prihvatio sada objerucke. Ivanovica i Matica "obozavam". Srce ko dzamija kad ga Bane utrpa. :D

• Autor

Ja vjerujem da ove Bošnje što ne žele Mandžu također ne žele ni Džeku u Chelseaju, kao i ovi Srbi što ne žele Mandžu ne žele ni npr. Pantelu u Chelseaju. Eto da ih malo obranim haha.

Ali neki zaista seru, Mandžo je takav kakav jeste. Nitko ne govori da je Ibrahimović ili Drogba, on je Mandžo. U momčadi koja je postavljena ko švicarski sat, idealan igrač. Za Bayerna dušu dao, jer imaju Lahma, Kroosa, Goetzea. Ali za Chelsea trenutno nije, jer imamo Mikela i Ramiresa. Kako očekivati od takvih igrača da Mandži stvaraju prilike koje on odlično iskoristi. Nikako realno. Ali ako ga Mourinho želi, očigledno da ima neki veliki plan s njim, pa samo zbog toga ZA njegov transfer. On nije, kažem opet, ni Ibrahimović ni Drogba, ali je odličan igra koji je uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ni Inzaghi nije Bog zna šta s loptom, ali je trpao ko lud i bio jedan od najučinkovitijih napadača svoga vremena. Ako će Mandžukić u nas igrati kao što igra u Bayernu i zabijati kao što zabija u Bayernu kako netko može biti protiv njega. Još domaći čovjek. Kud će bolje.

Ja vjerujem da ove Bošnje što ne žele Mandžu također ne žele ni Džeku u Chelseaju, kao i ovi Srbi što ne žele Mandžu ne žele ni npr. Pantelu u Chelseaju. Eto da ih malo obranim haha.

Ali neki zaista seru, Mandžo je takav kakav jeste. Nitko ne govori da je Ibrahimović ili Drogba, on je Mandžo. U momčadi koja je postavljena ko švicarski sat, idealan igrač. Za Bayerna dušu dao, jer imaju Lahma, Kroosa, Goetzea. Ali za Chelsea trenutno nije, jer imamo Mikela i Ramiresa. Kako očekivati od takvih igrača da Mandži stvaraju prilike koje on odlično iskoristi. Nikako realno. Ali ako ga Mourinho želi, očigledno da ima neki veliki plan s njim, pa samo zbog toga ZA njegov transfer. On nije, kažem opet, ni Ibrahimović ni Drogba, ali je odličan igra koji je uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ni Inzaghi nije Bog zna šta s loptom, ali je trpao ko lud i bio jedan od najučinkovitijih napadača svoga vremena. Ako će Mandžukić u nas igrati kao što igra u Bayernu i zabijati kao što zabija u Bayernu kako netko može biti protiv njega. Još domaći čovjek. Kud će bolje.

Ne može tako. Drugi dio posta ti u potpunosti pobija prvi...
I da, ne bih želio ni Džeku kloca u našoj ekipi.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
  • Autor

Ne može tako. Drugi dio posta ti u potpunosti pobija prvi...
I da, ne bih želio ni Džeku kloca u našoj ekipi.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Ja sam u drugom dijelu posta rekao svoje mišljenje, a u prvom djelu kako pretpostavljam da drugi razmišljaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.