18. februar 2014.12 god. comment_164294 Vise bi volio Torresa gledati jos jednu sezonu nego da dovedemo Maria.Moje licno misljenje. LOL Bolje Anton Maglica nego Torres... Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164295 Metar drva za njega je najviÅ¡e Å¡to se Bayernu može ponuditi. Najbolji strijelac po mnogima trenutno najbolje ekipe na svijetu. Ne kažem da je najbolji napadaÄ na svijetu, golovi su mu uglavnom na tacnu, ali lik igra i zabija, Å¡to je najvažnije za napadaÄa. Ne znam Äemu takvo podcjenjivanje. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164339 pojedinci jedu govna ovdje, i baÅ¡ mi ono idu na kurac.. ima ih par Å¡to precjenjuju mandžukića (valjda zato jer su hrvati pa s nekim zanosom to piÅ¡u, nez, ali znam da bi ih trebali razumjeti ovi koji mnogo laju kontra mandže ovdje a na nekim temama su glavni kad treba uzdizati pojedine igraÄe iz njima dragih reprezentacija) a puno viÅ¡e ovih Å¡to bacaju i drvlje i kamenje po mariju a pojma nemaju, i laju ko psi na mjesec bezveze i neargumentirano.. samo lajte, dao Bog da ga mou zbilja dovede i da ovaj poÄne ubijati, pa da se forumski "struÄnjaci" pojedu od jada.. inaÄe moje miÅ¡ljenje o transferu (hrvat sam :D): ne mogu reći ni za ni protiv, zaÅ¡to? zato Å¡to bi mi bilo drago kada bi iz tekme u tekmu gledao jednog hrvata u svom chelseaju kako rilja svih 90 minuta, od jednog do drugog igraÄa, trga se za svaku loptu, radi za ekipu, uvijek bude na pravom mjestu i odliÄno igra glavom... a opet u drugu ruku, ne znam koliko bi bio dobar kod nas, jer realno mandžara nije igraÄ koji će sam sebi iskreirati Å¡ansu i zabiti a chelseaju mislim da treba igraÄ suprotnih osobina, znaÄi da si sam ni iz Äega napravi Å¡ansu i zabije.. a najveći adut za moju "protiv" stranu je to Å¡to bi za napadaÄa htio neku silu i masu od CF-a, znaÄi neÅ¡to ala drogba (da ne nabrajam ostale koji odgovaraju tipu kakvog bi htio), da ima izvrsno primanje lopte bila ona visoka ili niska okrenut leÄ‘ima prema golu, da je živina u duela, kako u zraku tako i na tlu, da odliÄno prima, spuÅ¡ta i gradi loptu, da ima odliÄan Å¡ut..itd.. uglavnom, ako doÄ‘e dobrodoÅ¡ao i poželjeti ću mu sreću ogromnu...ako ne doÄ‘e opet dobro, Å¡ta.. Prijavi
19. februar 2014.12 god. Autor comment_164427 Hejteri će utihnuti. :P Na korak od Chelseaja, izgleda 99,9 % naš. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164435 Bojim se da će ova priÄa bit ista kao i sa Hulkom, Falcaom itd. da ne nabrajam. 99% naÅ¡, a zatim kajla. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164438 Po cemu je Cae zakljucio da je 99,9% da mi je znat Zar ti stvarno treba objasnjenje za sve sto Cae uradi ? #-o Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164439 Hejteri će utihnuti. :P Na korak od Chelseaja, izgleda 99,9 % naš. ... Da mi je jedan dan tvoja glava da se malo odmorim Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164453 Evo gledamo ga na djelu protiv Arsenala iskreno ne znam da li 2 puta loptu dotakao.Hajde valjda popravi utisak u 2.poluvremenu imaju igraca vise :P Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164454 Sad će Mandžo jednu golÄinu s 35 metara Äisto da utiÅ¡a kritiÄare s chelseabalkan foruma.:D Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164458 Pokazao nocas da bi bio sjajan tandem sa Torresom ,jedva cekam to da vidim pa mogu i da umrem :) Mou dovedi nam Mandzu mozemo ga podlozit kad dodju hladni dani Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164462 Drvo marke Eto'o.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164473 Sad će Mandžo jednu golÄinu s 35 metara Äisto da utiÅ¡a kritiÄare s chelseabalkan foruma. :D Trideset pet metara ne iznosi zbir distanci sa kojih je postigao sve golove ove sezone. :D Nevidljiv protiv Arsenala. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164481 Slab danas. Al on je tip igraÄa koji ne bude primil loptu, preÅ¡el dva-tri i zabil gol. Njemu treba kvalitetan centarÅ¡ut, situacija 1 na 1 ili odigrani pas u sredinu pa je on samo pospremi u gol i zbog toga ga ne bi volio u momÄadi. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164484 problem kod hrvatskih (i bilo kojih drugih iz regije) je taj što je jako teško dobit objektivno mišljenje o njemu, ili ih se uzdiže u nebesa jer su naši ili ih se podcjenjuje opet jer su naši... Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164491 problem kod hrvatskih (i bilo kojih drugih iz regije) je taj Å¡to je jako teÅ¡ko dobit objektivno miÅ¡ljenje o njemu, ili ih se uzdiže u nebesa jer su naÅ¡i ili ih se podcjenjuje opet jer su naÅ¡i... evo od mene ste ga dobili na stranici ispred...mislim da je krajnje realno iako volim mandžaru i veselim se kad vidim da mu ide.. al mene nervira straÅ¡no to Å¡to evo sada vidim ovdje pojedinci laju kontra njega baÅ¡ onako glupo i djetinjasto, a dižu "svoje" u nekim drugim temama...pa idite u piÄku materinu jebote, neću imenovati, al znaju oni sami koji su...i ne znam jel to iz provokacije il ozbiljno, al kako god, jadno je i piÄkasto od njih.. idite u kurac s prepiranjem takvim Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164492 evo od mene ste ga dobili na stranici ispred...mislim da je krajnje realno iako volim mandžaru i veselim se kad vidim da mu ide.. al mene nervira straÅ¡no to Å¡to evo sada vidim ovdje pojedinci laju kontra njega baÅ¡ onako glupo i djetinjasto, a dižu "svoje" u nekim drugim temama...pa idite u piÄku materinu jebote, neću imenovati, al znaju oni sami koji su...i ne znam jel to iz provokacije il ozbiljno, al kako god, jadno je i piÄkasto od njih.. idite u kurac s prepiranjem takvim Ma provociraju neki...Sreća Å¡to svi to ne radimo jer bi nastao haos na forumu. :P Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164497 Mandzo ima dobar finish, igru glavom te visok work rate. To je sto mislim o njemu pozitivno. Svi ce te se sloziti da nije igrac koji ce stvoriti sebi sansu, prediblati par igraca. Preokrenuti utakmicu u nasu korist. Torres je imao svojih dana u Chelseau kad podigne momcad. Kao npr protiv Citya. Al nedovoljno je takvih dana. Pored toga ne volim Mandzu, nek se zna. Zato sto je prljav igrac, mnogo faulova pravi, serucka tj prica mnogo. Evo i danas dobio zuti ne znam sto. Te cu do kraja prijelaznog roka moliti Boga samo da nam ne dodje jer mislim da nas nebi unaprijedio dovoljno. Sad vi ako hocete povezivati sa nacionalnoscu kako su najcesci argumenti, udrite. Modrica bih prihvatio sada objerucke. Ivanovica i Matica "obozavam". Srce ko dzamija kad ga Bane utrpa. :D Prijavi
19. februar 2014.12 god. Autor comment_164505 Ja vjerujem da ove BoÅ¡nje Å¡to ne žele Mandžu takoÄ‘er ne žele ni Džeku u Chelseaju, kao i ovi Srbi Å¡to ne žele Mandžu ne žele ni npr. Pantelu u Chelseaju. Eto da ih malo obranim haha. Ali neki zaista seru, Mandžo je takav kakav jeste. Nitko ne govori da je Ibrahimović ili Drogba, on je Mandžo. U momÄadi koja je postavljena ko Å¡vicarski sat, idealan igraÄ. Za Bayerna duÅ¡u dao, jer imaju Lahma, Kroosa, Goetzea. Ali za Chelsea trenutno nije, jer imamo Mikela i Ramiresa. Kako oÄekivati od takvih igraÄa da Mandži stvaraju prilike koje on odliÄno iskoristi. Nikako realno. Ali ako ga Mourinho želi, oÄigledno da ima neki veliki plan s njim, pa samo zbog toga ZA njegov transfer. On nije, kažem opet, ni Ibrahimović ni Drogba, ali je odliÄan igra koji je uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ni Inzaghi nije Bog zna Å¡ta s loptom, ali je trpao ko lud i bio jedan od najuÄinkovitijih napadaÄa svoga vremena. Ako će Mandžukić u nas igrati kao Å¡to igra u Bayernu i zabijati kao Å¡to zabija u Bayernu kako netko može biti protiv njega. JoÅ¡ domaći Äovjek. Kud će bolje. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164512 Ja vjerujem da ove BoÅ¡nje Å¡to ne žele Mandžu takoÄ‘er ne žele ni Džeku u Chelseaju, kao i ovi Srbi Å¡to ne žele Mandžu ne žele ni npr. Pantelu u Chelseaju. Eto da ih malo obranim haha. Ali neki zaista seru, Mandžo je takav kakav jeste. Nitko ne govori da je Ibrahimović ili Drogba, on je Mandžo. U momÄadi koja je postavljena ko Å¡vicarski sat, idealan igraÄ. Za Bayerna duÅ¡u dao, jer imaju Lahma, Kroosa, Goetzea. Ali za Chelsea trenutno nije, jer imamo Mikela i Ramiresa. Kako oÄekivati od takvih igraÄa da Mandži stvaraju prilike koje on odliÄno iskoristi. Nikako realno. Ali ako ga Mourinho želi, oÄigledno da ima neki veliki plan s njim, pa samo zbog toga ZA njegov transfer. On nije, kažem opet, ni Ibrahimović ni Drogba, ali je odliÄan igra koji je uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ni Inzaghi nije Bog zna Å¡ta s loptom, ali je trpao ko lud i bio jedan od najuÄinkovitijih napadaÄa svoga vremena. Ako će Mandžukić u nas igrati kao Å¡to igra u Bayernu i zabijati kao Å¡to zabija u Bayernu kako netko može biti protiv njega. JoÅ¡ domaći Äovjek. Kud će bolje. Ne može tako. Drugi dio posta ti u potpunosti pobija prvi... I da, ne bih želio ni Džeku kloca u naÅ¡oj ekipi. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
20. februar 2014.12 god. Autor comment_164513 Ne može tako. Drugi dio posta ti u potpunosti pobija prvi... I da, ne bih želio ni Džeku kloca u našoj ekipi. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Ja sam u drugom dijelu posta rekao svoje mišljenje, a u prvom djelu kako pretpostavljam da drugi razmišljaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.