12. februar 2014.12 god. comment_163347 Ajde dovedite ga vise, da se ne spamuje Forum. MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MANDŽUKIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ HET TRIK ILI TI GA TRI KOMADA TJ. GOLA ILI POGOTKA Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163357 MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MANDŽUKIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ HET TRIK ILI TI GA TRI KOMADA TJ. GOLA ILI POGOTKA Dade i Eto'o tricu Unitedu pre neki dan, pa je opet corak ;) Prijavi
12. februar 2014.12 god. Autor comment_163359 Evo kako se SLUŽBENI klub navijača Bayerna iz Srbije odnosi prema Mandžukiću. Sramota života mi. Čudi me da ih do sada nitko nije prijavio centrali u Minhenu. Stalno mu ispravljaju ime u ovo pogrdno, na svakom postu i svakom prilikom. Čak je ovom adminu i Petersen iz druge lige što je došao u Bayern bolji napadač. Rado bih ga volio u CFC, kad ga vlastiti navijači ne znaju cijeniti, ne kao glavno pojačanje nego da je tu uvijek jer je jako vrijedan i požrtvovan., ali npr ako od ova tri napadača odu dva barem. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163362 Ne možeš po tome da sudiš,pa mi ovde ne volimo Toresa pa ne mora to da znači da je loš igrač Prijavi
12. februar 2014.12 god. Autor comment_163364 Ne možeš po tome da sudiš,pa mi ovde ne volimo Toresa pa ne mora to da znači da je loš igrač Ma nema to veze s njegovim kvalitetama, psujemo i mi Torresa. Evo ja ga pljujem govorim Trolles. Ali pljujemo ga s razlog, pa čovjek igra za kurac a plaćen je ko suho zlato. A Mandžukić zabija stalno, najbolji je strijelac kluba ove sezone, vraća se u obranu .Gine za dres Bayerna, natopi ga znojem i krvlju, a službeni klub navijača Bayerna iz Srbije ga ovako naziva. Debilno. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163365 Dade i Eto'o tricu Unitedu pre neki dan, pa je opet corak ;) dadadadadada, samo je razlika sto Eto poslije toga posti mjesec a Mandzo nastavi trpat ;) Al' da se više ne svađamo na temi , ja bi bio oduševljen njegovom kupovinom i točka . :* btw. Andy ja sam prijavio stranicu iako mislim da nema nikakve koristi . Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163370 Oplaka. "Barcelona prati Ustasu" HAHAHAHAHAHH KOJI DEBILI Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163372 Evo kako se SLUŽBENI klub navijača Bayerna iz Srbije odnosi prema Mandžukiću. Sramota života mi. Čudi me da ih do sada nitko nije prijavio centrali u Minhenu. Stalno mu ispravljaju ime u ovo pogrdno, na svakom postu i svakom prilikom. Čak je ovom adminu i Petersen iz druge lige što je došao u Bayern bolji napadač. Ma sutra malo su oni službeni... Inače takve likove treba obesiti za muda. Prijavi
12. februar 2014.12 god. Autor comment_163377 Ma sutra malo su oni službeni... Inače takve likove treba obesiti za muda. Službeni sto posto, imaš na stranici Bayerna da su službeni klub, link usmjerava na njihov ovaj fb page. Al eto balkanski ciganluk i debilana od ponašanja administratora. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163381 reLo brate kad ovi mogu ovako raditi mozes i ti trollat. :P Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163389 Mandzukic ce propasti ako dodze u Chelsea to je sigurno.Nije on za nasu ekipu,slican ko Torres. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163405 Majko mila i s ovim "ljudinama" iz Bayernove fan stranice. Katastrofa. Mi smo stoljecima ispred njih (mislim na nasu fb grupu i ovaj forum). I nadam se da se nikad kod nas neće tolerirat takvo ponašanje. Pa da neko vrijeđa i ponižava vlastite igrače, a ne daj Bože kolege ovdje na forumu radi nacionalne, vjerske ili rasne pripadnosti. I Manđo opet upisan u listu strijelaca i to sa 3 komada. Istina da nisu ništa spektakularno, ali frajer ga trpa da ga trpa. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163460 kakav Mandzukic nebih ga uzeo dzaba,nije nista bolji od Ba uz to je jos i prgav,nije on za nas. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164243 Guardian piše da bi Mou mogao krenuti po Mandžu.. http://www.theguardian.com/football/2014/feb/18/the-rumour-mill-chelsea-sign-mario-mandzukic Prijavi
18. februar 2014.12 god. Autor comment_164247 Mandžo, Lukaku i Cavani. To bi trebao iti naš napadački trojac iduće sezone. Ba, Torresa i Eto'a pozdraviti i poželjeti im sve najbolje. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164248 Meni bi bilo vrlo drago da dođe. Već sam postao ljubomoran na Srbe. Imaju dva prvotimca, a mi Hrvati niti jednog. :P A što se igračke kvalitete tiće. Sigurno bi bio opasipan kritikama ako bi ga doveli i masovno bi se sumnjalo u njegove mogučnosti, ali uvjeren sam da bi on po stoti puta svim kritičarima začepio usta. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164253 Metar drva za njega je najviše što se Bayernu može ponuditi. Prijavi
18. februar 2014.12 god. Autor comment_164265 Bilo bi lijepo. ------Čech -----Ivanović Cahill Zouma Shaw -----Luiz Matić ------Willian Pjanić Hazard ------Mandžukić . . . Srpskohrvatskobosanski. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164267 Manđukić je napadač koji bi samo u ligi zabio cca 20 golova ako ne i više To je igrač koji bi nas odveo u osvajanje fa cupa, liga cupa, lige i lige prvaka. S njima dobivamo sve to i to odma u prvoj sezoni. Jedan, jedini Mario Mandžukić!!! Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164271 Ma 40 golova ko iz pičke samo u Shipu. :D Suareze, pokrij se ušima kad majstor zagrebačkog asfalta kroči na englesko tlo. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164283 Vise bi volio Torresa gledati jos jednu sezonu nego da dovedemo Maria.Moje licno misljenje. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164289 Svejedno mi je koji će napadač doći ako će postići barem 20 golova u PL. Je l' se može Mandžo uporediti sa Inzagijem? Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164291 Svejedno mi je koji će napadač doći ako će postići barem 20 golova u PL. Je l' se može Mandžo uporediti sa Inzagijem? Tako nekako. Nikad ništa spektakularno od njega, ali uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu. Vise bi volio Torresa gledati jos jednu sezonu nego da dovedemo Maria.Moje licno misljenje. Razuvjerit će te on brzo ako dođe u Chelsea ;) Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164293 Bilo bi lijepo. ------Čech -----Ivanović Cahill Zouma Shaw -----Luiz Matić ------Willian Pjanić Hazard ------Mandžukić . . . Srpskohrvatskobosanski.Delač; Ivanović, Lovren, Subotić, Kolarov; Pašalić, Matić, Rakitić, Pjanić; Džeko, Mandžukić. I preimenovat se u Chelsea Balkan FC. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.