Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

On 8/25/2025 at 11:03 AM, Bari said:

Chiba dragi Ndiaye je tu od prosle sezone, izvodi penale. Imao sam ga u fantasyu i ove i prosle sezone. 

Bit ce Everton solidan ove sezone, iznenadio sam se negativno kad su izgubili u prvom kolu ali ev vec u drugom dobise.

I ja samo da pitam kako stoje karamele 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Reče danas Mr. Own Goal (Carragher) da Chelsea može pobijediti Arsenala samo ako Arsenal dobije crveni karton. A Arsenal umalo ne izgubi. Sa druge strane Liverpool danas konačno pobijedi ali nakon što je protivnik dobio crveni karton.

Kakav raspad u Liverpulu.

Sad se Salah javno obrusio na klub i trenera, iznio dosta prljavog vesa vani. Teska propast izgleda, ako se dignu nakon ovoga i naprave dobar rezultat do kraja sezone onda im svaka cast. 

Pa nisu ni u pravu da ga se ovako riješe. 

Eto ostavio ga je na klupi pa od 9 osvojio 5 bodova. Hajd da je sve pobijedio, čovjek bi rekao - fakat ih Salah blokira. 

Uglavnom, nakon ovoga bi se mogli desiti razni scenariji bojkota od svakoga prema svakome. Ne vidim da mogu uskrsnuti osim da otjeraju trenera. 

Stvarno šteta što su sinoc uspjeli pobjedit, taj kiks protiv najslabije ekipe u ligi bi ih baš uzdrmao.

Nadam se da ih može City u narednom periodu skinuti sa vrha ako nista bar na kratko da vidimo kako bi odregovali, jer mislim da njima u smislu fokusa ta prica da su sigurno prvaci moze samo štetiti.

Ova Villa nize pobjede a ni sami ne znaju kako. Bez ikakve igre, bez nekih velikih i izglednih sansi. Njihov xG u zadnjih 10 utakmica je manji ili tu negdje sa protivnikom i ljudi dobijaju. Sve 50-50 utakmice su uspjeli pobjediti. Opasno me pocinju nervirati. Chelsea je mozda dvije neizvjesne i egal utakmice dobio, garantujem da ljepsi fudbal igramo od Ville. 

City se raspucao, danas rutinski odradise jedno od tezih gostovanja u ligi. Haaland idalje trpa ne staje, sad mu se pridruzio i Foden + Cherki ulazi u formu. Opasni ce biti do kraja sezone. 

Kakvo rutiniranje Evertona od strane Arsenala. Odavno nisam vidio u Premiershipu na 0-1 da je neki domacin nemocniji, slabiji i inferiorniji i da cak ni prekidima ne moze pogledati ka golu. Na stranu sto su im 3 igraca falila ali ovo je slika i prilika propaliteta Moyesa.

Ovo je sad opasna briga za top 4 ili top 5 za plasman u ligu sampiona. Pored Arsenala i Citya imamo jos jednu ekipu koja ce skoro pa sigurno biti ispred nas a to je Villa. Ako tome dodamo Liverpul koji ce nas vjv preteci jer su bolji od nas i za ocekivati je da se probude u ufate neku seriju, ostaje nam onda borba za to 5to mjesto sa Unitedom, Tottenhemom i vjv Newcastleom koji ce se dici i koji ima samo 6 bodova manje od nas.

Mi evo samo naredna dva meca igramo protiv Bournemoutha i Citya, pitanje je da li cemo i jedan mec dobiti.

Ako je trener krivac, onda i to treba sto prije rjesavati pa taman i dosao neko da nas vodi iz omladinskih. Ako ce treneru dati podrsku, onda ne znam sta je ispravan naredni korak.

Navijački se nadam da ćemo u sljedećoj sezoni opet igrati LP ali kada sve oduzmemo i saberemo velika je vjerovatnoća da nećemo. Današnjim porazom smo upisali veći broj poraza na domaćem terenu nego u cijeloj prošloj sezoni.

Ekipa nije napredovala sekunde u odnosu na prošlu godinu/sezonu. Maresca kao trener također nije napredovao sekunde. Iste ga bojke prate: loše i pogrešno rotiranje ekipe kao i loše reagovanje u toku utakmice gdje kasni sa izmjenama ili radi pogrešne. U ovoj sezoni bilo je masa drugih poluvremena gdje smo trkački i u svakom smislu nadigrani od protivnika. To je naravno krivica trenera.

Osvojio je dva trofeja i ostvario dvije pobjede u dva finala na račun individualne kvalitete Palmera u tim utakmicama, a put do finala u tim takmičenjima svi znate kakav je bio, na našu sreću ili...

Postoji ta neka pravda na kraju svega, ne mogu naši sportski direktori fulati u većini transfera, a da to dugoročno izađe na dobro po nas, moraju kad tad doći na naplatu svi sumnjivi transferi i kupovina igrača preko veza sa agentima i veza iz bivših klubova naših sportskih direktora Monaka, Brajtona, itd. 

Doveli su klub u situaciju da 7 8 klubova ima bolje opcije na štoperskim pozicijama od nas, a da ne pričamo o ostalome, a u klubu su već skoro tri godine.

Što kaže Wisey sumnjam da se Mareska može dva puta ugurati sa ovakvom igrom  i mučenjem na poziciju koja vodi u LP u sljedećoj sezoni, iskreno šanse su minimalne da će neki George pogoditi malu mrežu na gostovanju Fulhamu i tako te sitnice koje su nas odvele u LP u prošloj sezoni.

Vidjet ćemo šta će se izdešavati u nastavku sezone ali ne miriše ovo na dobro nikako po svemu prikazanome...

21 minutes ago, reLo said:

Mi imamo jaču ekipu od Uniteda, a isto bodova. 

Amorim se kritikuje i ismijava, dok o našem treneru u smislu otkaza niko ne govori. 

Kako?

Jos nas je taj Amorim dobio :D

1 hour ago, reLo said:

Mi imamo jaču ekipu od Uniteda, a isto bodova. 

Amorim se kritikuje i ismijava, dok o našem treneru u smislu otkaza niko ne govori. 

Kako?

Zato što je dobio PSG prije pola godine i Barcu prije mjesec dana i tteba vječno ostati naš trener.

Znači ni oni (kao ni mi) još nisu shvatili da riješenje problema nije u treneru...

Već mogu dat komentar na novog im trenera, bez da i znam ko je, isti kao što je bio i za Amorima:

On 10/28/2024 at 9:02 PM, ja13 said:

Tan Haag je zaslužio otkaz, jako loše je sve to a tu je već  3 godine, ali i dalje stojim pri tome da imaju puno dubljih problema od trenera i da sama promjena trenera neće ništa promijeniti. Tako da tko god dođe, bio to Amorim ili netko treći, predviđam flopp. Osim ako skupa s tom promjenom ne dođe i do promjene na katu. Vidjet ćemo kako će tu stvari funkonirat. Kao imaju novog CEO-a, nešto jesu mijenjali u herhiji (nisam detaljno ih pratio ali znam da se nešto minjalo), ali ovo ljeto nisu pokazali da su u ni u čemu promjenili način rada...

Previse se naglasava los rad uprave i kod nas i kod njih a ekipe trenutno sa ovim rosterom su i dalje dovoljno dobre da rezultati budu bolji nego sto jesu. Ne zaboravite da je united prosle godine bio 17. na tabeli. Zar je uprava kriva za to? Zar je ekipa toliko losa igracki da budu 17ti?

Ma hajte molim vas, uprava nije dobra to je istina ali za lose rezultate je kriv iskljuciov trener.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.