Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Deff mnogo bolja opcija za nas i ostale nego da je otisao u United. 

Dici ce on i Tott na veci nivo ali svejedno mislim da igracki nisu toliko dobri kao United, ni blizu rekao bih.

Pa prije samo 3 mjeseca su lutali sedmicama bez menadzera i trazili, ne znam sta se promijenilo u odnosu na to vrijeme pa su sad dogovorili Contea? Mora da je Conte malo kenjao ljetos pa se predomislio.
Vidjecemo dokle ce to trajati dok se ne pocne zaliti u medijima kako nema igraca, kako mu ne daju za transfere i slicno.

Ne razumijem koja je njegova logika . Odbio si ih na ljeto a sad u sred sezone pritaje, morat ce raditi s onim sto ima, dok je na ljeto mogao dovesti par igraca po svom cejfu. 

Pa prije samo 3 mjeseca su lutali sedmicama bez menadzera i trazili, ne znam sta se promijenilo u odnosu na to vrijeme pa su sad dogovorili Contea? Mora da je Conte malo kenjao ljetos pa se predomislio.
Vidjecemo dokle ce to trajati dok se ne pocne zaliti u medijima kako nema igraca, kako mu ne daju za transfere i slicno.

Velika je razlika jer Totenhemu i Levyu sad gori pod nogama. Preplatice Contea i vise nego sto zasluzuje ili sto su mu davali ljetos, obecace mu da ce mu vec u januaru dati pare za nove kupovine i povrh svega toga manji mu je pritisak sad nego da je poceo sezonu na pocetku.

Sad i da se ne plasira u top 4 nece mu niko zamjerit.

Jebo majku, citam na drugom forumu Arsenal se nada da ce dovesti Rice-a. Pa majku vam jebem retardiranu, ne mozemo ga mi, United i City dovesti a oni se nadaju. 

Pa prije samo 3 mjeseca su lutali sedmicama bez menadzera i trazili, ne znam sta se promijenilo u odnosu na to vrijeme pa su sad dogovorili Contea?.

PARE

Jebo majku, citam na drugom forumu Arsenal se nada da ce dovesti Rice-a. Pa majku vam jebem retardiranu, ne mozemo ga mi, United i City dovesti a oni se nadaju. 

Vic godine, njihov domet je Bambi Lokonga

Conte je stvarno glup šta ide u Tottenham. Ko da ništa nije naučia iz predhodnik poslova. Čovjek redovito završi s klubom tako da se posvađa s upravom oko transfera i onda ide kod najšktrijeg vlasnika u PL, ne razumijem mu logiku nikako

Velika je razlika jer Totenhemu i Levyu sad gori pod nogama. Preplatice Contea i vise nego sto zasluzuje ili sto su mu davali ljetos, obecace mu da ce mu vec u januaru dati pare za nove kupovine i povrh svega toga manji mu je pritisak sad nego da je poceo sezonu na pocetku.

Sad i da se ne plasira u top 4 nece mu niko zamjerit.

Konte mi nije drag kao covjek ali jedan veliki strucnjak, rodjeni pobjednik. Čovjek zivi fudbal 0/24. Ne bih se slozio to vezano za pritisak, nije on covjek bez muda, vjeruje u svoj rad. Sada mi nema logike da dolazi kada je Tottenham vec izgubio sanse za titulu, a i Top 4 je upitan. Borba za Top 4 mi nije rang Kontea i on sam to zna. Pa sam je on izjavio da ne zeli timove u sred sezone. Nije to Hiddink da dolazi gasiti pozar.

Ali opet, mozda mu je dosadno bez fudbala. Ja da sam on sacekao bi bolju priliku (citaj MUFC).

Da se pita od govana ne moze praviti vidjet cemo sad kad Conte preuzme Tott. Nije isto voditi Inter i imati konkurenciju u vidu raspalog Juventusa i Milana, i trenutnog Liverpula, Uniteda, Citya i Chelsea. Takodjer i kad je Chelsea preuzeo, stvarno svaka mu cast na svemu sto je uradio ali je i tad konkurencija bila mnogo slabija. Liverpul i City takodje u rebuildingu, tek dosli treneri, nisu ni imali neke toliko dobre igrace kao sto sad imaju. Bice Conteu u Totenhemu pravo zajebano izboriti top 4 a o tituli moze samo sanjati.

Strasan posao Tottenhama, bice opasan tim, sreca pa smo prebrinuli gostovanje tamo. A i bolje da bude u Tottenhamu nego u Unitedu, u Unitedu bi bilo strasno, ovako ce 'samo' biti konkurenti za top 4.

Sad United nema ozbiljnog trenera kog mogu da dovedu, mogu opet da prosipaju bodove. :D

Pobjeda Uniteda za vikend im je vise odmogla a pomogla Tott.

Od boljih trenera imaju jos Ten Haga iz Ajaxa, Pochetino je i dalje na klimavim nogama u PSG pa mozda bi i njega mogli.

Ma bolje da je u Spursima nego u Unitedu. U Manchesteru bi imao više-manje formiran tim, a u Spursima ima vraškog posla za odraditi. Trebat će tu vremena i truda. A na kraju kada se sve završi ne vjerujem da će nešto posebno i ostvariti.

Btw.  

https://twitter.com/premierleague/status/1455459702398144513

Btw.  

https://twitter.com/premierleague/status/1455459702398144513

Gej lopta, gej dresovi, gej kopacke, gej kapitenska traka...
Evo mogu zamisliti kako ovaj lik sutira tu loptu :

Terry-Butcher-England-Sweden-1.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.