Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

3 pobjede, 5 pobjeda, 10 pobjeda da se poklopi pa hajd da covjek kaze (mada i to je puno) ali ljudi su 21 DVADESETIJEDNU utakmicu pobjedili. Nema teoretske sanse da je to sreca, da se poklopilo, da je visa sila uticala na taj niz.
Svakom nizu dodje kraj pa tako i ovoj Citijevom.

Dok je Olea ja ne strepim od Manchestera, crvenog dijela.

Ne kažem da se posrećilo nego poklopilo. Ne vidim čemu iščuđavanje.

On topic:  Jednostavno ko gleda City vidi da nije toliko dominantan na terenu koliko to izgleda kada pogledamo rezultate. Međutim kao što Wisey kaže, to je karakteristika velikih klubova, pobjeđuješ i kad ti te stvari idu u prilog, i kad ne.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Iscudjivanje upravo na tu rijec "poklopilo", 21 pobjeda u svim takmicenjima i jedina rijec kojom to neko opisuje jeste poklopilo se.
Ja mislim da je to mnogo vise od poklopilo se.

Liverpoolovi igrači se jedva kreću po terenu, a inače njihova glavna prednost u odnosu na protivnike je bila što su mogli trčati najviše. Ovaj Kloppov sistem kada se sve postavi na svoje mjesto funkcioniše bez greške. Kada krene da se urušava dio po dio, sve se raspada. Prvo su izgubili prednost domaćeg terena što im je ranije značilo, onda su zbog nedostatka pauza i natrpanog rasporeda izgubili prednost u spremi, zatim su izgubili najvažnijeg igrača, pa su izgubili i sve moguće zamjene za njega, a onda su se (ispostavilo se) pogrešno prilagođavali na sve to. Mislim da ih je na kraju i pritisak pojeo, da pojedini igrači gube na samopouzdanju i da je timska hemija poremećena. Treba im velika promjena. Ili 7-8 igrača da ode i da dođu novi ili da se trener zamijeni.

Iscudjivanje upravo na tu rijec "poklopilo", 21 pobjeda u svim takmicenjima i jedina rijec kojom to neko opisuje jeste poklopilo se.
Ja mislim da je to mnogo vise od poklopilo se.

Joj Bari al sereš

Kako ljudi mogu biti toliko bukvalni nije mi jasno.

Joj Bari al sereš

Kako ljudi mogu biti toliko bukvalni nije mi jasno.

Izvini al nisam mogao progutati 'omalovazavanje' serije od 21 pobjede u svim takmicenjima. Preko 100 dana ljudi nisu gubili u utakmici, nemoguce da niko u tih 100 dana nije bio u formi tj da su u padu forme. Jasta nego da je dominantno, u tom periodu su primili samo nekih 6 7 golova. Sta je trebalo, da pobjedjuju svaku utakmicu po 5 0 da bi neko rekao da su dominirali? Ne razumijem stvarno. Necu reci da vam je glupa izjava ali se ne mogu sloziti s njom tj Vama.

Ma opet ce biti borba do zadnjeg kola za TOP 4, ocekujem i da se Liverpool malo trgne, Spursi su vec iza i disu za vrat, tu je i Everton, Manchester sinocnjom pobjedom napravio lijep korak prema Ligi prvala, Lesteru ce dobro doci ova pauzu da im se igraci oporave... najbitnije je da zavisimo sami od sebe, TOP 4 je u nasim rukama. Do kraja ce biti gusto i neizvjesno
Mourinho bi se mogao uvući u top4 na kraju, malo gledam raspored i uz dobro formu Balea, tu su uvijek Kane i Son, mogli bi se ugurati. Leicester mi djeluje najklimavije i mogli bi ispasti, a i raspored im je dosta gadan do kraja. Liverpool mi djeluje kao gotova priča, trebali bi uhvatiti niz pobjeda kako bi imali ikakve šanse i uz to nadati se kiksu ostalih. Everron i west ham očekujem da ipak ostanu kratki na kraju
Ovo su šanse prema kladionicama
Man City 100%
Man Utd 88%
Chelsea 75%
Leicester 60%
Spurs 25%
West Ham 22%
Everton 18%
Liverpool 12%

1rQUoR0.png

Evo najnovijih projekcija.

Ma do zadnjeg kola će biti borba u gornjem dijelu tabele za pozicije. Još će se sve zakomplikovati ako Liverpool dogura do kraja u LP i ako Arsenal dogura do kraja u LE. Može se desiti da četvrti ne ode u Ligu Prvaka, a peti ne ode nigdje. Dobro je što nam ni drugi ne bježi puno.

Kako mislis da cetvrti ne ode u LP, Englezi imaju cetiri sigurna mjesta u LP tako da ne zavisi od medjunarodnih takmicenja to mjesto koje vodi u LP. 

Zato jer jedna zemlja može imat max 5 ekipa, ako Arsenal i Liverpool ne uspiju upast u top4 a osvoje europska natjecanja četvrti ne ide u LP nego EL.

Osvajač LE daje dodatno mjesto u LP, a osvajač LP potiskuje zadnjeg na listi.

Provjerio sam, ako Wikipedia ne laže 5 je max ekipa po ligi, oba pobjednika daju sudionika, a 4 se potiskuje jedino ako se premaši brojka od 5 klubova. Dakle, 4. neće ić u ligu prvaka jedino ako i Liverpool i Arsenal (ili Tottenham) osvoje europska natjecanja a pritom ne uspiju zavšit u top 4.
Ukoliko engleski klubove osvoje LE i LP , a pritom isti ti klubovi ne budu na prva 4 mesta PL, cetvrti ce da izvisi za LP
Kakav pogodak danas postigao Lamela, cudoo jedno. Ovo mu je drugi gol rabonom, prvi je jos i bolji u Europa ligi izvan 16terca. Najljepsi pogodak dosadasnjeg dijela sezone, definitivno.
Sto se utakmice tice razbio ih Arsenal, u svakom smislu i pogledu. Spursi imali 1 sut u okvir gola Arsenal 13 (pisem post u 70oj minuti utakmice). Rezultat nama skroz odgovara, mogli bi cak povecati prednost u odnosu na Totenham unatoc nasem kiksu. Da stvar bude gora po Spurse Son im se povrijedio, ne zna se jos uvijek da li je nesto ozbiljno.

Kakav gubitnički mentalitet Arsenala. Prepali se pobjede, zadnjih 10 minuta poklanjali lopte, kornere, slobodne udarce. Imaju sreće pa su igrali protiv još većih luzera. U ostatku utakmice Tottenham nije postojao. Ovaj nam rezultat najviše odgovara od 3 moguća, mislim da Arsenal nema šanse da nas stigne. Nek West Ham još večeras odradi posao i dosta od njih ove sezone.

Ako idućih 5 tekmi dobijemo, kao što bi trebalo (jedino je WHU ozbiljna ekipa) mislim da imamo top4 sigurno. Taman da se malo skine pritisak sa ekipe i da se pokuša nešto u Kupu i Ligi Šampiona

I to svih 5 utakmica u Londonu, kud ce veca motivacija za ekipu da to odradimo kako treba jer u zadnje cetiri utakmice imamo na papiru tezi raspored. 

Formacija je nekad samo postavka na papiru a u igri skroz drugacije. Recimo ovo sto Guardiola igra ove sezone je zapravo slicna ako ne i ista formacija koju fura Tuchel. Walker je bukvalno treci stoper, covjek nikako ali bas nikako ne ide u napad. Uvlaci se vise u sredinu, isto kao i Azpiliqueta. I to nije samo ova utakmica protiv Evertoba nego svaka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.