Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kad Rodri igra onda on u fazi napada (što je 70% vremena na svakoj utakmici) bude kao treći štoper. Cancelo i Zinchenko se često ponašaju kao dodatni vezni igrači, a dvojica od ove trojice Mahrez/Foden/Silva znaju duplati desnu stranu u napadu. Teško je upratiti šta sve rade u napadu.

Jedino gore od Joelintona u napadu je Joelinton na krilu. Ne znam kako takva glupost može pasti na pamet ovom Bruceu.

Ovom Fulhamu se ove sezone niko nije povrijedio. Ako ostanu u ligi to će po meni biti ipak glavni razlog. Drugima zna po pola tima faliti, oni uvijek imaju svojih 15 igrača koji se vrte na raspolaganju. Ne mogu zamisliti kako bi izgledalo da jednu utakmicu ponovo igra Hector ili Odoi.

Ma ljudi ne treba uopste gledat na WH. Pa ako nas oni stignu i nismo zasluzili ligu prvaka jednostavno.

Ja gledam na liverpool i tottenham.

Jednima bjezimo 3 a drugima 5.

Najbitnije da lestera stignemo da oni budu ti cetvrtoplasirani da je na njima teret. Nek njih ganja lpool i mou.

West Ham i Leicester bi već neko vrijeme bili u padu, jedni zbog manjka kvalitete, a drugi zbog povreda, da nisu dobili dodatnu vrijednost u zadnjih mjesec-dva. U West Hamu je to Lingard koji igra kao lud. Kada se činilo da će da padnu ovaj se pojavio i počeo donositi pobjede i bodove. U Leicesteru je to Iheanacho koji je podivljao u zadnje vrijeme i donosi im pobjede. Čak se i za Tottenham može reći da su se podigli kada je Bale ušao u formu. Na zadnjih 5 utakmica su uzeli 3 boda više od nas.

Neće nam biti lako do kraja sezone. Liga i plasman među prva 4 je prioritet. Kup je najrealnija šansa za trofej. Liga Prvaka je najprestižnije takmičenje i tu nam se baš otvorilo da nešto napravimo. Svaka utakmica do kraja je najvažnija u sezoni. I neki WBA u ligi, i Porto u LP, i City u kupu.

Dobra analiza Adi, mi ako prodjemo Porto i odemo u polufinale LP igrat cemo u ritmu subota srijeda gotovo do kraja sezone, tu se otvara sansa nazalost da kiksamo, a s druge strane stoje timovi poput Tottenhama koji nemaju takve obaveze i prijete nam u borbi za top 4.

Zato nam je potrebno da svi igraci budu na nivou i u tom gustom rasporedu daju pravi doprinos na terenu.

Dodatni motiv je što se radi o sinu njihovog bivšeg igrača. Da se zovu PSG rekao bih da nema dileme da će se to desiti. Ovako nisam toliko siguran. City se vodi idejom da je bolje dovesti trojicu za po 50 miliona nego jednog za 150. Možda ne dovedu nikog, ove sezone se prošetali bez Aguera.

Aguera očekujem u Barceloni. Sve će napraviti samo da Messi ostane.

Nakon današnjih rezultata možemo zaboraviti na United u kontekstu borbe za mjesta koja vode u Ligu Prvaka. Njih više niko ne može stići. Možemo zaboraviti i na Arsenal koji previše zaostaje, a na vrhu je gužva. Rekao bih da nam je najopasniji protukandidat Liverpool jer su se u zadnje vrijeme popravili. Otkako se Jota vratio i otkako Fabinho ponovo igra veznog bolji su. Treba im samo jedna pobjeda na svom terenu da razbiju to malo prokletstvo.

Leicester ima najtezi raspored, pa onda mi, pa Tottenehem pa Liverpul. Liverpul ima najlaksi raspored i trebalo bi da lakse zavrse ispred nas. Da smo pobjedili WBA rekao bih 100% da ce Leicester izvisiti, ovako imaju 5 bodova prednosti i bice jebeno ih stici. 

Westhamu nece igrati Ogbona, Rice i Antonio. Veliki hendikep i mislim da je Leicester zbog toga veliki favorit.

S druge strane, mislim da ce Tottenham i United podjeliti bodove a ukoliko United pobjedi mislim da je vrijeme da konacno otpisemo Totenhem iz borbe za ligu sampiona.

Sećam se pre 5-6 godina kad se pisalo da politika Arsenala ne ide u dobrom pravcu, i evo šta se desilo sad, da WH i Lester budu ispred njih, čak šta više, sad ih niko i ne spominje, a hvalili su se svojevremeno da će se pre zemlja otvoriti nego Totenhem da završi ispred njih, čak mislim da imaju i neki poseban termin/dan za to 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.