20. mart 2021.5 god. comment_311756 Zato Canselo kad igra visi u napadu, prakticno bude krilo. Prijavi
20. mart 2021.5 god. comment_311762 Kad Rodri igra onda on u fazi napada (što je 70% vremena na svakoj utakmici) bude kao treći štoper. Cancelo i Zinchenko se često ponašaju kao dodatni vezni igrači, a dvojica od ove trojice Mahrez/Foden/Silva znaju duplati desnu stranu u napadu. Teško je upratiti šta sve rade u napadu. Jedino gore od Joelintona u napadu je Joelinton na krilu. Ne znam kako takva glupost može pasti na pamet ovom Bruceu. Ovom Fulhamu se ove sezone niko nije povrijedio. Ako ostanu u ligi to će po meni biti ipak glavni razlog. Drugima zna po pola tima faliti, oni uvijek imaju svojih 15 igrača koji se vrte na raspolaganju. Ne mogu zamisliti kako bi izgledalo da jednu utakmicu ponovo igra Hector ili Odoi. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311799 X između West Hama i Arsenala je super rezultat, plus West Ham je ispustio vodstvo od 3-0, valjda ih to još malo uzdrma da ih se konačno riješimo u borbi za top 4.. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311808 Ma ljudi ne treba uopste gledat na WH. Pa ako nas oni stignu i nismo zasluzili ligu prvaka jednostavno. Ja gledam na liverpool i tottenham. Jednima bjezimo 3 a drugima 5. Najbitnije da lestera stignemo da oni budu ti cetvrtoplasirani da je na njima teret. Nek njih ganja lpool i mou. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311815 Ma Leicester ce sigurno poceti da kiksa ko prošle sezone. Sledecih 5 kola ako dobijemo mi smo gotovo sigurno u top 4 Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311823 West Ham i Leicester bi već neko vrijeme bili u padu, jedni zbog manjka kvalitete, a drugi zbog povreda, da nisu dobili dodatnu vrijednost u zadnjih mjesec-dva. U West Hamu je to Lingard koji igra kao lud. Kada se činilo da će da padnu ovaj se pojavio i počeo donositi pobjede i bodove. U Leicesteru je to Iheanacho koji je podivljao u zadnje vrijeme i donosi im pobjede. Čak se i za Tottenham može reći da su se podigli kada je Bale ušao u formu. Na zadnjih 5 utakmica su uzeli 3 boda više od nas. Neće nam biti lako do kraja sezone. Liga i plasman među prva 4 je prioritet. Kup je najrealnija šansa za trofej. Liga Prvaka je najprestižnije takmičenje i tu nam se baš otvorilo da nešto napravimo. Svaka utakmica do kraja je najvažnija u sezoni. I neki WBA u ligi, i Porto u LP, i City u kupu. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311840 Dobra analiza Adi, mi ako prodjemo Porto i odemo u polufinale LP igrat cemo u ritmu subota srijeda gotovo do kraja sezone, tu se otvara sansa nazalost da kiksamo, a s druge strane stoje timovi poput Tottenhama koji nemaju takve obaveze i prijete nam u borbi za top 4. Zato nam je potrebno da svi igraci budu na nivou i u tom gustom rasporedu daju pravi doprinos na terenu. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311978 Aguero definitivno napusta City na kraju sezone. Ocekujem da krenu po Halanda svim silama. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311979 Dodatni motiv je što se radi o sinu njihovog bivšeg igrača. Da se zovu PSG rekao bih da nema dileme da će se to desiti. Ovako nisam toliko siguran. City se vodi idejom da je bolje dovesti trojicu za po 50 miliona nego jednog za 150. Možda ne dovedu nikog, ove sezone se prošetali bez Aguera. Aguera očekujem u Barceloni. Sve će napraviti samo da Messi ostane. Prijavi
30. mart 2021.5 god. comment_311990 Opet City ima Jesusa, te dosta ofanzivaca koji mogu odigrati tu ulogu špica kod Pepa. Moguće je da krenu ka nekom jeftinijem rješenju, bitno je samo da igrač odgovara Pep-u Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312080 Sljedeće kolo City protiv Leicestera i Arsenal protiv Liverpoola. Tu neko sigurno rasipa bodove. Prijavi
2. april 2021.5 god. comment_312102 Ma to je sve u drugom planu, nama slijedi lakši raspored i to se sve mora dobiti. Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312290 Nakon današnjih rezultata možemo zaboraviti na United u kontekstu borbe za mjesta koja vode u Ligu Prvaka. Njih više niko ne može stići. Možemo zaboraviti i na Arsenal koji previše zaostaje, a na vrhu je gužva. Rekao bih da nam je najopasniji protukandidat Liverpool jer su se u zadnje vrijeme popravili. Otkako se Jota vratio i otkako Fabinho ponovo igra veznog bolji su. Treba im samo jedna pobjeda na svom terenu da razbiju to malo prokletstvo. Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312304 Leicester ima najtezi raspored, pa onda mi, pa Tottenehem pa Liverpul. Liverpul ima najlaksi raspored i trebalo bi da lakse zavrse ispred nas. Da smo pobjedili WBA rekao bih 100% da ce Leicester izvisiti, ovako imaju 5 bodova prednosti i bice jebeno ih stici. Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312309 Samo što Leicester igra jako dobro protiv jačih protivnika. Svima od "top 6" redovno uzimaju bodove. Prošle sezone su ih u ovom dijelu sezone uništile male utakmice (Watford, Bournemouth i ostali). Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312482 Valjala bi danas 2 iksa. Igraju West Ham - Leicester i Tottenham - Manchester U. U prvoj nam to najviše odgovara, a u drugoj ne mogu nikako da navijam za MU. Za TOT samo protiv njih. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312483 Westhamu nece igrati Ogbona, Rice i Antonio. Veliki hendikep i mislim da je Leicester zbog toga veliki favorit. S druge strane, mislim da ce Tottenham i United podjeliti bodove a ukoliko United pobjedi mislim da je vrijeme da konacno otpisemo Totenhem iz borbe za ligu sampiona. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312489 Je li konačno vrijeme da shvatimo ozbiljno West Ham u borbi za top 4? Vode 2:0 na poluvremenu protiv Leicestera. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312492 Da smo pobjedili WBA proslo kolo vec bi bili iznad Leicestera. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312495 Trece kolo zaredom West Ham otvara utakmicu sa 2:0 ili 3:0 protiv respektabilnih ekipa. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312499 West Ham je zasluzio ligu prvaka, Leicester ima pretezak raspored do kraja, plus polufinale FA Cupa. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312502 West Ham melje nema govora, plus iz razloga što ih niko "ne doživljava" oni rade super posao, kao ekipa su baš onako jedna cijelina u kojoj svi znaju sta treba da rade.. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312529 Sećam se pre 5-6 godina kad se pisalo da politika Arsenala ne ide u dobrom pravcu, i evo šta se desilo sad, da WH i Lester budu ispred njih, čak šta više, sad ih niko i ne spominje, a hvalili su se svojevremeno da će se pre zemlja otvoriti nego Totenhem da završi ispred njih, čak mislim da imaju i neki poseban termin/dan za to Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.