27. septembar 2020.6 god. comment_303221 Ja znam milion tih pravila za igranje rukom, ali nemam pojma koja su sve sad na snazi. Ali, ako je išta penal to je onda ovo Dierovo danas. Ruka daleko od tijela u neprirodnom položaju. Prijavi
27. septembar 2020.6 god. comment_303233 Leicester je ocitao lekciju danas Cityu, kakva igracina je Vardy. Everton i Leicester za sada najbolji. Prijavi
27. septembar 2020.6 god. comment_303235 To je od uvodjenja tehnologije pravilo, kako god lopta pogodi igraca u ruku penal. Debilizam od prvog dana. Zato me i cudi da nije nama jucer ponisten treci gol. i jos je bio var za possible handball, a ne za offside, i priznase gol Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303271 Kažu, najviše dosuđenih penala je bilo 106 u jednoj sezoni PL. Nastavi li ovim tempom, ove sezone će biti dosuđeno preko 240 penala. Nenormalan broj penala je dosuđen u prvim kolima, ono je ludilo. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303280 samo drugi penal lestera je smijurija. bice penala svaki pad u 16tercu Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303294 Nakon 3 kola najzreliji za ispadanje su: Fulham, WBA i Sheffield. Fulham daleko najgori. Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303308 Puno ekipa je palo, Wolves ni blizu one ekipe, dok West Ham i Everton iznenadjenje sezone. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303325 Moram se opet dotaknuti Arsenala i Artete. Ponavljam po ko zna koji put, prosjecna ekipa i prosjecan trener. Ne znam na osnovu cega smatraju Arsenal nekim kurcem a Artetu nekim trenerom. Pa iz utakmice u utakmicu igraju toliko degutantan fudbal da bi im Murinjo i Simeone pozavidjeli. Jebes sve trofeje na ovom svijetu ako bi ih osvajao takvom igrom. To najsikrenije mislim. Ajd sto su protiv Liverpula izgledali kao Championship ekipa, nego su tako izgledali i protiv WHU ali su nekom srecom uspjeli izvuci pozitivan rezultat. Prosto ne kontam zasto igrati ovako pickasto. Pa jbte u jednom trenutno su imali samo 24% posjed lopte. Neki ce reci da je tesko izaci otvorenog garda protiv Liverpula ali se ne slazem. Bielsa je sa Leedsom vecinu utakmice bio bolja ekipa sa onako prosjecnom ekipom. Mi smo ih prosle godine nekoliko puta nadigrali samo zato jer smo igrali momacki a ne kao sad ovu zadnju utakmicu. To sve govori, nisu ni oni navikli da ih se napadne, zasto onda ne pokusati pa makar izgubis ko gospodin a ne ovako, igras pickasto, svi ti se smiju i opet izgubis... Btw, Arsenal je do sad uputio samo 24 suta ukupno, samo je WBA uputio manje, 22. Toliko o Arteti. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303450 Kažu, najviše dosuđenih penala je bilo 106 u jednoj sezoni PL. Nastavi li ovim tempom, ove sezone će biti dosuđeno preko 240 penala. Nenormalan broj penala je dosuđen u prvim kolima, ono je ludilo.Zabice Fernandes jedno 20 iz penala ove sezone Kažu, najviše dosuđenih penala je bilo 106 u jednoj sezoni PL. Nastavi li ovim tempom, ove sezone će biti dosuđeno preko 240 penala. Nenormalan broj penala je dosuđen u prvim kolima, ono je ludilo. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303736 Teško, mislim da će biti dobra tekma i golova ali da će City to uzeti Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303845 Novi kiks Citya, dok s druge strane Everton nastavlja, ne sale se. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303911 Joj crvenog sad Martialu, bjezi u qrac.. Smijurija. Jos ce ih Murinjo natrpati ovdje ko nikad u karijeri. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303916 Zamisli imaš video tehnologiju gdje nakon prvog gledanja vidiš da jebeni Lamela prvi nabada ovog, ovaj mu vraća ako ne i slabijim intenzitetom i ti daješ crveni samo Martialu. Ne mogu reći da mi je žao United-a, ali definitivno mogu reći da je Anthony Taylor najgori sudija ikad. Šta li je nas puta ubunario.. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303924 Ja kao najveći protivnik Manchester Uniteda i kao najveći protivnik grube igre tvrdim da je onaj crveni karton presmiješan. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303928 Mogao bi Ole da fasuje otkaz večeras... otice poke kod njih... Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303932 Mogao bi Ole da fasuje otkaz večeras... https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303933 Ne znam koliko je to dobro za nas, uvijek su očajni i onda nas pobijede. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303938 Nek ih je Mourinho nafilovao veceras, kolko pta su za vrijeme Fergusona pogurani od strane sudija, nek vide sad kako je. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303947 Koliko ovaj Liverpul nafake ima, ubili ih ljudi umjesto da 5 razlike bude ovako su jos u utakmici a ni znaju ni sami kako Rekoh hiljadu puta dosad, samo jednostavna lopta u dubinu i oni ispadaju ko livade U tom jos veca sramota kako nas je Lampard postavio i kako smo smijesno odigrali onaj mec, jos smo i imali sanse da nas Pickensen nije hebo Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303948 City i United, ne zna se ko je gori, Totenham i mi bi mogli se boriti za titulu ako se neke stvari posloze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.