3. decembar 2017.8 god. comment_276768 Taman pred nas Mi smo ih vec pobjedili, tek u drugom dijelu igramo protiv njih, kao i svaki tim jbg :D Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276769 Diablo brate igramo 23 12 proti njih na goodisonu Btw nek city remizira sa utdom i spuse il remi od city mi pobjedimo sve do nove godine i onda bi sa 6-8 bodova razlike mogli uc u drugi dio koji je po rasporedu nama laksi jedini tezi dio nam gostovanja citiju i utdu tjrdan za tjednom a citiju je cak i sjeban raspored Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276771 Jebes ga, to nam je druga tekma u premier ligi, bolje ih sad docekati nego kad se bas zakuhtaju. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276776 Nije neka filozofija i uspjeh sacuvati ovaj Everton od ispadanja u konkurenciji recimo Swanseaja i slicnih ekipa. A to je sve sto Big Sam i moze. Iskreno mnogo vise postujem Nijemce koji ce u svojoj ligi vrlo cesto dati priliku mladim, novim trenerima u odnosu na Engleze koji 100 godina vrte Allardaycea, Brucea, Moyesa, Pardewa, Pulisa i ostalu klapu. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276777 Veca kvota na west ham da ce pobjediti 1-0, nego na city da pobjedi 8-0 :D I sad kad dobije west ham hahahaa Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276778 Ja sam odigrao x2&2+ kvota 12... hteo sam dvojku na 20 kvoti.. moraju ovi izgubiti neku, jebes mu sve. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276782 Ja sam odigrao x2&2+ kvota 12... hteo sam dvojku na 20 kvoti.. moraju ovi izgubiti neku, jebes mu sve. Ma ovo u engleskoj, jbg. ja vidim kod nas samo u jednoj kladi tacan rezultat 0-1 i samo 20 kvota, bas nigdje veze. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276785 http://www.eurosport.com/football/premier-league/2017-2018/paul-pogba-i-hope-manchester-city-players-get-injured_sto6430202/story.shtml Paul Pogba: I hope Manchester City players get injured Sportski duh, fer plej, mega zvezda, uzor mladima, ovo ono... Vidi se za koga igra. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276786 Kakav pakaš. Zbog ove izjave moliću Allaha poslije svakog namaza da se ni jedan Cityjev igrač ove sezone ne ozlijedi. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276790 Znaci ako imate se kladiti gdje na ove bolesti, kladite se da ce se poceti povrijedjivati Cityevi igraci :D Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276792 https://twitter.com/OptaJoe/status/937381605177520131 Al kako se nikom ne da da prebaci ovu brojku, sumnjam da če dobit Uniteda. Naš je niz prošle sezone Totač prekinuo. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276794 Al kako se nikom ne da da prebaci ovu brojku, sumnjam da če dobit Uniteda. Naš je niz prošle sezone Totač prekinuo. Ne da se usranom do potoka. :D Hajde bolan sta se sekiras za Mourinha, nek ih natambura i on jednom pa nek se zakuha loma. Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276797 Nek ih zaustave utd i totac i eto zanimljivog prvenstva Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276799 Iduće kolo trebat navijat za omraženog Moua, teško će mi to past (doduše ne volim ni Pepa pa i neče toliko:)), Nama bi remi najviše pasao da se i jednim i drugima približimo za dva boda. A i ne bi bilo lijepo da City dobije i sruši rekord uzastopnih pobjeda... Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276800 Ma samo neka gazi City, koga briga za rekorde, titulu možemo odbraniti u paralelnom univerzumu samo. http://www.bbc.com/sport/football/42219327 Interesantno. Mark Clattenburg: I allowed Tottenham to self-destruct against Chelsea in 2016 He booked nine Spurs players in the bad-tempered match, but now says he could have sent off three players. Asked if he helped to "script" the game, he replied: "I helped the game. I certainly benefited the game by my style of refereeing. "Some referees would have played by the book; Tottenham would have been down to seven or eight players and probably lost and they would've been looking for an excuse. "But I didn't give them an excuse, because my gameplan was: Let them lose the title." Namerno je tolerisao šutiranje, lomljenje i divljanje igrača Tottenhama. Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276801 Ovo ako je istina treba dobiti kaznu., ako nista novcano ga lupiti. Hoce da ispadne faca a mogle je fatalno da bude po nase igrace ali i Lesterovu titulu. Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276806 Sudi li ovaj jos uvijek u premiershipu jer se pricalo da ce prijeci u Kinu. Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276807 Sudi li ovaj jos uvijek u premiershipu jer se pricalo da ce prijeci u Kinu. Ne sudi. Pričalo se da će preći u Saudijski Arabiju, gdje je i prešao. Prijavi
4. decembar 2017.8 god. comment_276808 Ma to je suplja prica da je namjerno, prije ce biti a sto se i potvrdilo vise puta da ne zna suditi. Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276813 https://soundcloud.com/meninblazers/men-in-blazers-120117-mark-clattenburg-pod-special Evo preslusajte citav intervju. Kao nije htio da se pise u novinama clattenburg je kostao tottenhama titule, vec da su oni sami izgubili titulu. Pa jebo te da si im dao crveni barem jedan, ne bi mu niko rijeci rekao. Kaze isto kada je Eden zabio, i publika poludila, kaze da nikad nije bio u takvoj atmosferi. Prijavi
8. decembar 2017.8 god. comment_276921 Ove nedjelje Super Sunday sa Southampton v Arsenal, Liverpool v Everton i United v City.Moze se desiti da sve ekipe prospu bodove, zato ce biti vrlo vazno uzeti bodove West Hamu sutra.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. decembar 2017.8 god. comment_276923 evo poslušao malo Ferdinanda, Lamparda i Dzerarda imate ceo klip na tjubu, možda nešto promašim dok prepričam, ne zamerite priča Ferdinand kakva je situacija bila za vreme one njihove jake generacije, kaže kad se okupi repka, svi su podeljeni po klanovima, Junajted, Čelzi, Liverpul, Arsenal, nikome nije u prvom planu nacionalni dres nego se i dalje razmišlja o nac. prvenstvu, predstojećem derbiju itd.. i još kaže kako nekad nisu ni znali šta treba da rade na terenu, da možda nisu imali trenera koji bi to čvrsto posložio, kaže kao da su bili skupina individualaca koje je neko pustio da igraju fudbal bez ikakvog plana verovatno jedan od zanimljivijih klipova koje sam pogledao zadnjih 5-10 godina Prijavi
8. decembar 2017.8 god. comment_276924 Naravno da nisu imali nikad trenera, cak nisu imali ni prosjecno dobrog trenera u svjetskim okvirima. Tako se i jesu stvarali veliki mitovi o engleskim balvanima i precijenjenim igracima, o tome da jedan Lampard i Gerrard ne mogu skupa igrati i sve ostalo. Imali su oni strasnu generaciju kojoj je samo trebalo malo s te takticke i motivacione strane da ostvare najvece uspjehe.Kad skontas da su ih vodili mrtvi Goran Eriksson, Steve McClaren i slicni.. Mrak mi na oci padne. Isto ko kad je najvecu generaciju u historiji bh. repke vodio neznalica Susic. Onda i novinari tamo su im sranja pravili, prakticki otjerali jedinog solidnog trenera kojeg su imali, a to je bio Capello. Kreirali ono sranje za Terrya jer ga oduvijek imaju na zubu, a najveca rak rana Engleza su oni sami sebi, tj njihov savez FA. Nece se to ni u skorije vrijeme promijeniti.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. decembar 2017.8 god. comment_276925 Kad skontas da su ih vodili mrtvi Goran Eriksson, Steve McClaren i slicni.. Mrak mi na oci padne. Isto ko kad je najvecu generaciju u historiji bh. repke vodio neznalica Susic. I Belgija sad slično, Wilmots i Martinez. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.