Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Često sebe uhvatim u razmišljanju, Bože dragi kakve li su ostale svjetske lige ako je engleska liga najjača na svijetu. Kvaliteta fudbala u posljednje vrijeme ne da je katastrofalna, nego je očajna i jadna. Pola lige bunker ekipe koje u toku utakmice dva puta pređu centar i onda ti ljudi dođu pričati o nekoj kvaliteti i kurcima i lože se na te stvari. Tu i tamo iskoči neka baš dobra utakmica, većinom utakmica Manchester Citya koji izvlači prosjek u ovom jadu i bijedi.

Ne zaboravi famoznih 6 kandidata za titulu i neizvesnost do poslednje sekunde. :D

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Mozda se moze reci da su velike ekipe ove godine dosta jake, prevelik zalogaj za male. Tako da u takvim duelima ne bude neizvjesnosti puno, osim nasih poraza of West Hama i slicnih. :D

Inace sinoc bila odlicna tekma Arse v Liv, pa Arse v United itd..
Gledajte malo ostale lige tipa Seriu A pa cete vidjeti zasto je i dalje daleko najjaci Premiership.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne može tako napamet da se gleda i samo od oka(tabela)

ko je kriv što Arsenal i dalje trpi Vengera ili što Liverpul ima tvrdoglavog trenera koji neće da dovede neke igrače ili je pak spreman da čeka neke i dva prelazna roka itd.. 

za manje ne vredi pisati sad, može o tome na dve stranice

ono što je bitno to je da ti prem pruža apsolutno najbolje uslove a sad kako ćeš ti to da iskoristiš to zavisi od tebe, mislim naravno na novce koji ti sleduju od tv prava, sad jbg normalno da ima tu drugih problema, tipa da zbog velike sume novca dolazi i do pumpanja cena kad su u pitanju transferi izmedju sami klubova na ostrvu, mada i to nije neko opravdanja, uvek može da se orgranizuje neka skauting služba i traže igrači van

ovo da se u Engleskoj igra ružniji, lošiji fudbal, pa kad se igrao lep fudbal za oko uopšte, čast izuzecima naravno

bar ja a verujem i većina gleda prem zbog te neke celokupne atmosfere i (ne)izvesnosti 

i šta sad ispada, kao da su neki ljudi toliki hejteri da će za svaku sitnicu pljuvati prem, znači pre je bilo ono kako su slabiji od Primere a ove godine je tu nastalo zatišje(ne sumnjam da će se vratiti te priče ako se krene sa porazima ponovo), pošto je Totnhem dobijao Reala il tako neko

sad kad nemamo šta drugo, daj da pljujemo zato što SIti sve pobedje 

i kad se pomene ta utakmice Arsenal i Liverpul, evo slušam samo komentatora, da se to desilo u Bundesu ili primeri onda bi bio "VAAAAUUU" a ovde se ističe kako su te ekipe nedisciplinovane i neodgovorne

Ne pljuje se jer City "sve pobeđuje", niko ne ume da igra fudbal, imaš najbolje uslove na svetu i onda klubovi dovode Pulise, Allardycee, Dycheove, Moyeseve, Hodgsonove i slične tipove koji imaju viziju fudbala iz sedamdesetih.

Prem je lepše upakovan, ima lepu atmosferu, bogatu istoriju, zbog toga pratim Prem, kvalitet?Da je bolji od drugih, ne bih rekao, što ne znači nužno da je gori.

pa nije to neka nuklearna fizika da kažeš kako lupam Las Palmas igra lepši fudbal od Čelzija, što je nažalost u nekim trenucima verovatno i istina

ali taj prem je čak i pored takvih uhljeba koji se menjaju non-stop ponovo jedina liga u kojoj se bar nešto dešava zadnjih 10 godina

razumeo bih da se spuštao prem pre ere FFP ali ovo što se dešava u poslednjoj deceniji je dovelo do toga da Bundes i Italija menjaju šampiona jednom na 5 godina dok si u Premu samo zadnje 3 imao ispadanje Arsenala i Čelzija iz top 5 ekipa, o Lesteru neću ni da pričam, dodaj na to i LŠ koju većina prati tek od polufinala

neka neizvesnost ipak postoji ali da će sad preko noći Englezi promeniti neku filozofiju i zaigrati na oko lepši fudbal to ne verujem da će da se desi makar ulupali još 120 milijardi funti u transfere, čast izuzecima naravno pošto sam ipak video neke timove/igrače koji su iskakali 

ne može niko mene da ubedi da za prem jedan Bornmut nije bolji od Sanderlenda 

Biće šteta pravo ako City uzme titulu, hem što će nam oboriti rekordo od najveci broj bodova koji je jedan tim imao, i broj golova koji ce kroz utakmicu dvije prestici.

Neće još prestići, 101 gol se odnosi na kalendarsku 2017.

tu sam se zeznuo

a i mislio sam na ukupan broj golova, kad smo zabili u jednoj sezoni u premiershipu 103

jel ovo 20. kolo? City je dosad zabio 60 golova, dok smo mi imali u 09/10 sezoni u istom dijelu sezone imali 52 zabijena gola, i na kraju zavrsili sa ta 103 gola na kontu.

onda jos za malo poredjenje za ukupan broj bodova, mi smo 2005/06 u ovo vrijeme imali 52 boda, a city trenutno ima 55 bodova.

naravno, duga je sezona, svasta se jos moze promjeniti, nerealno je ocekivati da ce city ovako igrati do kraja, mada nemaju ni pravu konkurenciju da im napravi pritisak.

Ma realno poobarace te sve rekorde ako im se bude igralo, tj. ako ne povuku rucnu recimo kao mi u sezoni 05/06 kad smo na kraju izgubili par utakmica jer je bilo rijeseno sve.
Mozda ostane nas rekord sto se clean sheetova tice i najbolje odbrane.

72 smo zabili, primili 15

Više smo zabili prošle, 85, čini mi se da nam je to čak druga najbolja sezona (poslje Ancellotievih 103) po broju zabijenih golova.

Ne može tako napamet da se gleda i samo od oka(tabela)

ko je kriv što Arsenal i dalje trpi Vengera ili što Liverpul ima tvrdoglavog trenera koji neće da dovede neke igrače ili je pak spreman da čeka neke i dva prelazna roka itd.. 

za manje ne vredi pisati sad, može o tome na dve stranice

ono što je bitno to je da ti prem pruža apsolutno najbolje uslove a sad kako ćeš ti to da iskoristiš to zavisi od tebe, mislim naravno na novce koji ti sleduju od tv prava, sad jbg normalno da ima tu drugih problema, tipa da zbog velike sume novca dolazi i do pumpanja cena kad su u pitanju transferi izmedju sami klubova na ostrvu, mada i to nije neko opravdanja, uvek može da se orgranizuje neka skauting služba i traže igrači van

ovo da se u Engleskoj igra ružniji, lošiji fudbal, pa kad se igrao lep fudbal za oko uopšte, čast izuzecima naravno

bar ja a verujem i većina gleda prem zbog te neke celokupne atmosfere i (ne)izvesnosti 

i šta sad ispada, kao da su neki ljudi toliki hejteri da će za svaku sitnicu pljuvati prem, znači pre je bilo ono kako su slabiji od Primere a ove godine je tu nastalo zatišje(ne sumnjam da će se vratiti te priče ako se krene sa porazima ponovo), pošto je Totnhem dobijao Reala il tako neko

sad kad nemamo šta drugo, daj da pljujemo zato što SIti sve pobedje 

i kad se pomene ta utakmice Arsenal i Liverpul, evo slušam samo komentatora, da se to desilo u Bundesu ili primeri onda bi bio "VAAAAUUU" a ovde se ističe kako su te ekipe nedisciplinovane i neodgovorne

Na ovaj post treba potpis i završiti diskusiju.

https://twitter.com/sistoney67/status/945708729915277312?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.redcafe.net%2Fthreads%2Fjose-mourinho-2017-18-assessments.431384%2Fpage-130

https://twitter.com/sistoney67/status/945708180184682496

Dajte mu još 300 miliona, pa možda razlika između njega i prvog bude jednocifren broj za Božić sledeće godine.

Koliko je City dominantan ove sezone govori podatak da su osvojili 58 od 60 bodova. Izgleda jebozovno i kad procitas samo dio 58 od 60 :O
Da nisu kiksnuli prvo kolo, imali bi maksimum. Jbt pa ovaj moze stici zlatnu gemeraciju Arsenala. Da osvoji ligu bez poraza...

Sto se Mourinha tice postao je stari čangrizavi prdonja. To je sad već jasno kao dan. Samo proziva druge, dosadan je.
Stoji sve ali uveliko je pocelo skidanje gaca a da mec ni poceo nije. Pisam se na takav pristup, pa i od naseg Contea.

Klopp je posra sam sebe ovim transferom VVD-a, prije se smijao drugima koliko troše i govoria da on čak i da ima ne bi toliko trošia a onda da 75M na stopera...

Odnio vrag salu kad je vidio kakva im je odbrana. Ne mogu zabit kolko mogu primit. VVD ukoliko se pokaze kao ozbiljno pojacanje, 75 miliona ce biti zaboravljeno. Realno, i mi da smo ga htjeli kupiti morali bi izdvojiti toliko.

Ipak smatram da ne vrijedi toliko.

Ne kažem da je loša kupovina, dapače on je točno ono što fali Liverpoolu, a danas je takvo tržište da je to cijena koju treba platiti za top igrača. Samo kažem da je Klopp sam sebi skočio u usta jer je se relativno nedavno zgražao nad transferima Manchesterskih klubova i govorio da on nikad neće za jednog igrača davat tolike pare a sad radi to isto...

Normalno da ne vredi tolko i to pričam kao neko ko ga he hvalio dan i noć ali sad je situacija takva da tih 4-5 klubova koji konkurišu za gornji deo tabele nemaju vreme da kalkulišu, ako nećeš ti da potrošiš/kupiš hoće neko drugi 

jedino što mi je krivo je to što LIverpul nije nekako kažnjen zbog njega, pošto se prilično nesportski ponašaju, da ne davim sad po tom pitanju

čak ni Klop nije kriv za to što gledaju na njega ko na neko božanstvo pa se piše 24h dnevno o tome za koga je zainteresovan

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.