6. novembar 2017.8 god. comment_276266 Relo ne verujem da će derbi utakmice biti problem, bar još neko vreme smo sigurni što se toga tiče pod znakom pitanja je samo tekma u 16h e sad, kolko sam nešto čitao, Englezi sami hoće da uvedu još jedan termin, valjda subotom u 10 ili 9, mislim naravno ujutru kako bi ovi iz Azije mogli da ih isprate i taj termin može da bude zanimljiv pošto se šuška da će tu stavljati "egzotične" parove Prijavi
7. novembar 2017.8 god. Autor comment_276284 Šta znači egzotične parove? Tekma WBA vs. Newcastle? Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276285 Šta znači egzotične parove? Tekma WBA vs. Newcastle? plan je da termin od 10 otvore Arsenal i Čelzi, u globalu, pisalo se da je cilj da se što veći broj utakmica prenosi uživo Sto? Da je Neresa iz Ajaxa dovesti, ili Richarlisona iz Watforda :D @Diablo taj Ričarlison mi se crta kao dobro pojačanje Totenhema, jebem li ga nego ima u Votfordu još jedan dobar igrač koji uopšte ne igra, onaj mali Sakses ako se sećaš od pretrprošle sezone il kad su ga već doveli i stvarno mi nije jasno šta se dešava sa njim Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276286 Nekonstantan je success. Kada mu se igra onda je strasan igrac, ali nista od njega, jer mu se cesce ne igra. Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276289 pa kako da napravi nešto kad i ne igra, evo gledam, u premu ima NULA minuta, a u kupu ukupno 44 jedino ako čovek ima neki težak odron u glavi pošto ne vidim drugo objašnjenje Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276291 plan je da termin od 10 otvore Arsenal i Čelzi, u globalu, pisalo se da je cilj da se što veći broj utakmica prenosi uživo Ono kad su prioritet gledaoci iz Kine ir Indije nego domaći navijači... Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276292 To bi bio najgori moguci termin, cuj subota u 9 ili 10 navece. Mislim da ne bih nijednu u tom terminu pogledao.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276294 Ono kad su prioritet gledaoci iz Kine ir Indije nego domaći navijači... Šta je tu čudno? Živimo u kapitalizmu gdje je profit sve, Kina je ogromno tržište i logično da im žele pogodovat, a nije da će zbog jedne utakmice izgubit domaće gledaoce... To bi bio najgori moguci termin, cuj subota u 9 ili 10 navece. Mislim da ne bih nijednu u tom terminu pogledao. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Šta nije u 9 ili 10 UJUTRO? Ako se uvodi zbog Azije onda je ujutro, jer 22h navečer je Kinezima 6 ujutro, a 10 ujutro im je taman lipo popodne... Inače, ako bi bio taj jutarnji termin meni bi to čak bia skroz ok termin za pogledat utakmicu. Bezvezan englezima za ić gledat utakmicu uživo, ali preko TV bi barem meni skroz pasa... Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276297 Slušam podkast od prošle nedelje "murinjo koristi matića 40%" hahahah ... nema šanse Junajted da izgubi :D eto, čim je prešo u Junajted postao je polubog a nabijem ih i za ono kako je Čelzi pobedio 4:0 i to se samo usput pomene ali onda je u sledećoj utakmici citiram "Junajted ubio Čelzi" Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276305 Da citiram navijače Uniteda: "ova ekipa nema kvalitet da se nadigrava sa najjačima, fali nam 3-4 igrača". Jedino što im fali jeste trener koji nije totalni imbecil, barem pola njihove ekipe bi se lagano ušetalo u prvi sastav Chelseaja. Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276315 Nedavno je Alvaro Morata rekao da u španskoj Primeri tehnik pravi razliku, u italijanskoj Seriji A je to taktika, a u engleskoj Premijer ligi fizička sprema i trčanje. Čovek je igrao u sve tri lige, pa verovatno zna o čemu priča. A koliko je zapravo trčanje bitno u Premijer ligi za konačan rezultat? Statističari su iskoristili reprezentativnu pauzu i skoro trećinu odigranog prvenstva da izvuku prolazno vreme što se tiče pretrčanih kilometara timski i pojedinačno u Premijer ligi. Ali i broj sprinteva da bi se videlo ko je najbrži na Ostrvu. Po ukupnom broju pretrčanih kilometara dominira ekipa Bornmuta. Što im baš i nije pomoglo s obzirom da se nalaze na mestu iznad linije ispadanja. Sledi VBA što se i moglo očekivati s obzirom na borbeni i trkački stil igre koji gaji Toni Pjulis. Potom idu Totenhem, pa Votford, Barnli, Arsenal, Čelsi... Lider Mančester Siti je na devetom mestu, na poslednjoj poziciji se nalazi Mančester Junajted. Tačnije, deli je sa Vest Hemom. Interesantno je da je Murinjov tim i prošle sezone u ovo vreme bio poslednji po pretrčanim kilometrima u Premijer ligi. S obzirom na kontinentalni stil igre koji forsira Murinjo, Junajtedovi rezultati na trpe zbog nešto manje pretrčanih kilometara od konkurencije. Portugalac insistira na taktičkoj savršenosti i dobrom postavljanju što znači i manje trčanja „u prazno“. Tome doprinosi i izbor taktike u pojedinim mečevima kada je Murinjo igrao „čekalicu“ na svojoj polovini i kada su njegovi igrači trčali manje od protivnika koji je pokrivao veeći deo terena, Najviše pretrčali 1. Bornmut - 1.256 kilometara 2. VBA - 1.247km 3. Totenhem - 1.246 4. Votford - 1.241 5. Barnli - 1.238 6. Arsenal - 1.237 7. Čelsi - 1.234 8. Brajton - 1.225 9. Mančester Siti - 1.225 10. Hadersfild - 1.221 11. Liverpul - 1.217 12. Njukasl - 1.213 13. Everton - 1.209 14. Kristal Palas - 1.201 15. Lester - 1.195 16. Sautempton - 1.194 17. Stouk - 1.183 18. Svonsi - 1.182 19. Vest Hem - 1.162 20. Mančester Junajted - 1.162 I dok u ukupnom broju pređenih kilometara imao mnogo trčanja „u prazno“, na listi po broju sprinteva, odnosno onog bitnog trčanja dominira lider Mančester Siti. Gvardiolina „laka konjica“ se s pravom smatra najbržim timom Premijer lige. Imaju ubedljivo najviše sprinteva u dosadašnjih 11 kola - čak 6.198. Sa igračima poput Sanea, De Brujnea, Aguera, Silve i ostalih, nije ni čudo što Siti juri „200 na sat“. Najviše sprinteva 1. Mančester Siti - 6.198 2. Votford - 5.950 3. Hadersfild - 5.860 4. Arsenal - 5.842 5. Bornmut - 5.762 6. Totenhem - 5.710 7. Liverpul - 5.674 8. Everton - 5.606 9. Čelsi - 5.597 10. VBA - 5.520 11. Lester - 5.407 12. Barnli - 5.405 13. Sautempton - 5.356 14. Kristal Palas - 5.211 15. Mančester Junajted - 5.210 16. Brajton - 5.182 17. Stouk - 5.054 18. Svonsi - 5.050 19. Njukasl - 5.028 20. Vest Hem - 4.942 Kada se u obzir uzme individualni učinak, igrač sa najvećom kilometražom u Premijer ligi je Barnlijev „motor“ Džek Kork sa pređenih 133 kilometra na 11 utakmica. Sledi Abdulaje Dukure iz Votforda, a na četvrtom mestu je naš Nemanja Matić koji je odigrao svaki minut za crvene đavole i prešao na terenu 128 kilometara. Što je u proseku 11,63 kilometar po meču. Najviše pretrčali: 1. Džek Kork (Barnli) - 133 kilometara 2. Abdulaje Dukure (Votford) - 130 3. Paskal Gros (Brajton) - 129 4. Matić (Mančester Junajted) - 128 5. Dejl Stivens (Brajton) - 127 6. Kristijan Eriksen (Totenhem) - 126 6. Davi Proper (Brajton) - 126 8. Granit Džaka (Arsenal) - 126 9. Vilfrid Ndidi (Lester) - 125 9. Džej Rodrigez (VBA) - 125 A kada su u pitanju sprintevi tokom utakmice, dominira Džordan Aju iz Svonsija kojem ni svaj taj trud nije pomogao da zabeleži bolji golgeterski učinak od jednog gola. Slede Dele Ali, Džej Rodrigez, Ektor Beljerin... Najviše sprinteva 1. Džordan Aju (Svonsi) - 796 2. Dele Ali (Totenhem) - 742 3. Džej Rodrigez (VBA) - 715 4. Ektor Beljerin (Arsenal) - 695 5. Tom Kleverli (Votford) - 695 6. Tom Ins (Hadersfild) - 683 7. Abdulaje Dukure (Votford) - 682 8. Ričarlison (Votford) - 677 9. Erik Piters (Stouk) - 669 10. Paskal Gros (Brajton) - 662 Prijavi
8. novembar 2017.8 god. comment_276320 Po ukupnom broju pretrčanih kilometara dominira ekipa Bornmuta. Što im baš i nije pomoglo s obzirom da se nalaze na mestu iznad linije ispadanja. Hamco na aparatima. Prijavi
8. novembar 2017.8 god. comment_276322 Hamco na aparatima. Pa covjek je lijepo objasnio da ne vrijedi samo trcanje u prazno. Prijavi
8. novembar 2017.8 god. comment_276334 kolko bisera ima za Junajted u ovim podkastima to nije normalno prvo je Matić opisan kao najbolji igrač koga ne primećuješ ali je on od suštinske važnosti "najbolji drug na terenu" a sad pošto su u poslednje vreme izostali rezultati Novaković tvrdi kako će Junajtedu da svane kada Murinjo počno da ga koristi kao box to box igrača i da, svidja mi se to što je Junajted potrošio više od pola milijarde na pojačanja proteklih godina ali se i dalje "krpe" i jedva sastavljaju kraj sa krajem (kad je u pitanju igrački kadar) sad jedva čekam sledeću epizodu pošto im je Čelzi redovno na meti, Morata se pljuje kao da smo doveli Marka Šćepovića Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276335 Prije sam slusao te podcaste jer sam mislio da si objektivni, da znaju, da su profesionalci... Prestao sam slusati nakon drugog, previse su pristrasni i subjektivni, fuuj. Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276338 A sta Wenger glumi s Lacazettom? Ne znam tacno situaciju, ali sam par puta vidio da ulazi s klupe, znaci nije prva postava, vjerujem vecinu tekmi, lupam mrsko mi trazit. Ne kontam, puko lik skroz Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276339 je :D ne znam dal to više ima svrhe i komentarisati :D još kralj stavlja Sančeza u prvu koji nije ni potpisao novi ugovor a Žiru i Laka sede ko pavijani :D što je najjače, ranije je tu i bilo nekog plana, znao je da izbaci novog igrača, sećam se ko juče da je bilo kad je Fabregasa forsirao malo po malo sad je totalno pogubljen, recimo onaj mali Ivobi veže dve dobre utakmice i onda ga sledećih 5 nema nigde i tako sve u krug i da slučaj bude još smešniji, umesto Ivobija mu igra Volkot ili Ox(ranije) koji su isto tako važili za neke talente a Sančez je po onome što čitam lik mentalan totalno i onda njega mora da stavi na teren ili će ovaj da zapeni i prevrne se Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276342 Iwobi je totalni retard. Musonda je izmislio fudbal za tu neznalicu. Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276345 Ivobi je primer samo, pogledaj koliko je Venger igrača izbacio od kad je Arsenal prešo na Emirate, baš me živo interesuje, ovako napamet mogu da napišem samo jednog, ovog malog beka i to je to Onda treba čovek da se zapita, šta je kod njih problem, pošto prosečan navijač Arsenala uvek krivi druge, pre svega naftaše za njihove neuspehe, zatim sudije i onda se na kraju slavi dan kada završe ispred Totenhema a sada više ni to zadovoljstvo nemaju Eto ti teme za podkast, mogu to da analiziraju, ne mora uvek sve da se svede na prosto pljuvanje Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276354 Ma ne znam Chiba uopce sto trosis vrijeme na slusanje tih debila. Ja sam 2 puta potrosio svoje vrijeme na to, ono kad si nam postavljao linkove, i nikad vise. Bolje bi ti odradio takvu emisiju 5 puta nego klocevi sa Sportkluba.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
9. novembar 2017.8 god. comment_276365 Kontam i da smo mogli raditi podcaste, mislim da ima mogucnost skype ili neki drugi program da nas moze vise pricati. Prijavi
10. novembar 2017.8 god. comment_276372 Ja imam u poslednje vreme višak slobodnog vremena pa prvi put posle dugog niza godina mogu da pogledam utakmicu sa tonom, onda čujem komentatore, pogledam i studio i valjda su mi zato digli pritisak :D A fazon je u tome što to pljuvanje nije jednom u par meseci nego bukvalno svaka emisija ili podkast No nije to ne znam kakav trn u oku nego prosto nisam imao pametnija posla vikendom preko dana Prijavi
18. novembar 2017.8 god. comment_276438 znam da je otrcana fraza ali da mi je neko reko pre 5 godina da će se Murinjo i Benitez naći na suprotnim stranama i to jedan kao trener Junajteda, drugi Njukasla, "pljunuo" bih ga :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.