Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Crystal Palace se ne sali. Danas 5 golova opet bez datog. S druge strane United pobijedio iz neregularnog gola, cist faul u napadu je napravio Lukaku.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Morat cemo izgleda pobijediti Citya u narednom kolu, treba da se to zaustavi i bodovno priblizi. Bice jebeno tesko al ne i nemoguce. Ne valja jedino sto imamo bas tezak mec i u srijedu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Mi njih definitivno možemo dobiti, prošle sezone smo to i pokazali. Nravano nova je sezona, bit će strašno teška utakmica, ali možemo mi to, nekako vjerujem da imamo bolji balans u ekipi od njih

Skaro prošlosezonski City i ovaj City nisu isti ni malo.Prošle sezone kad je Jesus došao bilo je problema između njega i Aguera,sada toga nema.U odbrani im je bio kuršlus sad nije,golmani im bili rupa,više Bravo nego Willy ali opet.Biće veoma teško nadao sam se nekom crvenom za City danas ali ništa.
Mozda im se ozljedi opet neko u utorak hehe kunova ozljeda bi dobro dosla :p
Al realno tria ih opet prokuzit ka sta su koke prosle godine i pokazat svima da nisu nepobjedivi iako jbt igraju sa sest napadaca vecinu vremena.
Ne znam kako ce conte to sklepat s obziron na azara i cesca i njihovu igru u obrani i ogranicenost cahilla i alonsa u brzini
City je beton ekipa posebno ta njihova ofanzivna sila, odbranu su skockali takođe, mi njih možemo pobjedit jedino na neki rudarski način ono da se naši svi pokidaju od trke i borbe. Daleko od toga da mi sad unapred nemamo sta tražiti protiv njih ali potrebna nam je sigurno vrhunska partija, mozda i najbolja opcija da igramo 3-5-2..

Realno mene ne bi zaboljelo ni da ne pobijedimo tj. da izgubimo, jer ne očekujem da ćemo odbraniti titulu, a ako moram birati ko će osvojiti između dvojca City/United, neka to bude City.

A jesi posto pizda u zadnje vrijeme, poceo se predavati ni 10 utakmica nismo odigrali.. da te nije kakva zenska dusa okrenula?? :P

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

citi je igraa proti slabih protivnika do sada brighton palace brnmouth watford(bez obzira stae 6 ne virujen da ce se zadrzat tu kad pocne igrat proti jacih) feyenord
Sta su igrali proti jacih everton(tu ih je takticki nesposobni koeman pojea prvo poluvrime i tu mi triamo trazit sansu dok drugo se povuka) i liverpool(koji dae igra s 11 igraca i da su im u obrani bili gomez i lovren bi ima sanse)
Po meni tria igrat 3-5-2 i igrat na brzinu morate i wiliana il pedra koji bude igra a da azar preuzme ulogu cesca koliko god to cudno zvuci tria nan puno sprintera i trkaca

Apsolutno city izgleda strašno, slažem se. Ali nije baš sve tako, prošle sezone su isto tako izgledali možda još i bolje do tottenhama, vidjet će se naravno

Izgledali prvih par kola dok im nije Bravo stao između stativa.City je itekako zastrašujuća ekipa,oni bi Liverpoolu svakako uvalili 5 komada zato što je Liverpoolova odbrana glupa ko noć,a i Klopp još gluplji i ne shvata da treba dovesti pojačanja,reda veznjake u ekipu ko da ih već nema dovoljno.Samo bi eto i njima Liverpool dao možda koji da je Mane ostao.Naravno mi smo uvijek bili defanzivno jaki i dobro organizovani,uvijek smo se znali ukopati dobro,samo će svi morati biti na visini zadatka ukoliko želimo sva tri boda.

I opet ista ekipa nakon 6 kola proglašava City prvakom. Na temelju čega? Par utakmica protiv ekipa ranga Championshipa, Liverpoola bez Coutinha........Dam se kladiti u 100 eura da će i Liverpool i United i Chelsea završiti iznad njih na ljestvici na kraju. Obrana im je katastrofa i sudački poguranci im trebaju u gostima protiv ekipa iz donjeg dijela tablice. I dalje tvrdim da United ima najspremniju ekipu za uzeti titulu, a Liverpool i Chelsea će vrebati šanse. 

Pepova strategija je u svakom klubu do sada bila ista. Sve se svodi na pasove i napadacku igru. Nama su uvijek odgovarale takve ekipe jer smo uvijek loptu prepustili protovniku i cekali svoje sanse. Mislim da se Konte nece zaletiti i krenuti se nadigravati sa tehnicki boljim igracima koji bi nas pasovima razvukli i ubili. Odigrati u odbrani kvalitetno, ozbiljno, bez gresaka i prežati iz kontri.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I opet ista ekipa nakon 6 kola proglašava City prvakom. Na temelju čega? Par utakmica protiv ekipa ranga Championshipa, Liverpoola bez Coutinha........Dam se kladiti u 100 eura da će i Liverpool i United i Chelsea završiti iznad njih na ljestvici na kraju. Obrana im je katastrofa i sudački poguranci im trebaju u gostima protiv ekipa iz donjeg dijela tablice. I dalje tvrdim da United ima najspremniju ekipu za uzeti titulu, a Liverpool i Chelsea će vrebati šanse. 

Kojom logikom ti očekuješ da će se Liverpool borit za titulu? Liverpool će se grčevito borit za top4, a lako bi mogli i izvisit iz top4 pogotovo ako prođu grupe lp i ako na zimu ne kupe štagod pametnog.

Liverpool je smješna ekipa, pa oni ne mogu završit utakmicu da ne prime bar 2 gola a teško će baš uvijek zabijat više... Njima bi trebao po jedan igrač u svakoj liniji (u obrani možda i više od jednog) da bi postali ozbiljna ekipa. Tako da, ovo je još jedna the next year is our year sezona.

A united igrao protiv jacih? Sad protiv s'thamptona se jedva spasili, zabili debilno gol, i ostalo se branili. Smijesna ekipa i to samo zbog trenera, jer inace bi mozda i mogli do titule.

Aguero imao sinoc saobraćajku u Holandiji, slomio 1 ili 2 rebra. Neće biti na terenu 6 - 8 nedelja izgleda.

slomio je i ključnu kost, nadam se ne na 3 mjesta kao što sam ja prije mjesec dana..

brz oporavak majstoru, a sigurno da će njegov izostanak oslabiti city, što sad protiv nas za vikend što u ostalim utakmicama...

idemo po pobjedu!!!

https://twitter.com/AccaTrackerTM/status/914062014447677442?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAccaTrackerTM%2Fstatus%2F914062014447677442

Zamislite ovo. :))

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.