Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Autor

Koje glupe priče vas što se zgrožavate što je Liverpool koji ima najgoru obranu u cijeloj ligi sa Lovrenom i Klavanom dao 75 mil za jednog svjetskoklasnog braniča kao što je VVD. Pa i da je 100 mil njima takav igrač treba i isplatit će se 100% ako ga ozljede zaobiđu. Cijene su svakako podivljale. I ja bih volio da i mi trošimo kao City, Real, Barca, PSG a ne da dovodimo polovnjake u klub jer nešto kao štedimo.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kejhil, Mozes i Alonso nisu bolji od njihovih igrača(LIverpul) pa smo se mi pristojno branili, druga je stvar što je Klopu u prvom planu napad a ne odbrana

Klop čak nije ni pokušao to da reši i po tome se uopšte i ne razlikuje od Pepa, samo su forsirali jedno te isto

zato Konteu treba neko spomenik da podigne zato što je krojio tim prema igračima i to sve u hodu u prvoj sezoni, to je trener

Kejhil, Alonso i Moses izmislili odbranu za sve igrace Liverpoola. Nemoj omalovazavati nase igrace.
Bolan ova odbrana Liverpoola je u rangu Chempionshipa, realno.

Stavi taj čuveni trojac u Liverpool i njihova odbrana neće biti ni za promil bolja.

Ere kad bi neko želje uslisio.

“If you bring one player in for £100m and he gets injured, then it all goes through the chimney,” said Jurgen Klopp 17 months ago. “The day that this is football I’m not in a job any more.”

chiba jel to tebi toliko krivo što je Liverpul doveo VVD u svoje redove, pa sad moraš svaki dan pisati o tome kako je Klopp rekao to za novac, pa se posro po samom sebi?! Koji trener je to sad toliko iskren? Svi se oni isto ponasaju i imaju isti cilj, neko to bolje a neko slabije prikriva. Sve za uspjeh, to je njihov moto.

Jarane, boli nas tuki, mi ćemo uvijek biti bolji od njih, nema potrebe da se opterecujes njima. Ukoliko VVD flopa, time još bolje, ali nije to sad Maldini iz najboljih dana pa da glavu razbijamo o tome...

normalno da mi je krivo :D

a ovo da sam ja opterećen oko nekoga, to je tolko smešno kad mi ti to kažeš :D i nemoj molim te da se naljutiš pošto se samo zajebavam 

a za ovo da ćemo biti bolji od njih, to nisam 100% siguran, oni polako slažu kockice, ne brzo kao Pep ali guraju dok mi dovodimo sve uz kurac 

Al jes ga sere Klopp, otkako je h Liverpoolu totalno je izgubio onu svoju karizmu zbog koje je bio omiljen sirom svijeta kad je trenirao Dortmund.. Sad je postao patetican s nekim izjavama i ponasanjem.
Mada, nista neocekivano kod scousera.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Je l' gledao neko sport klub, onu emisiju u studiju pred utakmicu, bio onaj Unitedov Murinjov apologet Vladimir Novaković. :D Kaže problemi su odnosu igrača, NISU SE DOGOVORILI PRED UTAKMICU, IMAJU SVAĐE NA TERENU, pa onda tvrdi da je glavni problem u odbrani, tj. to što im je FELAINI povređen. :)) =)) Svi su krivi, sve je problem, samo je specijalac pošteđen.

Ne mislim chiba nista lose, da se razumijemo.

Iskreno meni VVD nije neki pretjerano dobar stoper, u Kloppovom sistemu gdje stoperi igraju skoro pa na cetru, sumnjam da ce se on bas snaci. Visok i krupne je gradje a i koordinacija pokreta i motorika mu nije jaca strana. Njima bi vise legao igrac slicnih karakteristika kao Markinjos, brz, okretan i agresivan.

Slazem da Klopp postaje sve vise patetican, vrhunac mu je izgovor za vjetar.

Mou počeo gubit konce, optužuje sve i svakog, čak tvrdi da se ne može nosit financijski s Cityem (a lik potrošio ne puno manje od njih)... Čini mi se da je i igračima već dosadia i da im se ne da igrat... Čini se da je treća sezona nešto uranila...

Dosao tobe i hamco :D

To ne znaci da ga ne smatram dobrim trenerom i da njegovu taktiku ne gotivim. Govorim da je kao osoba u javnosti počeo gubiti ugled i simpatije zbog svojih pateticnih izgovora.

Generalno, najvise cijenim osobe koje su iskrene, suocavaju se sa problemom i ne upiru prst uvijek u drugog kada nesto krene po zlu. 

Unitedu se ponavlja slicna sezona s Mourinhom kao sa Chelsijem, treba iskoristiti situaciju i probat im uvaliti Wiliana jer je Mourinho magnet za promasaje.

City prosuo dva boda protiv Palace i Chelsea je prišao na svega -14, PRVENSTVO JE SPASENO LJUDI MOJI, OČEKUJE NAS PRAVA LUDNICA U NASTAVKU SEZONE.

Ajde watford ce ih dobit nema brige wis :p

Moj crve izgleda jedini ja i ti na ovom forumu jos istinski navijamo i vjerujemo u CFC. Ovo ostalo sve nesto oko Guardiole, Pocchetina i ostalih picopevaca 😛
Nadam se da ce ih neko klepiti, vrijeme je vec odavno hehe

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.