Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/AccaTrackerTM/status/914062014447677442?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAccaTrackerTM%2Fstatus%2F914062014447677442

Zamislite ovo. :))

Konacno bi i ti imao za koga navijati u Premier Ligi. Kekekek 😂😂

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Menadžer Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino oglasio se nakon komentara njegovog kolege s klupe Manchester Cityja, Pepa Guardiole navodeći kako Španac nema poštovanja.
Podsjetimo, Guardiola je u nedavnom intervjuu upitan o tome šta misli kako će izgledati borba za titulu prvaka Premiershipa ove godine, odgovorio kako postoji nekoliko ekipa, a Spurse je nazvao "Tim Harry Kane".

"Poznajem Pepa. Kada je uzbuđen poslije neke pobjede, teško mu je ostati na mjestu i biti gospodin. To je nepoštivanje mnogih. Jesam li ja nekada rekao da je Pepova Barcelona 'Tim Leo Messi'? Taj njegov komentar je tužan. Kao menadžer trebao bi se ponašati bolje", rekao je Pochettino.

Izgleda kako pred sobom imamo neku rivalsku borbu između ove dvojice trenera, koji se poznaju još od igračkih dana.

Naime, Guardiola je branio boje Barcelone, a Mauricio Espanyola, stoga je vjerovatno još uvijek pristuan taj rivalski duh.
  • 2 sedmice kasnije...

Luke Shaw’s relationship with José Mourinho has broken down to such an extent that the left-back is concerned his Manchester United career is effectively over. Mourinho is understood to be unhappy with Shaw’s attitude, despite the player believing he has done everything possible to prove himself. The 22-year-old fears he will not be given a meaningful first-team chance again.

Kane se povrijedio, ne igra sutra protiv Manchestera ali svejedno Jose ce opet odigrati defanzivno i cekati priliku iz kontranapada.

Slaven Bilić, očekivano, napokon dobio otkaz, od početka sezone se priča o tome. Njegov naslednik će izgleda biti Moyes, što mi ne deluje kao potez koji pokazuje ambiciju kluba.

šta se dešava sa Sportklubom, čuo sam da su uveli kanale 7 i 8 valjda i da su kao bile neke utakmice od 16h na njima

da ga jebem ako sad ponovo treba nešto dodatno da se plaća, jebeš mi mater, taman sam "nabavio" taj paket sa HD, 4,5 i 6 i oni sad uvode dodatne kanale

Imali li to po BiH, HR, pošto kod nas pišu ljudi da nemaju a u SK studio su pokazali kao neku reklamu, još je bila neka priča da će biti u početku samo na "EON" platformi 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.