Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Arsenal nadigrao Totenhama kao niko do sad. Liverpol isto dobro odigrao protiv Sautemptona, ostali ocekivano.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

https://www.wba.co.uk/news/2017/november/club-statement-on-head-coach/

WEST Bromwich Albion have today terminated the contract of Head Coach Tony Pulis.

ALELUJA, UČINILI SMO USLUGU LIGI, JEDNA PULIS BALL EKIPA MANJE. Sad kad angužuju nekog debila poput Allardycea i neki drugi retardi uzmu Pjukija...

Greska West Broma. Greska u smislu sto ovo nisu uradili prije pocetka ili na kraju ove sezone. Jer ovo je Pulisova ekipa, sastavljena po njegovim zeljama i ukusu i trebali su mu pustiti do kraja da ih sacuva u ligi pa onda mijenjati ako vec zele. Ovako bilo koji drugi trener (uz par izuzetaka) vrlo tesko moze sta s ovim balvanima postici sto se igre tice. Imaju mozda 3-4 max igraca da znaju lopte, ostali su klasicne drvosjece. Ovaj put je Pullis ipak pretjerao u tome, ne moze vise motivirati ekipu toliko dobro i nema onog naboja kao sto je znao prije napraviti tako da rezultati ispastaju.

Cini mi se da su 10 utakmica bez pobjede, jedan od najduzih nizeva u ligama petice ove sezone.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ovo je verovatno najslabija sezona u poslednjih 10 godina što se tiče tih manjih klubova, ja se stvarno ne sećam da sam gori fudbal gledao 

kad je Lester uzeo titulu, imao si njih, pa WH je tad bio zanimljiv, Stouk isto nije loš(ono kad su Šaćiri i Arnautović bili u formi), Bornm pa Votford prvi deo sezone pod Floresom kad je Igalo kidao

ove sezone pogledaj WH, WBA, ne znamm ko je tužniji :D

a da najveća ironija bude nikad više para nisu imali, čak je sad dobar deo tih klubova u vlasništvu nekih milijardera 

Čitam da će Svonsi da ponudi svojim navijačima da im na sezonskim kartama stoji oznaka "Mx" namesto "Mr" ispred imena  kao podrška ljudima koji se osećaju drugačije

i baš sad čitam neku knjigu, sci fi, Irac neki piše, pa ima deo koji opisuje kako će za 20 godina ljudi dodati sami još jedan pol koji nije ni muško ni žensko

Relo budi prvi, prati svetski trend i štampaj iskaznice na kojima će pisati "To"  :fantom:

i baš sad čitam neku knjigu, sci fi, Irac neki piše, pa ima deo koji opisuje kako će za 20 godina ljudi dodati sami još jedan pol koji nije ni muško ni žensko

ČeKaJ dA Li hoĆeŠ dA kAžEš dA pOstOJe sAMo dVa pOla?!?!?!!??!?!?!?!

Realno lik je zadnji mjesec ipo dva goli kurac, imam par drugova koji navijaju za MUFC i bas su mi skrenuli paznju na Armenca.
Nije igrao krilo igrao je iza napadaca svoju prirodnu poziciju. Ne sjecam se da ga je ranije kritikovao tako da Jose nema veze s tim

O čemu pričaš diablo, pa isto se nakon 15ak kola pričalo da je prvenstvo gotovo, i onda kad god bismo igrali utakmice protiv Cityja, Uniteda, Liverpoola i Tottenhama, uvod u utakmicu bi bio po šablonu "da li će moći Čelsijev rival da spasi prvenstvo", šta god to značilo.

Inače, dobra je ta borba za titulu sa 6 ekipa, kekek.

Fucking nije igi sa citijem je bilo 15 kolo tek smo tad bili prvi
Al borba za titulu su 3 momcadi realno samo sta citty ove godine ima dobar raspored i dobro sve bez ozljeda suspenzija glupih gubljenja bodova

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.