Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

I ja sam to pomislio. Rekoh bolje onda da Leicester kupimo.

Nego može li Tottenham prekinuti seriju Citya? Nama jeste, sve nešto mislim da može.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Da su se Conteu doveli igraci koje je zelio, ne sumnjam da bi se mi sada borili za prvaka.

Pep se u snu probudi, izgovori ime igraca i oni mu ga dovedu.

U Chelseau se izgleda Conte nista ne pita nego mora ostvariti dobar rezultat sa onim sto ima i sto mu drugi dovedu.

Sad ćemo napokon vidit Citya protiv nekog ko neće skinut gaće i parkirati autobus. Mislim da City nije toliko jak koliko se čini i da samo treba imati muda i napast ih. Vjerujem da će Tottenham potvrditi moje mišljenje.
Potvrdio Totenham tvoje misljenje, pregazili ih kao plitak potok jos na kraju dobro i prosli, Jesus promasio penal, Pep nekim klincima dao sansu da debituju.
Popisa se mrski Pep po ligi i konkurentima.

Prvenstvo je rijeseno, kako je krenulo oborice sve rekorde, od Totenhama se nije moglo nista vise ni ocekivati, to je njihov mentalitet protiv velikih klubova u derbijima.

Potvrdio Totenham tvoje misljenje, pregazili ih kao plitak potok jos na kraju dobro i prosli, Jesus promasio penal, Pep nekim klincima dao sansu da debituju.
Popisa se mrski Pep po ligi i konkurentima.

Jbg, očekivao sam više od Tottenhama na kraju ispalo da bi im bilo bolje da su se i oni zabunkerišali možda bi izvukli bod... Čestitke Cityu na naslovu.

Ne treba nam novi Wilian, ne treba se pojacavati iz Uniteda koji nije nista bolji od nas. Treba nam napadac i na ljeto treba okrenuti se Agueru ili Icardiu.

Odakle Junajtedovci kopaju onu statistiku svoju koja govori da bi u svakoj od prethodnih xyz sezona bili prvi po broju osvojenih bodova do sad? Baš sam sad upoređivao tabele iz prethodnih 10 godina, imaju isto kao Chelsea 2009/10, City je imao više nakon 18. kola 2011/12, United 2007/08 i 2012/13, Chelsea 2014/15 i 2016/17.

Oni nemaju šanse da se bore za titulu, prvi će biti City.

10 avgust. Vizionarska a Adis se odma našao da uradi kontru. :dres:

Odnosi se na United ovo oni.

Za City je prerano govoriti, opcenito je prerano govoriti za engleze, vidjecemo kako ce proci od januara.

ja mislim da city nece nikog dovesti sad na zimu, a da bi se mi mogli pojacati i samim tim bi mogli opet uskociti u utrku za titulu.

Često sebe uhvatim u razmišljanju, Bože dragi kakve li su ostale svjetske lige ako je engleska liga najjača na svijetu. Kvaliteta fudbala u posljednje vrijeme ne da je katastrofalna, nego je očajna i jadna. Pola lige bunker ekipe koje u toku utakmice dva puta pređu centar i onda ti ljudi dođu pričati o nekoj kvaliteti i kurcima i lože se na te stvari. Tu i tamo iskoči neka baš dobra utakmica, većinom utakmica Manchester Citya koji izvlači prosjek u ovom jadu i bijedi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.