Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/afcstuff/status/822466866916507650?ref_src=twsrc%5Etfw

nintchdbpict000296249246.jpg

Arsenalovci napravili transparent sa Alexisom i njegovim psima. X_X

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

HAhahHAHAHHA, kakvi dilberi :D

Nego gledam opet MOTD, i jedina greska sudije je bila sto je svirao penal za Arsenal :D

Tako isto gledao i analizu nase tekme, i nesto zemo govori da nije bilo faula nad Willianom, pokazali su i to par puta, mislim nisu uopste ni analizirali tu situaciju, osim sto su rekli da je cist faul. Pokosen po nogama, ne moze veci faul biti :D

Clattenburg će suditi Liverpool-Chelsea.

Stvarno loše suđenje ove sezone nema mnogo izbora za derbi utakmice kada su sudije u pitanju jer mnogi izgube kontrolu i nad laganim utakmicama i direktno utiču na rezultat.
Ne ne, nisi dobro povezao ili se ja nisam dobro izrazio, ne kažem ni da je Clattenburg dobar, nisam uopše govorio o njemu. Suđenje kao profesija u PL je komplet u kurcu bez nekih extra izuzetaka..

btw. FA pokrenuo postupak protiv Wengera
Poslije Webba meni lično najmrži sudija,zapamtio sam ga po onoj utakmici protiv Uniteda iz sezone 12/13 kad nam je dao bezvezna 2 crvena i nije svirao ofsajd kod Chicharitovog gola,a imam osjećaj da će nas i ovaj put oštetiti

Možda imamo sada 8 bodova prednosti u odnosu na drugog, ali ta prednost može ladno da se u naredna dva kola istopi u 4 boda u odnosu na mesto koje vodi u LE.

Jbg Liverpool ima gotovo savršen skor protiv TOP ekipa ali su opet 10 bodova iza nas, jer TOP ekipa je 6 a ostalih 14, jasno je protiv koga je važnije uzimati bodove, velike utakmice su tu da bi se odbranila ili prosula ta prednost. Liverpool uvijek padne protiv ekipa iz drugog dijela tabele, to mi je nekako u DNK, taman pomisliš da će biti veliki rival i oni se okliznu na Swanseaju kod kuće. Ne bi me čudilo da pobjede nas a onda izgube od neko davljenika u borbi za opstanak.

Što se nas tiče bio bi prezadovljan sa 4 boda..
Ako ne možemo Arsenal dobiti na Bridgeu ni ne zaslužujemo titulu,protiv Liverpoola i bod dosta na Anfieldu mada protiv Uniteda nisu ništa specijalno pokazali,na Pogbinu glupost dali gol,za takvu glupost kod nas je jedino Cahill sposoban i možda Luiz,ostali su o sebi pri sebi.Oni će morati jurišati na pobjedu nama i bod dovoljan, Tottenham ima gostovanje na Anfieldu,Arsenal isto ostali nisu neka prijetnja.Arsenal na SB je must win prvo jer su gradski rivali,drugo jer su im fanovi djeca od 13-14 godina od kojih nećeš moći ostati ako pobjede,iako će im ovo biti druga pobjeda nakon 4-5 godina bez pobjede nad Chelsea i lani smo ih dobili iako smo bili sranje i to obe utakmice.

ja bih bio zadovoljan i sa dva remija u oba derbija, loši smo jednostavno protiv jačih ekipa, a još tek kakva nam je odbrana, 2 boda su mila majka. 

3 pobjede, 3 poraza imamo protiv ostalih 5 tzv. top timova. Ostalo nam jos 4 meca i mislim da trebamo tu pokazati da smo pravi sampioni i zavrsiti sa pozitivnim omjerom.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Što se tiče tekmi protiv jačih timova budimo realni ubili smo mančestera, protiv Tottenhema loše prvo poluvrijeme sjajno drugo i zaslužena pobjeda isto tako kao sto su oni nas zasluženo uzeli u revanšu. Protiv Liverpoola smo kasno počeli igrat, kad smo imali 2 gola zaostatka zaigrali smo dok nas je Arsenal ubio sa City-em klasika stvaraju ljudi sanse ne znaju gola zabiti mi odigramo sjajnih pola sata iskoristimo sve njihove slabe tačke. 

Nismo toliko loši u tim utakmicama ali šampion ne bi trebao da dozvoli više od ova 3 poraza od top 6 timova.

Ne bi valjalo samo da izgubimo obje ili da uzmemo 1 bod. Rekao bih cak i dva boda su solidna, ali zasto se zadovoljavati mrvicama. Idemo na 6 bodova jer s tim nacinom razmisljanja manje od 3 boda necemo osvojiti.

Ako Conte bude postavio pickastu taktiku, bojim se da nam se to ne osveti. 

Vjerujem da bi protiv Liverpula bilo zgodnije i pametnije igrati malo povucenije i na kontre, dok protiv Arsica udariti presing, igrati i udarati u kost i zeljeti pobjedu po svaku cijenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.