Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ne vidim nikakav problem, zamjenio dres s protivnikom, sasvim normalna stvar u svijetu nogometa. Pa šta da nije igra?
Ne morate sad Oscara za sve i šta triba i šta ne triba napadat...
Daj molim te, ne drži do sebe jer je razmjenio dres? Ok, priznajem malo blesavo izgleda kako ga tamo čeka ko iz zasjede i još je dublo niži pa stvarno izgleda ko klinjo, ali ono da sad ne drži do sebe su gluposti... A to šta su se igrači malo pošibali koga briga, ni prvi ni zadnji put, neš ti drame...
Za mene je to bezveze da rivala čekaš u tunelu i tražiš dres, zašto npr Costa nije sačekao nekog iz Citya da dobije dres pa nije jer je čovjek pokidao i otišao svojim putem šta ga boli kurac za dresom Yaye. U Premiershipu uopšte nije to česta pojava da se mijenjaju dresovi ili ako se radi onda to odradiš na terenu ako si igrao a ne juriš rivale po tunelima da dobiješ dres. Iako realno svejedno mi je s kim Oscar mijenja dres dok na terenu sve funkcioniše..
  • Autor

Ja Oscara ionako ne doživljavam kao našeg igrača. On je samo tu u klubu silom ugovora i totalno mi svejedno hoće li uzeti dres ili ne. Ionako ide bilo ove zime ili na ljeto hvala Hašimotu i svetom majstoru Ajtonauti.

Ja mislim da pobjedjuje Manchester Utd.

Manchester City za 20.minuta primio 3 gola. Previse otpada imaju u ekipi, a Hart je bolji za klasu golman od Brava. Uz to imaju tezi raspored u narednih nekoliko utakmica.

Opet City išprican u gostima, beskrvna igra u obrani, ne znaju dva faula napraviti. Nije sve u presingu i točnim dodavanjima, treba se imati i plan B. Čak I Arsenal koji igra mekanije može udarati. Na kraju sezone će United ispred njih završiti. Shebat će ih dodatno izostanak stanke na zimu i ozljeđivanje igrača. Danas United dobiva Tottenhama nekom minimalnom pobjedom. Nevjerojatno je koliko je Guardiola precijenjen i nekompletan trener i koliko je loš u ligi sa koliko toliko konkurencije. 

Ono što mislim da je ogromna greška je tjeranje iz kluba Harta, Bravo je doveden kao neko ko će unaprediti sve ono što je radio Hart, ali nema od toga ništa. Bilo je "igra bolje nogama od Harta" a više je naštetio u tom segmentu nego što je uradio nešto dobro. Čovjek ne može da odbrani ništa, ja se ne sjećam da je on nekom odbranom izvukao City ili tako nešto, znamo koliko je puta Hart spašavao i donosio bodove i imao neke ludačke partije. Pored toga odrekli su se jednog od lidera ekipe, nekoga koje u Cityu predstavljao legendu kluba, da bi dobili na kraju ništa..
Pep je tvrdoglav i tu nema pomoci. On ce izgurati svoje, e sad hoce li mi to donjeti uspjeh ili ce se strmoglaviti, ostaje nam da vidimo.
Sljedeće sedmice nas očekuju dva kola, evo utakmica ekipa iz TOP 6..

Sunderland vs. Chelsea
Crystal Palace vs. Chelsea

Everton vs. Arsenal
Man. City vs. Arsenal

Middlesbrough vs. Liverpool
Everton vs. Liverpool

Man. City vs. Watford
Man. City vs. Arsenal

Tottenham vs. Hull
Tottenham vs. Burnley

Crystal Palace vs. Man. United
WBA vs. Man. United

Zvuci ko floskula, ali za nas je stvarno najvaznije gledat sebe i baviti se mislju kako da uzmemo 3 boda protiv Sunderlanda. Postoje kalkulacije po kojima 7 dana od danas mogli biti na +6 od drugoplasiranog a postoje i one po kojima bi bili na trecem mjestu.

Tako da sve je otvoreno i jos uvijek nije ni polusezona gotova. Treba sacekati iza Nove godine pa vidjeti gdje smo i sta smo. Mislim da je ovo veoma bitan period za odredjene squad igrace da daju svoju ulogu, morat ce Conte rotirati sigurno, ne previse ali morat ce. Imamo 4 igraca (Kante, Matic, Costa i Luiz) koji su jedan zuti karton od suspenzije, tako da htio ne htio vjerovatno ce biti prinudjen na promjene. Nadam se da ce momci iz drugog plana biti spremni i dati maksimum da nastavimo ovu pozitivnu seriju. 

Costa i Kante imaju po 4 kartona a Matić i Luiz po 3 kartona..

Slažem se da je najbitnije da gledamo samo sebe i idemo utakmicu po utakmicu, morat će biti rotacija, povrede, suspenzije, umor sve će to zahtjevati promjene u gustom rasporedu.

Do mene je, izgleda pogresna info za zute kartone. U svakom slucaju cini mi se da se United polako dize, a City opada. Vidjecemo sta ce biti dalje, ova tekma Citya i Arsenala bi mogla biti zanimljiva. Liverpool igra dobro ali pozadi su bas smijesni a golman je ocajan. Klopp je trebao dovesti Harta ljetos.

Realno nasi igraci dobivaju zute kartone za gluposti, danas Matic cisti primjer suta loptu bezveze. Za nas je kljucno da do nove godine ostanemo prvi, vjerujem da cemo biti magnet tokom prelaznog roka. Za ovu formaciju koju Conte preferira bi se Verati uklopio odlicno. Mada protiv manjih ekipa Fabregas je kljucan igrac u veznom redu.
Liverpool jednostavno nema kvalitet za titulu niti ima širinu u sastavu, Klopp izvlači iz njih maksimum maksimuma. Ima tu dobre igre ali ne na duže staze, povredio im se Coutinho i odmah pad, ne može titulu osvojiti ekipa koja ne može nadoknaditi izostanak Coutinha, odličan igrač ali ne neki top. Oni ne znaju rasporediti te svoje golove, oni kad ih ide oni natrpaju protivnika kad ih ne ide oni ne mogu pobjediti prosto nemaju to nešto za pobjede uz lošu igru. Odbrana im je dosta dislutabilna, ali moram reći da ne znam da li sam gledao lošijeg golmana u PL od Kariusa, čovjek odbrani ono što ide u njega, toliko grešaka i nesigurnosti, strašno. Treba tu još mnogo ulaganja i slaganja ekipe da bi se opravdano ciljala titula.

Man. City je stvarno pun kvaliteta, iskustva, talenta, ali to je za sad samo na papiru, Guardiola ja mislim da još ne zna gdje je došao, još se traži i on i City, a tvrdoglav je ko mazga. Bravo po meni totalna greška, on mi izgleda u fazonu "došao sam iz Barcelone, sad će te vidjeti kako dodajem" a frajer odbranit nešto rijetko se sjeti znači prije će te ukopati nego spasiti. Odbrana kriminal, ne mogu ljudi pogoditi sa štoperom pa ga jebi, Mangala pa Otamendi pa Stones, ne zna se ko je gori a sve papreno plaćeni. Stones je mina talenat sve je to ok ali frajer u svakom trenutku može izbaciti rivala u zicer, Otamendi smješan, bekovi potrošeni. Sagna igrao stopera u prošloj utakmici, Guardiola sa ovakvom odbranom ne može igrati to što zamišlja, mislim može ali će završavati sa 2+ golova u mreži i 78% posjed lopte. Nekako mi izgleda kao da se ni ne trudi da sakrije mane svoje odbrane, mislim da sam negdje pročitao njegovu izjavu u fazonu "obožavam vezne igrače, da mogu posla bi 11 veznih na teren" ima raznih fiks ideja koje ne prolaze u PL jer ne vodi klub koji je toliko dominantan. Napad im takođe nije za najviše domete, tu su Aguero i Ihenacho, Aguero je odličan igrač ali ima mnogo oscilacija, povreda i evo odrađuje već drugu suspenziju, Ihenacho još ne moze biti konstantan. Stvarno imaju dosta kvaliteta i širine u sastavu ali fiks ideje, idalje Navas na krilu, kamikaza odbrane, mora to bolje.

Man. United je ekipa koja se budi, kao i City imaju kvaliteta ali ih Mourinho dosta ograničava, problem nastaje kada treba početno vodstvo ovjeriti tu dolazi to prestanka igranja i povlačenja. Za razliku od Guardiole Mourinho je upoznat sa svime i zna kako stvari funkcionišu ali im je zajedničko što su tvrdoglavi, Mourinho je taktikom i filozofijom još uvijek u 2005. godini. To je on pravi takvu atmosferu gdje je sve i svi protiv njega i ekipe, često ne razmišlja šta radi. Odbrana je klimava, sredina natrpana treba izabrati najbolju kombinaciju i mislim da su to pronašli, Ibrahimović nema konkurenciju. Mislim da su oni kandidat za top 4 nisu još za otpisati, mogu se umješati u borbu za pozicije koje vode u LP, titula im je bar sada daleko.

Arsenal ove sezone izgleda drugačije, znam sada će neko reći "ali to je samo Arsenal" ali oni su u prošlim sezona gubili bodove kada ne igraju dobro ali ove sezone kako god da odigraju oni dođu do bodova. Čim oni ne izgube na Old Traffordu uz očajnu igru to je već čudno, Alexis i Ozil ih nose dokle mogu vidjet ćemo. Wallcot vec sada nadmašio svoj učinak iz prošlih sezona, odbrana takođe solidno igra. Oni su nam najbliži na tabeli i tu su jer trebaju biti, mislim da je puno bolje da su nam oni najbliži nego United ili City.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.