18. decembar 2016.9 god. comment_264126 Ma kakvo ispadanje iz utrke, svi su jos u igri sem mozda Uniteda, mada se i oni dizu. Danas bi remi Citya i Arsenala odlicno sjeo, a Liverpool da kiksa.U Premiershipu sve je moguce.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264127 Nisu ispali iz trke bodovno, daleko od toga 6 bodova je ništa, nego smatram da kvalitetom i igrom City ove sezone ne može do titule, iduće kad potroše par-sto milijuna funti na pojačanja koja mogu igrat ono što Pep od njih traži će već bit druga priča ali zasad nisu sposobno odgovorit na ono što Pep očekuje a ovaj je pre tvrdoglav da i milimetar se odmakne od onoga što je zacrtao... Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264130 Nisu ispali iz trke bodovno, daleko od toga 6 bodova je ništa, nego smatram da kvalitetom i igrom City ove sezone ne može do titule, iduće kad potroše par-sto milijuna funti na pojačanja koja mogu igrat ono što Pep od njih traži će već bit druga priča ali zasad nisu sposobno odgovorit na ono što Pep očekuje a ovaj je pre tvrdoglav da i milimetar se odmakne od onoga što je zacrtao... Unitedu će ta cifra biti dovoljna da budu prvi već sljedeće sezone, jer imaju mjesta koja treba pokrpati i dovest će bolje igrače, City nema pobjednički mentalitet niti trenera koji zna išta o nogometu koji se igra i u obrani i u napadu. Može on očekivati i trošiti, ali ta ekipa igra na svom limitu, a taj je da neće nikada biti prvaci s njim i neće ništa napraviti u Europi. Pellegrini i Mancini su sa lošijim kadrom bili prvaci, toliko o Guardiolinoj kvaliteti. Još malo pa će početi kmečanje o ne imanju stanke na zimu, pa kmečanje o ozljedama, pa bezobrazluk na presicama, pa alibi za sve živo, pa vrijeme ovakvo i onakvo, itd itd Danas City-Arsenal, nakon pobjede protiv Palacea mi stvarno možemo uživati u ovoj utakmici. Sve naš najveće rivale smo stavili pod ogroman pritisak, mislim da ih baš nerviramo i sa pobjedama i sa načinom pobjeda. City trenutno na -10, Arsenal na -9, mislim da bod ne znači ni jednima ni drugima ništa u ovoj situaciji, tako da očekujem odličnu utakmicu. Liverpool takođe na -9 i gostuju Evertonu, United se budi i vraća u borbu za TOP 4. Šta mislite da li poraženi iz utakmice City-Arsenal ispada iz trke za titulu? Liverpool bi mogao mrknuti Evertona City Arsenal vjerojatno remi, Arsenal će lijepo na kontre igrati, trčati i imaju dobre šanse za minimum bod odavde. City je slabija ekipa ovdje, fali im invalidni Gundogan, Toure ne može sam, obrana klimava, ekipa u rasulu mentalno. Arsenal ovo mora iskoristiti. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264133 I ja mislim da poraženi ne ispada iz trke za titulu jer ipaj je ovo PL, ali da će biti u teškom položaju to svakako posebno ako mi nastavimo ovako. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264140 Unitedu će ta cifra biti dovoljna da budu prvi već sljedeće sezone, jer imaju mjesta koja treba pokrpati i dovest će bolje igrače, City nema pobjednički mentalitet niti trenera koji zna išta o nogometu koji se igra i u obrani i u napadu. Može on očekivati i trošiti, ali ta ekipa igra na svom limitu, a taj je da neće nikada biti prvaci s njim i neće ništa napraviti u Europi. Pellegrini i Mancini su sa lošijim kadrom bili prvaci, toliko o Guardiolinoj kvaliteti. Još malo pa će početi kmečanje o ne imanju stanke na zimu, pa kmečanje o ozljedama, pa bezobrazluk na presicama, pa alibi za sve živo, pa vrijeme ovakvo i onakvo, itd itd Liverpool bi mogao mrknuti Evertona City Arsenal vjerojatno remi, Arsenal će lijepo na kontre igrati, trčati i imaju dobre šanse za minimum bod odavde. City je slabija ekipa ovdje, fali im invalidni Gundogan, Toure ne može sam, obrana klimava, ekipa u rasulu mentalno. Arsenal ovo mora iskoristiti. Upravo si opisao svog idola Mourinha. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264142 Ne ispada nitko još, osim uniteda koji je zaista predaleko, međutim nakon dva kola situacija će biti jasnija i mislim da će ostati uz nas možda još 2 kandidata Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264149 City razvalio Topnike u drugom poluvremenu i okrenuo rezultat. City pobjedio Arsenal, još da Liverpool pobjedi protiv Citya :D Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264154 City demonstrirao silu u drugom poluvremenu. Ono je savrsen presing sto neka ekipa moze odigrati. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264164 https://twitter.com/jair1970/status/810641471200264193?ref_src=twsrc%5Etfw Imamo najveći razmak između utakmica od Boxing Day-a do početka januara. Imamo dan više za pripremu i od Stoke-a i od Tottenham-a. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264167 Mislim da ce bez Kantea i Coste bit cupavo. Volio bi da se varam , ali previse puta ove sezone nas je Diego nosio do pobjede. Ali ipak ako ciljamo na naslov i ozbiljan rezultat , treba moc dobiti Bournemouth bez njih Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264169 Umjesto Kantea će uletiti Fabregas, znamo da su Matić i Fabregas jedno vrijeme dominirali ligom, umjesto Coste će igrati Michy igrač od 30 miliona, znači igramo kod kuće, suspendovane ne mijenjaju neki anonimusi, izgovora ne smije biti. Nego ako se ne varam u sezoni kada smo posljednji put osvojili titulu takođe smo prvu utakmicu u novoj godini igrali protiv Tottenhama na WHL, tada su nas rasuli 5-3 i ako me sjećanje dobro služi prekinuli neki naš niz. Da li će se to ponoviti i sada :D Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264170 Mi smo njima prošle sezone uzeli titulu, vrijeme je da i oni nas nekako sjebu :D Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264173 Pa nismo imali niz prvo smo pocetkom 12mj spusili od newxastlea a utakmicu prije kokosa smo remizirali sa svecima jedino mozda da nismo primili 5 golova dugo vremena taj niz.... Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264185 Liverpool na -6 City na -7 naši najbliži pratioci, bilo bi extra pobjediti naredne dvije utakmice kod kuće posebno zbog utakmice 31.12 Liverpool-City. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264189 Ako ćemo gledati formu ekipa Unitedu se polagano popravlja i može samo nabolje Arsenal polagano pada u formi, ali će standardno pred kraj sezone opet uloviti ritam Tottenham pada u formi, najvjerojatnije bi mogli ispasti iz prvih 5 kroz nekih dva mjeseca, čak i ranije Chelsea u top formi sada, ali Conteove ekipe prema kraju sezone padaju City stalno promjenjiv, ne mogu uloviti dobar ritam Liverpool velika nepoznanica, mogu svakoga dobiti, rekao bih da drže formu konstantno i ne čini mi se da bi mogli pasti prema kraju sezone, ako dignu formu, mogli bi biti direktna opasnost Sve skupa, ne čini mi se da je Chelsea u toliko velikoj prednosti da bi išta bilo sigurno, oko Nove Godine uvijek bude kikseva svih ekipa. Ozljede bitnih igrača su faktor koji treba uzeti u obzir prema kraju sezone, ne štede nikog. Također, suci će zakidati svaku ekipu, nema sezone u kojoj nisu nešto zasrali. Ako ovako na tablici ostane za tri mjeseca, onda možemo reći da smo prvaci. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264194 Sve skupa, ne čini mi se da je Chelsea u toliko velikoj prednosti da bi išta bilo sigurno, oko Nove Godine uvijek bude kikseva svih ekipa. Ozljede bitnih igrača su faktor koji treba uzeti u obzir prema kraju sezone, ne štede nikog. Također, suci će zakidati svaku ekipu, nema sezone u kojoj nisu nešto zasrali. Ako ovako na tablici ostane za tri mjeseca, onda možemo reći da smo prvaci. Bicete prvaci sledece sezone, a u trecoj razlaz . Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264200 Bit cemo pametniji kada zavrse iduca 3 kola, iduca dva moramo pobijedit i trebali bi, a protiv tottenhama cemo vidjet..Mislim kako ove sezone za titulu ce biti potrebno nekih 85 bodova Prijavi
20. decembar 2016.9 god. Autor comment_264233 Šta ovaj navijač Uniteda još uvijek melje po forumu i to mu se tolerira? Stvarno meni ga je pun k* Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264241 neka melje ,ionako nema što pametno za reć. Dragi pogledaj tablicu i pokrij se po ušima Prijavi
21. decembar 2016.9 god. comment_264242 neka melje ,ionako nema što pametno za reć. Dragi pogledaj tablicu i pokrij se po ušima Tablica se gleda na kraju sezone Vidjet ćemo tko će se pokriti ušima Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264314 BREAKING NEWS: Pardew sacked as Crystal Palace boss Igi na aparatima :D Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264317 BREAKING NEWS: Pardew sacked as Crystal Palace boss Igi na aparatima :D Preveliki je on trener za Palace, i onako zaslužuje više. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.