Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Po meni je Conte trenutno najbolji trener na svetu. On onakvog raspada od ekipe iz prosle sezone i na pocetku ove promeniti formaciju, pobediti 11 utakmica u nizu, uz samo 2 primljena gola, to moze samo takticki genijalac.

15 golova u 38 utakmica, sezona 2004/05 :D. Jedan jedini poraz :D.

Chelsea (C) 38 29 8 1 72 15 +57 95

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

15 golova u 38 utakmica, sezona 2004/05 :D. Jedan jedini poraz :D.

Chelsea (C) 38 29 8 1 72 15 +57 95

Mourinho tada i jeste bio najbolji, uz Fergusona. Medjutim, vec nekoliko godina nije na nivou, potrosen je, takticki procitan, uvek forsira istu formaciju 4 2 3 1 . Ja ne pamtim kada je poslednji put promenio formaciju, previse smara sa ovom.

U ponedeljak nas očekuje tradicionalni Boxing Day, bez derbija, evo šta očekuje ekipe iz vrha..

Chelsea vs. Bournemouth
Liverpool vs. Stoke
Hull vs. Man. City
Arsenal vs. WBA
Southampton vs. Tottenham
Man. Utd vs. Sunderland

Stvarno teško je očekivati bilo kakav kiks najvećih rivala u ovom kolu.
Vazno je da mi svoju dobijemo, kako kaze Conte pritisak je biti na vrhu ali je lijepo jer te ne zanima niko drugi vec zavisis sam od sebe i svojih utakmica.
Ako ko kiksa dobro i jest, ako ne nema veze sve dok mi pobjedjujemo.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

https://m.soundcloud.com/talksport/michael-the-gooner-tells-the-sports-bar-alexis-sanchez-will-stay-at-arsenal-for-the-hugs#t=2:05

Ne znam moze li se otvoriti jer sam preko moba kopirao al morate ovo poslusati.. kakvi likovi su navijaci Arsenala

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Hahahahaha koja izvala hljeb te jebo,kako se frajer navaljao gluposti,pa nije mu ni ona starleta ravna što je rekla da je Mona Lisu naslikao Leonardo di Caprio. Neće ići zato što ga grle i kaže nije mu više do trofeja osvojio je u Barceloni.Jebote pa grliće ga u svakom klubu,ako bude igrao kako igra u Arsenalu.

City pa na 5. misto, bježi im lp lagano...Pred početak sezone samo se pričalo o Manchesterima i Pepu i Mou a mogli bi i jedni i drugi ostat bez lp-a...

Sunderlandu se na sve one silne povrede sada povredili i nedavno golman Pickford, a sada i Kone i Anichebe, šteta baš pred Liverpool.

manchester-united-fan-moyes-we-trust-pla

Da malo rezimiram dosadasnji dio prvenstva i kazem koju "pametnu" :D

Totalna dominacija nasih momaka. Hit smo prvenstva i svi nam se dive. Nismo nista drugo ni zasluzili.

Postali smo ekipa koja je izjednacila rekord po broju uzastopnih pobjeda u jednoj sezoni i imamo priliku da oborimo taj rekord. Postali smo ekipa koju svi zele pobjediti po svaku cijenu. Postali smo ekipa zbog koje protivnici mijenjaju svoj standardni nacin igranja i formaciju kako bi nam se adekvatno suprostavili. Postali smo ekipa zbog koje svi navijaju za Totenhem u iducem kolu za SPAS lige jer u suprotnom bi moglo biti skoro pa rijeseno pitanje osvajaca ove godine. Postali smo ekipa koje se svi boje a ujedno i dive. Kako kaze narodna poslovica, " Sveto je ono pred cime drhtis a cemu se divis". Tako se otprilike osjecaju nasi protivnici kada izadju na megdan protiv nas.

Sad da nesto kazem i o nasim rivalima. 

Liverpul je takodjer zasluzio sve pohvale. Sa mnogo slabijim rosterom od svojih konkurenata igraju mozda i najatraktivniji fudbal na otoku. Klopp je to veoma dobro poslozio i ekipa Liverpula konacno djeluje da ima sve ono sto je potrebno da najzad podigne trofej nakon 20 godina posta. Nadam se ce i ove godine ostati kratki jer svi navijamo da taj trofej ode u vitrine samo jednog kluba. Ipak Liverpul je ekipa koju trebu izuzetno ozbiljno shvatiti, to je valjda sad i svima jasno.

Arsenal je vec druga prica. Oni standardno igraju svoju po ko zna koji put Wengerovsku sezonu, tu su u vrhu i opet ce zavrsiti negdje oko 4. mjesta. Nista posebno.

Sto se tice Totenhema, pa i oni igraju svoju standardno dobru igru. Poketino to lijepo radi, ali i njima kao i Liverpulu, fali vise kvaliteta ali i kvanititeta za nesto vise. Mada ne bi bilo iznenadjenje da budu u top 4 i da neki od klubova iz Mancestera izvisi.

Kad smo vec kod tih klubova iz Mancestera, treba reci da su oba kluba razocarala. Posebno to mislim na City koji uz United ima i najjaci sastav, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Samim tim sto je Pep dosao kao jedan od najboljih trenera danasnjice, sa prepoznatljivim stilom igre koji donosi trofeje gdje god je bio. Ipak, to je sad svima jasno, pa i njemu da ce u Engleskoj to biti mnogo teze nego u drugim ligama. Naravno, sa ovakvom odbranom tesko je i ocekivati da budu bolji kada igraci zajedno sa golmanom igraju kao da su dosli iz Engleske 3. lige. 

United je onako - onako. Mislio sam da im slijedi propast i ponovno brukanje Murinja kao i sa nama prosle sezone. Medjutim, u zadnje vrijeme igraju fenomenalno. Mora se to reci. Stvaraju izrazito mnogo prilika na utakmicama, i uvezali su 5 ili 6 vezanih pobjeda, i konacno su tu. U ravnopravnoj borbi za 4. mjesto. Ipak smatram da uz ovakav kadar kakav imaju, to je premalo. Trebali su i morali biti u borbi za titulu tako da smatram da su i oni razocarali kao i City. 

Sto se tice ostalih ekipa, vrijedni pohvale su samo WBA i Pulis. Ostalo je sve otprilike ocekivano Ne vrijedi trositi vrijeme i rijeci na njih.

Treba reci i ovo, ukoliko uspjesno prebrodimo i savladamo Totenhem, treba otvoreno reci da smo prvi i glavni favoriti za titulu. Iako nas vec sad mnogi tu stavljaju, s obzirom koliko smo uvezali zaredom pobjeda, mi i nemamo neku veliku prednost. Zato je ovo jos uvijek pod upitnikom, ali ako savladamo Poketinovu djecurliju, onda mozemo slobodno reci da smo prvi. 

Idemo momci, obradujte nas.

United nije toliko igrački jak kao Chelsea, ali sam očekivao da će se oni sa Liverpoolom mlatiti za titulu bez obzira. Još trebaju vrhunskog napadača, dobro beka i jednog klasnog stopera, to će se srediti u sljedeća dva prijelazna roka i bit će kandidat za titulu. Gledaju dugoročno i siguran sam da Mourinho ima itekako puno kredita. 

Liverpool je najslabija ekipa po kadru u vrhu i igraju daleko iznad mogućnosti, ako Chelsea ne uzme, dakako, volio bih da oni. 

City ondje gdje mu je i mjesto, najskuplja i najjača ekipa sa prosječnim trenerom. Nadam se da će dovesti nekog tipa Simeone da napravi nešto od te ekipe, ovako imaju obranu od 300 milijuna koja se boji duge lopte.

Arsenal prosjek, Tottenham opet dva mjeseca odlično, dva mjeseca kiksaju, da imaju kontinuitet, bili bi kandidat za sam vrh, ekipaima je već pun kufer godina na okupu, vrhunski je posložena, ali fali samo malo. 

• Autor

Chelsea je po igračkom kadru ispod Manchester Cityja i Manchester Uniteda, iznad Liverpoola i Tottenhama, a otprilike u rangu Arsenala. I opet prvi na tablici i bježi 6 bodova drugoplasiranom.

šta jel to po vama kao gotovo prvenstvo ako očerupamo sutra piliće na laneu???

halo prijatelji, ajmo se malo skalkulirati... PA NIJE OVO PRIMERA JEBOTE

hoću reći, samo polako i uživajte iz susreta u susret kao što to rade i igrači naši, a prvenstvo će biti riješeno kad bude riješeno, svakako ne prije..

nadajmo se danas prosipanju bodova konkurenata gledajući fino u miru, a sutra srčano uz monitor ;)

wba bi danas morao uzeti posrnulog hulla, sunderlan prosto ne vidim kako može izdržati nalete livera, everton po mišljenju uzima soton koji je također u padu, siti će se iskaliti na burnleyu, a utakmica koju ću gledati i kojoj se nadam kiksu favorita je west ham-united...

lester evo drži 0 kod boroa, al kontam da će pasti do kraja, jer totalno su operirani od bilo kakvog nogmeta sa idejom u odnosu na prošlu sezonu..

ps. obožavam ovo kad igraju svaki dan maltene, točno mi zacijele rane nanesene reprezentativnim stankama tokom godine..

Nije gotovo naravno, i da pobjedimo u srijedu nije gotovo, sve dok matematički nije sigurno. Nije zbog toga utakmica protiv Spursa posebna jer bi mi kao obezbijedili titulu već je posebna zbog našeg niza od 13 pobjeda, to ti je trećina sezone. Svi komplet od neutralnih navijača preko navijača rivala do medija u Engleskoj čekaju naš kiks da bi sezona bila zanimljivija, jer smo dosadili više i bogu i narodu sa pobjedama. Spurse opravdano vide kao priliku da neko prekine naš niz i da vide kako će se Chelsea onda ponašati.

Chelsea je po igračkom kadru ispod Manchester Cityja i Manchester Uniteda, iznad Liverpoola i Tottenhama, a otprilike u rangu Arsenala. I opet prvi na tablici i bježi 6 bodova drugoplasiranom.

Slažem se, samo što smatram da smo jači od Arsenala, naravno sve je to na papiru, teren je vidimo potpuno druga stvar.

Novinar: "Pep, što mislite o utakmici?"

Guardiola: "Pobijedili smo. Jako smo sretni"

N: "Hoćete li nam još malo objasniti?"

G: "Ne. To je dovoljno"

N: "Bio je ovo vrlo emotivan dan za igrače, vas i navijače?"

G: "Da, sretna Nova godina"

N: "Što mislite o crvenom kartonu Fernandinhu?"

G: "Vi ste novinar. Mogli ste vidjeti i možete objasniti"

N: "Pa, ja za to nisam plaćen, plaćaju me da vas pitam"

G: "Nisam ni ja"

N: "Kako ste promijenili taktiku nakon isključenja?"

G: "Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme"

N: "Jeste li pogriješili što Aguero i Silva nisu igrali od početka?"

G: "Da, da, pogriješio sam. Velika pogreška, u pravu ste"

N: "Ali onda ste napravili dobre izmjene?"

G: "Da, inteligentan sam".

N: "Kako ste proživjeli utakmicu, čini se da ste jako emotivni?"

G: "Sretna nova godina, pobijedili smo, jako smo sretni".

Čovjek je ne samo loš trener i ne da puca pod minimalnim pritiskom, jednostavno je sitna duša i smeće od čovjeka. Veseliti se njegovom "uspjehu" je ravno hvaliti čovjeka sa ukradenom diplomom. Napunile mu se gaće u Premiershipu.....Kako mi je drago da ga novinari uništavaju ko klinca, gotov je do kraja sezone. Od muke će pobjeći u penziju odavde skupa sa onim "čarobnjakom za transfere" Beguiristainom koji je sprašio 200 milijuna na nikakvu obranu

United je opet došao u sudačku milost i to me ne čudi, svakog će se gurati pomalo do kraja, a Chelsea će biti zakinut sigurno radi interesantnosti prvenstva. Koliko god se činilo da će sve biti lako, e bogami neće. Moj filing mi kaže da će United milom ili silom u prva četiri a da će Arsenal ispasti nakon dugo vremena. Tu je dobrobit imanja najskupljeg igrača na Otoku :D

Liverpool bezze prosuo bodove

Čovjek prvi put ima ovakav nastup pred novinarima.

Mourinhu su ovakvi nastupi tradicija, barem 5-6 puta u sezoni izađe pred novinare i ponavlja se ko pokvarena ploča: I have nothing to say.

Ako je veselit se Pepovom uspjehu ravno hvaliti čovjeka s ukradenom diplomom, onda je veselit se smorinjovom uspjehu za zatvora.

O ovome pričam: Kad pobjeđuju, samo je JA, JA, JA.

Da nisu pobijedili, opleo bi po sudijama.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/816005019623362561

Taman kad pomislis da bi Liverpool mogao biti opasan i mozda najveci rival, kad pomislis da su se kockice poslozile i da mogu napasti titulu te ugroziti nas na vrhu tabele, oni odu i kod mrtvog Sunderlanda prospu bodove. Malo se Klopp zajebo s onom izjavom jer mozemo i mi reci: zar ne igra Liverpool najbolju sezonu otkad je Premiershipa pa su opet 6 bodova udaljeni od lidera? Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.