Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Prestanite da poredite Murinja sa vrhunskim trenerima.
Niko da ga pohvali jer ce u slucaju dobrog rezultata protiv Evertona ostati ispred WBA na tabeli. On vise nije trener koji se poredi sa Gvardiolom, Klopom, Konteom nego sa Pardjuom, Pulisom, Hjuzom.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Prestanite da poredite Murinja sa vrhunskim trenerima.Niko da ga pohvali jer ce u slucaju dobrog rezultata protiv Evertona ostati ispred WBA na tabeli. On vise nije trener koji se poredi sa Gvardiolom, Klopom, Konteom nego sa Pardjuom, Pulisom, Hjuzom.

Nemoj da vrijedjas Hjuza molicu lijepo. Cuj u rangu Murinja :P

Neka njih, sve dok su nam oni najbliži to nam je i titula bliža... Jer zna se da su oni uvijek u vrhu do pred zadnjih 10-ak kola, a onda prdnu u šišu.

Baš to, svake godine izgledaju konkurentni, i uvijek pomislim to je to Arsenal uzima. Kad nisu uzeli prošle godine kad im je Lester i Spursi bili glavni konkurenti teško da će i ove kad smo tu mi, City,Liverpool.

Guardiola, "You are going to analyse the 1-3 and you can do that. We can't create 25 chances when Chelsea have 9 players in the box."

:-q 

http://sportklub.rs/Fudbal/Premier-League/a136577-Klop-Prestali-smo-da-igramo-fudbal.html

Razlika imeđu Pepa i Klopa. 

Po igri i rezultatima :D Naravno da su Hjuz i Pardiola bolji, nego Murinja vadi sto ima kvalitetniji tim.

Sa malo slabijim timom Murinjo bi bio rang Mojesa :D

A šta tek reći za Pardiolu, on je prvi posle Beniteza koji je tri puta u ligi pobedio Murinja, a u prethodnih 8 duela (kao trener Newcastlea i CP-a) protiv Hughesa ima 6 pobeda i 2 poraza.

• Autor

Manchester United s Mourinhom nikako doći na zelenu granu. 1-1 igrali. Ne mogu zabiti drugi gol nikako i riješiti utakmicu. Od istog sindroma je Chelsea patio pod Mourinhom. Neka je on otišao lakše se diše, a u Unitedu će se dodatno prolitati.

A šta tek reći za Pardiolu, on je prvi posle Beniteza koji je tri puta u ligi pobedio Murinja, a u prethodnih 8 duela (kao trener Newcastlea i CP-a) protiv Hughesa ima 6 pobeda i 2 poraza.

Cuj Pardiola hahahaah

Mourinho je gotov. Kod nas je ako ništa drugo barem osvojio titulu prije nego što je napravio kaos u klubu. United neće niti tu titulu vidjeti, jedino što će dobiti s Mourinhom je kaos. Nije da se žalim.

Danas je United bio dosta bolji protivnik, a kostalo ih je to sto su na 1:0 prepustili loptu i cuvali vodstvo. Da su nastavili igrat bio bi Everton razvaljen danas ali eto... samo za ove sto kude, a i ne pogledaju tekmu. Najveca Murinjova mana. Ali eto da nije gluposti onog drveta od dva metra lagano bi uzeli 3 boda.

Jesam li ja to rekao? Ne izvrci moje rijeci admine.

United je kontrolisao tekmu sve vrijeme, dobili su bitku na sredini terena, Lukaku je bio odsjecen skroz i nisu imali prave prilike do one De Geine odbrane u drugom pol cini mi se. To da su naprijed osakaceni stoji, svi kao nesto pljuju Murinja zbog Miktarijana a ustvari se lik ne moze sastavit s loptom trenutno.

Znaci Everton nista nije mogao sve dok se United nije skroz povukao i jednostavno im pruzili priliku da nesto naprave, a to je zadnjih pola sata tekme. Izuzev nekih solo prodora Bolasiea koji su zavrsavali nikako. Poz

To njegovo povlačenje i ograničavanje ekipe u posljednoj trećini utakmice nije se desilo sada pa ko zna kada, to on radi uvijek i baš zbog toga je to problem. U ligi u kojoj ti je jedan Bournemouth spreman dati 4 gola za poluvrijeme ne mozes sebi dopuštati da odeš na bilo koje gostovanje i prestaneš igrati posljednjih 30 minuta utakmice jer protivnik je "živ" sve dok ga ne uništiš ili sudija ne odsvira kraj. Ubacio je svog čovjeka od zadatka ovaj ušao i napravio penal, na kraju su mogli i izgubiti..
One win in Sept
One win in October 
One win in November 

Man Utd's wins becoming once in a month like Menstrual Cycle. Call them #WomanchesterUnited If they will not win in december we will know Man U is pregnant.

One win in Sept
One win in October 
One win in November 

Man Utd's wins becoming once in a month like Menstrual Cycle. Call them #WomanchesterUnited If they will not win in december we will know Man U is pregnant.

hqdefault.jpg

Šta će Kolarov Bošnjo.

One win in Sept
One win in October 
One win in November 

Setimo se da su pre samo godinu dana pravili slične fazon na naš račun.

835045361679104424567b4c9575811aabf75b61

Jebes Kolarova nego ko je onaj momak sto trazi dres od Turea i zasto nosi Celsijevu opremu, deluje mi poznato ali vise kao flashback iz nekih losih vremena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.