Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

I kiks Bmoutha koji me na kraju kostao dobitka, jebali majku

AJMO BENTEKEEEEE

Hehe, a koliko ljudi na United palo

Nego, imam dojam da će United puno trošiti i na zimu i na ljeto dogodine. Ovako ne ide. Nakon odlaska Fergusona nijedan trener nije napravio pravi kvalitetni remont ekipe, Mourinho je doveo 4 igrača ali to nije dovoljno nikako. Očekivao sam od Ibre da će barem u malim utakmicama igrati kako treba, ali on je gotov igrač, na otpad sa njim. Dva krila igraju igrači koji ne bi trebali jer nisu dovoljno kvalitetni, napada nema, golova nema, nema nositelja ekipe, iako bi to Pogba trebao biti, ne može odmah.

Od ostalih, Arsenal najbolji dosada, efikasni, brzi, jaki. Liverpool odmah do. 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Necu da se nasladjujem, i nemam tu namjeru, jer kako god ga mi nazivali on je legenda naseg kluba, al ne mogu da se otmem dojmu da odredjene izjave i ponasanje tokom zadnjeg mandata, posebno zadnje sezone kod nas, da mu se to sve vraca i obija o glavu.

On odavno treba da se spusti na zemlju, i shvati da je njegov posao prije svega fudbal i treniranje, te se posveti tome. Vec ga je dosta trenera presisalo u pogledu igre, taktike i svega ostalog sto cini trenersku profesiju, ostali su mu jedino uspjesi iz proslosti. Mozda mu ne bi bilo lose da je promijenio i svoje asistente, nasao neke nove ljude s novim idejama i metodama. U svakom slucaju treba mu jedan zestoki refresh dok nije u potpunosti propao sa 50.

Kmečavac po starom, odbio dati izjavu nakon tekme.

Mislim da je to bilo zato što ga je sudija poslao na tribine iz nekog razloga.

https://twitter.com/TheFootballRep/status/793110212450320384

Kakav cirkuzant... 89 miliona funti, a on umesto da se bavi fudbalom, glumi Pogbunnyja.

https://twitter.com/LiamPaulCanning/status/795283522953084932

https://twitter.com/LiamPaulCanning/status/795288497208913920

Kad dominiraš protiv najgore ekipe u ligi...

Ma mora i United nekoga pobjediti prosto tako se desi da neko nekim čudom bude slabiji od njih na terenu pa kad sahranjeni Sunderland pobjedi u gostima sa igračem manje onda što United ne bi nekog pobjedio :D

Odlično kolo za nas prosto smo opet jebozovni sa ovom pozicijom na tabeli :D

Imamo najbolju gol razliku, druga smo najbolja obrana (samo tottenham primia manje) i drugi najbolji napad (samo Liverpool zabia više)

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/SquawkaNews/status/799606501732028416?ref_src=twsrc%5Etfw

Tipično za njega, zahteva poštovanje, a u isto vreme nipodaštava kolegu.

Stalno spominje prošlost, ulizivanje navijačima Liverpula za svaki slučaj. :P

Kada igraju Man. United - Arsenal nekako se ne mogu odlučiti ko mi je više omražen, ko god da pobjedi jedna gamad će izgubila :D

Btw. ovo je derbi vikend United - Arsenal, BvB - Bayern, Atl. Madrid - Real Madrid, Milan - Inter, Fenerbahce - Galatasaray.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.