Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Poceo si i ti diablo ko Champion, Liverpol je najvise pokazao od svih, imali su najtezi raspored, iza Liverpola smo mi.

Arsenal uvijek ima dobrih perioda kroz sezonu ali nema šanse da tako igraju cijelu sezonu...

Meni još najbolje izgleda Liverpool a i imaju prednost ne igranja lp-a. Nakon njih city i tottenham.
Što se nas tiće, ne treba sad letit u neku euforiju i zaboravit da smo nedavno izgubili i od arsenala i liverpoola, u međuvremenu smo se popravili i iz utakmicu u utakmicu igramo sve bolje što je dobro ali trebamo se držat realnog cilja a to je top4 a eventualna titula je samo bonus
Za moje shvatanje ove sezone povratak u top 4 je apsolutno uspješna sezona, Premiership stvarno jak pravo minsko polje bodovi se prosipaju na sve strane i ništa nije sigurno, nismo u centru pažnje kao nekih prošlih sezona i to je dobro.

Uprokos slabijim rezultatima, na mene je Siti i dalje najbolji utisak ostavio. Arsenal se mnogo provlačio do sad, a Liverpul, iako su značajno napredovali, i dalje mislim da im fali nešto da bi osvojili, ne verujem da će uspeti da održe ovakav ritam.

Bice ovo krvavo do zadnje minute, ali ne moramo bit skromni. Ako nastavimo ovako radit, mogli bi se dosta toga pitat. Uhvatili smo finu formu, a ovo vcrs sto smo gledali je najbolja predstava jedne ekipe ove sezone sigurno, tako da imamo razloga i za euforiju.

Uprokos slabijim rezultatima, na mene je Siti i dalje najbolji utisak ostavio. Arsenal se mnogo provlačio do sad, a Liverpul, iako su značajno napredovali, i dalje mislim da im fali nešto da bi osvojili, ne verujem da će uspeti da održe ovakav ritam.

City je ostavio dobar utisak protiv malih ekipa, ali realno svaku jaču utakmicu je kiksao (osim Uniteda). City nas je sve s onih 10 pobjeda za redom zavarao ali to su bile pobjede protiv sljedećih ekipa: Sunderland, Steaua, Stoke, Steaua, West Ham, United, Borussia M., Bournemouth, Swansea, Swansea (u kupu). Sve pobjede protiv tkz. malih ekipa, jedino United i Borussa M. nešto ozbiljniji protivnici a onda su došle nešto teže utakmice protiv Tottenhama ,Evertona, Barce i Southamptona i odma su usljedili i kiksevi...

Bit će City sve bolji s vremenom, i sigurno u borbi za titulu, ali mislim da se s onim najvama titule nakon prvih par kola preuranilo kao i pričama o Pepu čudotvorcu koji je učiono da je City megamomčad u par dana, e ne ide ipak će mu trebat nešto više vremana a i novaca...

City je ostavio dobar utisak protiv malih ekipa, ali realno svaku jaču utakmicu je kiksao (osim Uniteda). City nas je sve s onih 10 pobjeda za redom zavarao ali to su bile pobjede protiv sljedećih ekipa: Sunderland, Steaua, Stoke, Steaua, West Ham, United, Borussia M., Bournemouth, Swansea, Swansea (u kupu). Sve pobjede protiv tkz. malih ekipa, jedino United i Borussa M. nešto ozbiljniji protivnici a onda su došle nešto teže utakmice protiv Tottenhama ,Evertona, Barce i Southamptona i odma su usljedili i kiksevi...

U svakoj od tih utakmica mogu jedino sebe kriviti, poklanjali su bodove protivnicima.. Protiv Tottenhama autogol, pa su, ruku na srce bili pregaženi. Protiv Barcelone isto su bili ravnopravni sve vreme do kiksa odbrane, pa onda glupost Brava posle koje su lako priveli utakmicu kraju. Everton su u potpunosti nadigrali, imali penale i zicere, dok su ovi iz jedinog šuta dali gol. Protiv Southamptona, slabo poluvreme, poklon gol, ali odlična reakcija u nastavku.

United u sljedećih 10 kola ima raspored iz snova skoro, ne otpisujte ih još, osim Evertona u gostima nijedna jaka utakmica, a Arsenal i Tottenham im dolaze na noge. Ibrahimović će preseliti na klupu to sam siguran nakon ovog debakla

Chelsea tako tako, teška gostovanja i mislim da će se prosuti bodovi

City ima par kola sada gdje će vjerojatno sve dobiti a onda od sredine 12. mjeseca će im biti krvavo

Liverpool kao i Chelsea, nezgodna gostovanja

Ne brini Champione nećemo otpisati United ako ništa drugo onda to nećemo uraditi zbog tebe eto Burnleya na Old Traffordu za vikend ako njih pobjedite eto opet mirisa titule na Teatru snova i prilike da napišeš hvalospjeve još ako Pogba da gol iz penala eto ti šansa da kazes da mu je gosn. Spešl Van Moš' Mislit našao pravu poziciju.

Biće tu gužve za top 4 nijanse će odlučiti.
  • Autor

Manchester United bi uskoro mogao promjeniti trenera. Naime Mourinho je ušao u svoju treću fazu, tzv. Fazu krtice.

Naime pojavile su se vijesti da u svlačionici Uniteda postoji krtica i misli se da je to Rooney. Poznato vam je to? Opet Mourinho na najjače jebe i razjebaje klub u kojem se nalazi.

Mourinhov staž u klubu se dijeli na četiri faze od 2010. otkako više nije WC trener i otkako je pao kurcu za uši:

1. Faza dolaska i evenutalnih uspjeha (Euforija zbog dolaska The Special Onea, kupuju se igrači, obećavaju se brda i doline)

Real Madrid - Osvojen kup, pa iduće godine liga

Chelsea - Osvojen kup, pa iduće godine liga

Manchester United - Pobjede u početku

2. Faza nemoći, nemogućnosti postavljanja stila igre i loših rezultata (Loši rezultati, igra ne sliči ni na što, nemogućnost da se uspostavi uspješan stil igre, da se unesu promjene koje će dovesti do rezultata i nastavljanje po starom, furanje istih igrača iste postave iste formacije i daljnje tvrdoglavosti i nemoći)

Real Madrid - Loši rezultati, pad, nesloga, sranja u klubu i oko njega, nemogućnost sustizanja Barce i Atletica

Chelsea - Igra za spavanje, porazi na SB, nemogućnost da se učini click koji će stvari okrenuti prema boljem

Manchester United - To gledamo u zadnje vrijeme

3. Faza krtice (Traženje krivca u nekom od igrača koji iznosi vijesti iz svlačionice, što je apsolutna laž)

Real Madrid - Casillas je bio dežurni krivac i krtica

Chelsea - Hazard, Costa i Fabregas su bili dežurni krivci i krtice

Manchester United - Rooney je dežurni krivac i krtica

4. Faza otkaza (Igrači više ne daju podršku menadžeru, kola se kotrljaju nizastranu i jedina solucija je otkaz jer nema naznaka poboljašanja)

Real Madrid - Tzv "sporazumni raskid ugovora" a ustvari otkaz

Chelsea - Tzv "sporazumni raskid ugovora" a ustvari otkaz

Manchester United - .....................................

• Autor

Možda. Ali sudeći prema prijašnjem iskustvu iz Reala i Chelseaja kad se kola zakotrljaju nizbrdo nema stajanja kod Mourinha dok ne napusti klub. Neka zareda pet loših utakmica s lošim rezultatima i neka se znatno pokvari atmosfera u svlačionici za što je Mourinho egoistični ekspret pitat ću te ja hoće li čelnici razmišljati o otkazu trenera. Nisu ni oni valjda vesla sisali, United je ovog ljeta uložio stotine milijuna futni, hoće rezultate i igru. A ovo trenutno ne sliči ni na što u Unitedu.

3. Faza krtice (Traženje krivca u nekom od igrača koji iznosi vijesti iz svlačionice, što je apsolutna laž)

Real Madrid - Casillas je bio dežurni krivac i krtica

Chelsea - Hazard, Costa i Fabregas su bili dežurni krivci i krtice

Manchester United - Rooney je dežurni krivac i krtica

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-news-fixtures-mourinho-12065666

Ne mogu da verujem da je već počeo da igra whack-a-mole, zar nije Švajni bio krtica ispočetka?

Čudno kako iz kluba u klub, samo njega prate krtice. Ni pre ni posle njega, niko u pomenutim klubovima nije imao problema sa krticama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.