Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Svi Njemci odlično pričaju engleski. To im je drugi maternji. Lako ga uče, odlično pričaju. Tko je bio u Njemačkoj zna o čem pričam.

Ja sam čuo drugčije, da Njemcima baš i ne ide Engleski, mislim svi ga zanaju (kao i uostalom sve napredne zemlje) ali da nemaju dobar naglasak. Navodno je problem u tome što oni sve filmove sinkroniziraju pa djeca ne upijaju engleski od malena...

Činjenica je da su ga i Ancelotti i Simeone rastavili na faktore i da sa Bayernom nije uspio ono što će vjerojatno poći Ancelottiju za rukom, osvojiti trofej pobjednika LP. Imao je najjaču momčad u ligi i nikakvu konkurenciju u Bundesligi, u Primeri sa Barcelonom i u LP debelu sudačku protekciju....Ne treba srljati nakon 5 utakmica oko toga tko će biti prvak, prerano je to. 

Kad se sjetim kako je Mancini imao 10 bodova više od ostalih pa na jedvite jade uzeo titulu na kraju. Bit će grbavo do kraja. Novinari su najobičniji guzolizi. Jedini koji je vrijedan hvale je Klopp koji ima ispodprosječne igrače i Mourinho koji mora čistiti Van Gaalov otpad. 

I koliko sam shvatio, uvijek će biti utakmica u kojima će suci maznuti bilo koga u Premiershipu, neće biti kao u Fergievo doba da se navlači za United, ali će se svima jednako. 

Pa za čiščenje Van Gaalovog nereda je dobio 200M, osim toga kakve veze ima Van Gaal s tim što bi Mou htio igrat kontre s usporenim Rooneyem i Ibrom, i što nema muda posjest na klupu has been Rooneya? Valjda je to zato jer se has beenovi moraju držat zajedno :)

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

E moj ti Champione pa taj Mourinho je doveo koga je želio a posle 5 utakmica već kasni 6 bodova za Cityem puno brate, i Guardiola je nasljedio istrošeni i pun kurcobolje sastav od Pellegrinia pa evo ih sada gaze. Odstranio je Harta i Yayu dva igrača koja su činila kičmu tog tima uz jos neke igrače jer nisu po njegovom ukusu i sve dok ih ovako dobro ide on je upravu što je to uradio, treba biti realan i reći da bi malo koji trener imao hrabrosti za to. Jel neko kriv Mourinhu što nema muda da ostavi Rooneya na klupi jer je čovjek igrač manje, jel neko kriv što nije u stanju naći pravog partnera za Pogbu u sredini i što mu Pogba igra sve a ne igra nista..

Činjenica je da su ga i Ancelotti i Simeone rastavili na faktore i da sa Bayernom nije uspio ono što će vjerojatno poći Ancelottiju za rukom, osvojiti trofej pobjednika LP. Imao je najjaču momčad u ligi i nikakvu konkurenciju u Bundesligi, u Primeri sa Barcelonom i u LP debelu sudačku protekciju....Ne treba srljati nakon 5 utakmica oko toga tko će biti prvak, prerano je to. 

Kad se sjetim kako je Mancini imao 10 bodova više od ostalih pa na jedvite jade uzeo titulu na kraju. Bit će grbavo do kraja. Novinari su najobičniji guzolizi. Jedini koji je vrijedan hvale je Klopp koji ima ispodprosječne igrače i Mourinho koji mora čistiti Van Gaalov otpad. 

I koliko sam shvatio, uvijek će biti utakmica u kojima će suci maznuti bilo koga u Premiershipu, neće biti kao u Fergievo doba da se navlači za United, ali će se svima jednako. 

Nećemo srljati nakon 5 tekmi, sačekaćemo 10 pa ćemo potvrditi da je Pepov City koplje iznad svih u ligi na taktičkom planu.

Cijenim da Klopp ni ove sezone nece nista osvojiti.

Ne bi ni revolucionar Gvardilo osvojio sa Liverpulom, budimo iskreni.

Diskutabilno. No, mnogo se opravdava taj LFC. Redovno troše ogromne pare i to što ne mogu ništa je stvar mentaliteta kako kluba, tako i grada.

Coutinho, Firmino, Sturridge, Clyne, Can pa i Henderson, Milner, Wijnaldum - sve su to trkači uz prvu trojicu koji imaju kvalitet, dakle po Kloppovom receptu. Nikad on nije volio mnogo mađioničara u ekipi, već samo rudare. Tako da je ovo ekipa kakvu on otprilike i zamišlja.

Taj bi odbio Alonsa, Busquetsa, Verrattija, Pirla uvijek i birao nekog poput Hendersona, Cana.

Donekle je istina to sto kazes. Niti je Liverpul igracki ravnopravan recimo sa Cityem niti Klopp ne bi volio imati u ekipi igrace kao sto su Silva, De Bruyne, Aguero i ostali. Problem Liverpula je to sto vise ne vaze kao sama krema Evropskog fudbala uprkos svojoj bogatoj historiji. Samim tim se i ne mogu dovesti adekvatni igraci i najvece zelje trenera a i uprave. te su prisiljeni preplacivati svakakve balvane.
Klopp kolko tolko uspijeva naci priblizno odgovaraje igrace za svoj sistem, ali daleko od toga da on ne zeli ili ne bi volio majstore ove igre kao sto su gore nabrojani igraci.

Za nešto manje od sat vremena Vardislav i Riki Mahrez dolaze na megdan Specijalnom. Specijalni na klupi ostavio Rooneya i Fellainija a Hereru upario sa Pogbom na sredini terena. Baš da vidimo kako će ovaj duo funkcionisati i hoćel im igra biti imalo brža. Hajde imenjačeeee !

Leicester nije ni blijeda slika one ekipe od prošle sezone. Nevjerovatno da su ljudi primili 3 gola nakon kornera, a četvorka koja je u odbrani prošle sezone činila možda i najjaču odbranu lige. Bit će ovo duga sezona za Lester.

Leicester ce kostati igranje u ligi prvaka, borice se za opstanak. Promjene koje je Mourinho danas uradio su bile vidljive po igri, tvrdio sam od pocetka da Pogba i Felaini ne mogu igrati zajedno, sa Hererom je bolje izgledalo mada ja mislim da bi i Scnaidrelin mogao biti pogodak u igri sa Pogbom. Puno bolja igra danas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.