Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ne dešava se svaki dan da ekipa Tonyja Pullisa za manje od sat vremena zabije 4 gola. Chadli sa dva gola i dvije asistencije oplodio Bilića. WHU dosada tanak, 3 boda u 5 mečeva ...

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Trenutno im je i raspored predivan u prvih 6 kola 5 prelaganih tekmi i utd taman da se uigraju

Cekaj, zar nije PL najjaca jer ovde nema laganih utakmica, hehe.

Kometar sada vec bivseg navijaca Real Madrida.

Zao mi je navijaca Manchestera jer su naivno pomislili da ce dolazak Mourinha nuzno rezultirati poboljsanjem igre i rezultata. To je u jednu ruku i razumljivo jer se ljudi vode imenom koje Mourinho ima u trenerskom svijetu pa shodno tomu idu i njihova ocekivanja. Tako sam i ja nasjeo kada je Mourinho dosao u Real, nisam bas pomno pratio igru njegovih klubova do tada, ali sam znao da ima rezultate. I tako sam pratio nekih 95% Realovih utakmica tokom tri godine Mourinhovog boravka u Madridu i zakljucio slijedece:

- To je trener kod kojeg je faktor srece znatno vise ugradjen u njegovim uspjesima nego kod bilo kojeg drugog trenera (nesto tipa Rehagel, Santos, samo sto se njemu sreca osmjehnula nekoliko puta sto ce se desiti rijetko kome drugome).
- Covjek nema jasnu viziju, necete vi tu vidjeti neku prepoznatljivu igru u ofanzivnom segmentu osim u utakmicama protiv timova koji su kvalitetom na dosta nizem nivou. 
- Protiv ravnopravnih timova je vrlo moguce da ce igrati toliko zatvoreno da ce to biti zalosno za gledati uzimajuci u obzir tim koji vodi.
- Njegovo specijalno oruzje je da kada primijeti da je nesposoban igrom nadjacati protivnika (iako sa nista slabijim igracima) narediti istima da "prebiju" protivnika, da ih mlate dok jadnicima ne ubije zelju da kreativnoscu. 
- Sklon je izivljavanju nad pojedinim igracima, ne nuzno sa razlogom, vjerovatno gradeci tako autoritet i pokazujuci primjer drugima da bi i oni mogli tako zavrsiti ukoliko ga ne budu slijepo pratili. 

Dodatni problem je sto je on preuzeo neustiman Manchester, a on ga ustimati ne zna. Real koji je preuzeo je bio Real koji je imao igru i efikasnost, ali ne i rezultate. I na kraju najveci njegov problem je Pep Guardiola, taj covjek mu nece dozvoliti da osvoji bilo sta jer sve sto ovaj ne zna, on zna. 

I tako sam ja pratio njegov Real i na kraju ne pratim vise Real.

Slažem se sa mišljenjem da je Liverpool jedina ekipa u ligi koja se moze nadigravati sa Cityem svi ostali ce biti u podređenom dijelu i čekaj kontru, za mene Liverpool i City su ostavili najbolji utisak i igraju najbolji fudbal u ligi iako više mi se sviđa igra Liverpoola brzo, direktno i raznovrsno naravno Klopp je se tu potpisao sa pressingom..
Za nas puno bolje da se skoncentrišemo na top 4 nego na jurenje za Građanima.

Koliko je Moyesu i Van Gaalu trebalo da izgube tri vezane utakmice, AHHAAHHAHAHAHAHAHA, JEDVA CEKAM KONFERENCIJU ZA NOVINARE

Rano je jos za neke prognoze i kalkulacije, al mora se reci da je Guardiola zestoko krenuo i nametnuo jeben ritam ostalima. United nisam nikako gledao, mada po rezultatima izgleda da Mourinho nista nije naucio iz prethodnog fijaska. Liverpool preslusao nas i Arsenala na strani, nije mala stvar. Kiks kod Burnleya bode oci jedino, mimo toga dobar start ekipe koja nema nekog superstara al zato imaju trenercinu Kloppa.
Nadam se da Leicester nece puno zaostati, dobre su kupovine obavili i valjda uhvate zalet uskoro.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

https://twitter.com/footbilly/status/777499161365245952

Sad ce da im se utrostruci vrednost na trzistu. :P

Moram pohvaliti Everton, konacno imaju trenera koji razumije fudbal i moze nesto napraviti od njih, a ne ko Martinez odaberi pocetni sastav i pobjedjuj na individualni kvalitet.
Totenham opet pobijedi jedva, osim Manchester Citya i Liverpola niko nije vezao nekoliko pobjeda za redom sa nekom lahkocom.

https://www.youtube.com/watch?v=zL_kkUKz16A

Gdje je Klopp ovako naučio dobro engleski, pitanje je još samo vremena kada će i preuzeti britanski akcenat

Michael Cox, Guardian and ESPN writer.

Tactics and positional organisation are generally considered to be defensive concepts in football. But at Barcelona, Bayern Munich and now Manchester City, Guardiola's teams have played such exciting, free-flowing passing football because of intelligent spatial distribution and cohesive movement; opening up the opposition, dragging them out of position and then playing through them.

Činjenica je da su ga i Ancelotti i Simeone rastavili na faktore i da sa Bayernom nije uspio ono što će vjerojatno poći Ancelottiju za rukom, osvojiti trofej pobjednika LP. Imao je najjaču momčad u ligi i nikakvu konkurenciju u Bundesligi, u Primeri sa Barcelonom i u LP debelu sudačku protekciju....Ne treba srljati nakon 5 utakmica oko toga tko će biti prvak, prerano je to. 

Kad se sjetim kako je Mancini imao 10 bodova više od ostalih pa na jedvite jade uzeo titulu na kraju. Bit će grbavo do kraja. Novinari su najobičniji guzolizi. Jedini koji je vrijedan hvale je Klopp koji ima ispodprosječne igrače i Mourinho koji mora čistiti Van Gaalov otpad. 

I koliko sam shvatio, uvijek će biti utakmica u kojima će suci maznuti bilo koga u Premiershipu, neće biti kao u Fergievo doba da se navlači za United, ali će se svima jednako. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.