Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Jebe mi se ko ce osvojit.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

totti najbolji tim u ligama 5 sigurno

a lisice najljepša priča

davano sam ja rekao da Ctiy i Arsenal nemaju šanse i da će to vjerovatno biti Spursi

iako navijam za lisice

Da mi otkinemo neki bod Totenhemu i da pustimo Lester u poslednjem kolu to bi mi bilo drago da se desi :D

Leicester mora dobit Swanseaja u sljedecoj, kako god znaju i umiju. Tottenham ce uzeti West Broma kuci, ali sljedecu dolaze nama na Bridge i nasi ima da travu pojedu da im pokvare sampionske planove. Ocekujem potpuni naboj i nasu pobjedu, jer u kolikom god kurcu mi bili nas Tottenham na Bridgeu ne smije dobiti. Koliko znam, 20 i nesto godina unazad im to nije uspjelo.

Leicester mora dobit Swanseaja u sljedecoj, kako god znaju i umiju. Tottenham ce uzeti West Broma kuci, ali sljedecu dolaze nama na Bridge i nasi ima da travu pojedu da im pokvare sampionske planove. Ocekujem potpuni naboj i nasu pobjedu, jer u kolikom god kurcu mi bili nas Tottenham na Bridgeu ne smije dobiti. Koliko znam, 20 i nesto godina unazad im to nije uspjelo.

Lol, ne bih se složio, ne očekujem toliki trud od naših, izaći će onako reda radi, trčkarati malo, primiti dva gola i otići kući da još malo lade mudo dok ne dođe Konte.

Smijes li opkladu da necemo izgubiti od Tottenhama?

Ja izgubim li stavljam odmah i poduplavam sa 3 na 6 mjeseci Pedra na avataru. Ako pobijedim ukidamo ono otprije.

Smijes li opkladu da necemo izgubiti od Tottenhama?
Ja izgubim li stavljam odmah i poduplavam sa 3 na 6 mjeseci Pedra na avataru. Ako pobijedim ukidamo ono otprije.

Opklada može, ali ja nisam kladionica, nema duple šanse. Kladi se ili na pobedu ili nemoj uopšte. Budi pravi navijač :p
Ako Čelsi dobije, nosim avatar po tvom izboru 3 meseca. Ako izgubi, nosiš Pedra 3 meseca, jer duguješ, i Beniteza još 3 na kontu nove opklade.
Može?

http://www.theguardian.com/football/2016/apr/19/alan-pardew-crystal-palace-manchester-united

2760.jpg?w=620&q=55&auto=format&usm=12&f

“Maybe that game-plan was wrong. Maybe, with hindsight, I shouldn’t have gone down that road’... You can’t just criticise the players who couldn’t deliver the game-plan because, sometimes, the game-plan didn’t work. Who’s the finger pointing at then? Players can be reluctant to criticise the manager, so you have to give them an opportunity to do it in a way that isn’t going to make them feel threatened, otherwise they might feel they’re not going to get picked.”

Gospodin.

Ne puštati nikoga živog pa ni Lester, navijam za Čelsi i karina me zaboli za time što nekome trebaju bodovi. Ako zaslužuju da budu prvaci neka pobijede. Isto se odnosi i za Totenhem.

Liverpul pregazio Everton 4-0...

Pre toga su na Enfildu pobedili 4-3 Dortmund i 4-1 Stoke, dakle 12 golova. Neverovatno. Jedva čekam da vidim na šta će da liče sledeće sezone.

Mogli smo mi već sad da imamo neku ideju kako bismo izgledali u budućnosti da smo bili pametni u oktobru i uzeli Klopa, ali ne, aj sink aj em z spešl van aj em z best kouč dis klab hez ever hed.

Nije Čelsi bio spreman za Klopa, kao što nije ni sad. Ni za njega, ni za Poketina, za bilo kog trenera koji zahteva strpljenje i stabilnost. Ne ume ovaj klub da funkcioniše na taj način, koliko god da je trenutni pogrešan...

Steta stvarno, bas steta sto nismo mi uspjeli uzeti Kloppa. Liverpul djeluje tako dobro na terenu da ih prosto moram pohvaliti. Od trke, zelje i borbenosti pa do igre na prvu, dupli pasovi, smisljene akcije. Bas ljudi igraju lijepo za oko. 
Negdje sam procitao da ce Klopp dobiti 120 miliona za pojacanja na ljeto,nadajmo se da nije istina.

Sto se nas tice, ova sezona nas je toliko uzdrmala, igraci su izgubili samopouzdanje koje ce biti jebeno vratiti na pravi put. Na tome Conte mora prvo poraditi, kao i pojacanja ljeti. Imam brigu kako cemo izgledati iduce sezone, pogotovo sto ce top4 sada biti bas jebeno ufatiti.

Totenhem-Poketino
City-Guardiola
Liverpul-Klopp
Arsenal-Wenger
United-Murinjo
Chelsea-Conte
i kad dodamo jos Westham sa Bilicem pa i Lester.. ne pise nam se dobro. 

Nije Čelsi bio spreman za Klopa, kao što nije ni sad. Ni za njega, ni za Poketina, za bilo kog trenera koji zahteva strpljenje i stabilnost. Ne ume ovaj klub da funkcioniše na taj način, koliko god da je trenutni pogrešan...

Ne bih se složio... Mislim da su uprava i Roman itekako ima li ozbiljne namjere s Mou-om kao dugoračnim rješenjem, da smo s Mou-om bili oko sredine tabele i da je atmosfera u svlačionici bila bolja ja garantiram da Mou i bez top4 nebi dobia otkaz, ali jbg znamo kakva je bila situacija i svi se slažemo da je otkaz bia jedino logično rješenje.

Naravno da je otkaz rjesenje, kad te oni u koje si najvise vjerovao urade sta? izdaju i prestanu da se bore za tebe, a ti im dao sve :D picketine u klubu kojih se Conte treba rijesit cim prije, prcim im mater pedersku

uh kakav šukanj

bravo vidi se da si od mene učio

al sam ti ga šukno

šalim se dobar si ti ovo j tvoj stil a na moj

neću više tako mi nola

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.