19. april 2016.10 god. comment_255430 Jebe mi se ko ce osvojit.ПоÑлато Ñа SM-G935F уз помоћ Тапатока Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255443 totti najbolji tim u ligama 5 sigurno a lisice najljepša priča davano sam ja rekao da Ctiy i Arsenal nemaju šanse i da će to vjerovatno biti Spursi iako navijam za lisice Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255446 Gledam trenutno highlightse, joojj sta cech primi od bolasiea, smijesan gol. Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255509 Poketinova vojska gazi sve pred sobom. samo nije prvi na tabeli Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255512 Da mi otkinemo neki bod Totenhemu i da pustimo Lester u poslednjem kolu to bi mi bilo drago da se desi :D Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255513 Leicester mora dobit Swanseaja u sljedecoj, kako god znaju i umiju. Tottenham ce uzeti West Broma kuci, ali sljedecu dolaze nama na Bridge i nasi ima da travu pojedu da im pokvare sampionske planove. Ocekujem potpuni naboj i nasu pobjedu, jer u kolikom god kurcu mi bili nas Tottenham na Bridgeu ne smije dobiti. Koliko znam, 20 i nesto godina unazad im to nije uspjelo. Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255514 Leicester mora dobit Swanseaja u sljedecoj, kako god znaju i umiju. Tottenham ce uzeti West Broma kuci, ali sljedecu dolaze nama na Bridge i nasi ima da travu pojedu da im pokvare sampionske planove. Ocekujem potpuni naboj i nasu pobjedu, jer u kolikom god kurcu mi bili nas Tottenham na Bridgeu ne smije dobiti. Koliko znam, 20 i nesto godina unazad im to nije uspjelo. Lol, ne bih se složio, ne očekujem toliki trud od naših, izaći će onako reda radi, trčkarati malo, primiti dva gola i otići kući da još malo lade mudo dok ne dođe Konte. Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255515 Vajz, preterujes.. Kolicina motivacije kod nasih igraca se jasno videla protiv Sitija. Prijavi
19. april 2016.10 god. comment_255516 Smijes li opkladu da necemo izgubiti od Tottenhama? Ja izgubim li stavljam odmah i poduplavam sa 3 na 6 mjeseci Pedra na avataru. Ako pobijedim ukidamo ono otprije. Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255524 Smijes li opkladu da necemo izgubiti od Tottenhama? Ja izgubim li stavljam odmah i poduplavam sa 3 na 6 mjeseci Pedra na avataru. Ako pobijedim ukidamo ono otprije. Opklada može, ali ja nisam kladionica, nema duple šanse. Kladi se ili na pobedu ili nemoj uopšte. Budi pravi navijač :p Ako Čelsi dobije, nosim avatar po tvom izboru 3 meseca. Ako izgubi, nosiš Pedra 3 meseca, jer duguješ, i Beniteza još 3 na kontu nove opklade. Može? Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255533 http://www.theguardian.com/football/2016/apr/19/alan-pardew-crystal-palace-manchester-united “Maybe that game-plan was wrong. Maybe, with hindsight, I shouldn’t have gone down that road’... You can’t just criticise the players who couldn’t deliver the game-plan because, sometimes, the game-plan didn’t work. Who’s the finger pointing at then? Players can be reluctant to criticise the manager, so you have to give them an opportunity to do it in a way that isn’t going to make them feel threatened, otherwise they might feel they’re not going to get picked.†Gospodin. Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255534 Ne puštati nikoga živog pa ni Lester, navijam za Čelsi i karina me zaboli za time što nekome trebaju bodovi. Ako zaslužuju da budu prvaci neka pobijede. Isto se odnosi i za Totenhem. Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255554 bravo keru slažem se u ime našeg "pomirenja" sam ti lajako jak si i ti samo previše tipuješ Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255559 Liverpul pregazio Everton 4-0... Pre toga su na Enfildu pobedili 4-3 Dortmund i 4-1 Stoke, dakle 12 golova. Neverovatno. Jedva čekam da vidim na šta će da liče sledeće sezone. Mogli smo mi već sad da imamo neku ideju kako bismo izgledali u budućnosti da smo bili pametni u oktobru i uzeli Klopa, ali ne, aj sink aj em z spešl van aj em z best kouč dis klab hez ever hed. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255566 Nije Čelsi bio spreman za Klopa, kao što nije ni sad. Ni za njega, ni za Poketina, za bilo kog trenera koji zahteva strpljenje i stabilnost. Ne ume ovaj klub da funkcioniše na taj način, koliko god da je trenutni pogrešan... Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255568 Steta stvarno, bas steta sto nismo mi uspjeli uzeti Kloppa. Liverpul djeluje tako dobro na terenu da ih prosto moram pohvaliti. Od trke, zelje i borbenosti pa do igre na prvu, dupli pasovi, smisljene akcije. Bas ljudi igraju lijepo za oko. Negdje sam procitao da ce Klopp dobiti 120 miliona za pojacanja na ljeto,nadajmo se da nije istina. Sto se nas tice, ova sezona nas je toliko uzdrmala, igraci su izgubili samopouzdanje koje ce biti jebeno vratiti na pravi put. Na tome Conte mora prvo poraditi, kao i pojacanja ljeti. Imam brigu kako cemo izgledati iduce sezone, pogotovo sto ce top4 sada biti bas jebeno ufatiti. Totenhem-Poketino City-Guardiola Liverpul-Klopp Arsenal-Wenger United-Murinjo Chelsea-Conte i kad dodamo jos Westham sa Bilicem pa i Lester.. ne pise nam se dobro. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255571 Nije Čelsi bio spreman za Klopa, kao što nije ni sad. Ni za njega, ni za Poketina, za bilo kog trenera koji zahteva strpljenje i stabilnost. Ne ume ovaj klub da funkcioniše na taj način, koliko god da je trenutni pogrešan... Ne bih se složio... Mislim da su uprava i Roman itekako ima li ozbiljne namjere s Mou-om kao dugoračnim rješenjem, da smo s Mou-om bili oko sredine tabele i da je atmosfera u svlačionici bila bolja ja garantiram da Mou i bez top4 nebi dobia otkaz, ali jbg znamo kakva je bila situacija i svi se slažemo da je otkaz bia jedino logično rješenje. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255577 Naravno da je otkaz rjesenje, kad te oni u koje si najvise vjerovao urade sta? izdaju i prestanu da se bore za tebe, a ti im dao sve :D picketine u klubu kojih se Conte treba rijesit cim prije, prcim im mater pedersku Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255581 Pa što im je vjerovao? I trebalo je da dobije otkaz. Igramo katastrofa, a on stalno iste debile drži u prvoj. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255601 uh kakav šukanj bravo vidi se da si od mene učio al sam ti ga šukno šalim se dobar si ti ovo j tvoj stil a na moj neću više tako mi nola Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.