Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Drago mi je da Arsenal vodi, samo dokaz da Tottenham nije kalibar ekipe za titulu ni kvalitetom ni pristupom na terenu, ekipa nije dobro izbalansirana u glavi, previše mladih i neiskusnih igrača. Arsenal mudro na kontre igra i ne tresu im se gaće kao domaćima. Nadam se potvrdi pobjede ili remiju. Kako god, Redknappov Tottenham je bio najjači kojeg sam gledao. Pochettino i ostali nazovi menadžeri sa nula trofeja se nepotrebno dižu u nebesa

Tako je, Arsenal sampion, in Wenger we trust !!!

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Goku, on 05 Mar 2016 - 22:05, said:
Tako je, Arsenal sampion, in Wenger we trust !!!

10 igrača, 4 napadača Arsenala na terenu, 2-2. In Mauricio we trust.
Arsenal ima muda ko brdo danas, odlično igraju
Drugi gol Tottenhama zaleđe bilo

Na kraju i najpošteniji rezultat

Drago mi je da Arsenal vodi, samo dokaz da Tottenham nije kalibar ekipe za titulu ni kvalitetom ni pristupom na terenu, ekipa nije dobro izbalansirana u glavi, previše mladih i neiskusnih igrača. Arsenal mudro na kontre igra i ne tresu im se gaće kao domaćima. Nadam se potvrdi pobjede ili remiju. Kako god, Redknappov Tottenham je bio najjači kojeg sam gledao. Pochettino i ostali nazovi menadžeri sa nula trofeja se nepotrebno dižu u nebesa

Slažem se da se pretjerano diže Tottenham kao i njihov manager. Ok su ekipa, ali pozicija na tablici posljedica je očajne konkurencije. Smiješan Arsenal, bezvezan City, propali United, a o ostalima da i ne pričam. Naravno treba spomenuti i Chelsea kojeg je Mourinho nažalost vodio kao klub za donji dio tablice.

Da smo imali bilo kojeg pristojnog managera od početka sezone, osvojili bismo ligu. A s nekim top managerom prošetali bismo se ligom kao Bayern, u to sam siguran. Ali jebi ga, da je baba muško...

• Autor

Osjetim smrad Topnika, a vi?

Šampionska pobjeda Leicestera danas. Jako nezgodno gostovanje Watfordu, ali je Leicester odgovorio na priliku koja im se ponudila nakon remija Tottenhama i Arsenala. Nadam se da je Mahrez uredu. Još 9 utakmica do kraja. Sretno!

Ja mislim da cijeli svijet navija za njih, igraju zaista dobro i nema šta, zaslužuju tu titulu i nadam se da će uspjet održat prednost do kraja.

Mahrez i Payet dva najbolja igrača ove sezone u Engleskoj, Mahrez pogtovo. Fantastičan je.

• Autor

ova sezona je goli kurac, ne mogu da vjerujem šta smo propustili

Prošla sezona nije bila ništa puno bolja što se konkurencije tiče, pa smo je osvojili. Ove godine smo i mi među tim gorim. Jbg.

Everton-West Ham 2:3

Everton vodio 2:0, pa promasio penal za 3:0 i na kraju West Ham okrenuo utakmicu na 2:3. Mi kad bi tako nesto uradili bile bi poplave vece nego u maju prije dvije godine.

• Autor

S dva gola Aston Villi danas, Harry Kane došao je do brojke od 19 golova i trenutno dijeli prvo mjesto s Vardyem u poretku najboljih strijelaca EPL-a. Slijedi Lukaku s 18, potom Agüero sa 16, a top 5 zatvara Mahrez s 15 golova na svom kontu. (NT)

To smo i mi mogli imati samo da smo dali šansu Sturridgeu ili recimo Bamfordu pa i Solankeu

Kane i Marhez su bilo niko i ništa, samo su dobili šansu i probili se

Naša će uprava radije  dati platu Falcaou od 200 hiljada funti i onda neče igrati isto kao sa Torresom i Patom

Došli su samo jer su velika fudbalksa imena a ne zato što imaju kvalitet

A Zemo je covjek koji je unistio sebe najvise svojom nepromišljenošću

šalu na stranu da je igrao napadača umjesto Torresa bila bi to druga priča ali nije mogao zbog Romana koji ga je gurao

Tek ga je Mourinho otjerao iz kluba, Rafa je došao baš da vrati Torresa, Anclotti dobio otkaz zbog njega pa dijelom i AVB.

Ovaj Dimitrij Payet iz WHU je igračina. Strašan gol je zabio Man. Unitedu danas u FA kupu iz slobodnjaka.

Koji god igrac da dodje iz Francuske on je predobar u Engleskoj. Kod nas skoro da nije bilo promasaja u tim transfer vodama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.