1. mart 2016.10 god. comment_252205 Steta sto se povrijedio kante, bit ce to dosta drugacije, valjda ce ostati prisebni ove dvije tekme. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252210 Može Spudsi ili Lester mada naravno prije Lester ova mančesterska govna i arsenal jok... Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252408 Sada je prilika da se vidi koliko su Poketino i ekipa psihološki spremni za bitku za titulu. Lester je kiksnuo, pobedom će biti bodovno poravnati, i nabiti Ranijeriju pritisak u plafon. Ili to, ili će izgoreti u želji... Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252419 Johnson proglašen krivim po jednoj i oslobođen po drugoj tački optužnice. Sudija rekao da zbog toga ne može dobiti uslovnu kaznu i da ga čeka kazna 4-10 godina zatvora. Jebote, koji sjeb :O Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252431 Gledam nesto vecerasnje rezultate, a i generalno citavu sezonu pa ne mogu da prezalim sto u Upravi nisu imali muda i smijenili Mourinha ranije. Mogli smo itekako uhvatiti zalet i boriti se za titulu. Kakva raspala konkurencija jebote, tacno se ne zna ko je gori od goreg. Luzeri Tottenham i Arsenal pri vrhu, mrtvi City, dosadni United i Leicester koji pravi cudo ali ne igra uopce Bog zna kakvu sezonu. Odbrana titule se doslovno nudila na pladnju, a ovako cemo izvisiti i za Ligu Sampiona. PS. Adam Johnson idiot maloumni, ima takav zivot i ovo napravi Prijavi
3. mart 2016.10 god. Autor comment_252432 Johnson proglašen krivim po jednoj i oslobođen po drugoj tački optužnice. Sudija rekao da zbog toga ne može dobiti uslovnu kaznu i da ga čeka kazna 4-10 godina zatvora. Jebote, koji sjeb :o Kreten. Fino mogao 16-togišnjakinje i 17-togodišnjakinje sve po zakonu (ko Nedža naš Branković SDA-ovac), a on morao ići na 15-togodišnjakinju. Nije mi ga žao kad je budala. A sad fino tvroza brate. A nako talentirano krilo bilo u Manchester Cityju. Tuga. Što se lige tiče uživam u porazu Arsenala i Manchester Cityja, Leicester zato lakše diše. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252433 Slazem se Wisey ovo je bila nacrtana sezona za odbranu titule, samo da je Mourinho smjenjen onda kad je zaslužio a ne da se čeka pola sezone da bi se napravio potez koji je morao doći kad tad. Realno ne bi imali konkurencije da smo odigrali i dobru sezonu, ali ne mi moramo dva metra pod zemlju pa tek onda reakcija. Cirkus sezona, ne jebe niko nikog ni 2%, velika sramota je sto u ovakvoj sezoni nismo obezbijedili bar LP.. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252434 Nisam upućen u Johnosonove stvari, ali nije mu to trebalo. Mada pola tih curica uopće ne kaže koliko godina imaju, bitno je da se spava sa poznatom facom. Da je uprava dovela Mourinhu igrače koje treba nakon osvajanja titule, a ne ovaj proljev od Rahmana i Pedra, bilo bi drukčije. Krivnja je uprave, trenera, a najviše igrača Očekivani kiks Tottenhama, bit će toga još, imaju hrpu teških gostovanja. Ne može se preko noći od ekipe koja 55 godina nije osvojila prvenstvo stvoriti pobjednik. Pritisak raste, očekivanja rastu i strah se javlja, može biti Pochettino ili Ranieri najbolji trener na svijetu, ali ovi kiksevi su isključivo to. S tim da Ranieri ima povijest gubljenja dobivenih prvenstava Arsenal opet ulazi u crnu seriju, svaki puta kad su ispušili prvenstvo bilo je kraj veljače ili početak ožujka. Liverpool se pokenjao po Cityu, a i u kupu malo sreće im je falilo United je u dobroj seriji rezultata, volio bih da Citya izbace iz prvih 4 i igraju LP Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252437 biće pedro od iduće sezone triput bolji od brazilske prevare williana, koji je jedini bio u formi kad su svi zakazali Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252440 Cuj ti ovog Championsa, uprava je dovela samo djilobodjija, koji briljira u bundes ligi, kojeg nas Mou nije koristio uopste. Rahman i pogotovo Pedro su iskljucivo njegove zelje. Jos kaze volio bi da united koji ne moze kako treba klub od 19 godina proci (malo stariji od johnsonove male), da mi skida koeficijent engleske lige, jer bi ispali u grupnoj fazi LPa, a da city izvisi, vrhunsko razmisljanje. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252441 Naravno, opet izmišljotine. Uprava nije dala dovoljno novaca za transfere i to je to, mislili su da će svi skinuti gaće pred nama. To je to. Zbroji koliko koštaju ova dvojica. Možemo mi nabrajati i zašto ostali nisu osvajali ništa. United je imao lošu ovu sezonu i to je to. City ne može proći osminu finala. City ima tri poraza zaredom u ligi, dva od direktnih konkurenata za titulu i to na Etihadu. United se digao u formi. 21.3 je derbi između Ramazan Uniteda i Manchester Uniteda na Etihadu Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252442 Imao je jos para, nije htio kupovati, nego se odlucio cekati na Stonesa. Znaci otprilike 70tak miliona funti, ponavljam FUNTI ! To nije malo para, i vala da je htio, mogao je kupiti barem 2-3 vrh igraca za svaku poziciju, plus pedro i tako ti, nabere se na 100 milki barem. Para je bilo, nisu se trosile. Ko garantuje da nece proci, to ne mogu dobiti gent ili wolfsburg, psv ili atletico, benficu ili zenit, juventus ako kojim Bozijim cudom prodje. United svoju "formu" moze okaciti macku od rep, jer su retardi svi u timu odreda. Jedino sto valja je De Gea. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252455 nmjmo jos otpisat chelsea, liga je u rasulu ogromnom a ja vjerujem da bi mi mogli tuc 80% do kraja i izvuc 4 misto ars vs tot cryp vs liver wba vs utd everton vs west ham prilika da se cfc priblize jos vise i preskoce stoke pobjedom a city ce valda tuc vilu Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252471 Prognozirajte i vi. http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/england/barclays-premier-league/2015-16/29/tabellenrechner.html Ovo je moja prognoza, trudio sam se biti itekako realan. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252478 Ja sam prognozirao i bili smo 4. i izborili ligu prvaka. U Italiji si sigurno prognoziro tako da će Roma biti prvak, a u Njemačkoj da Herta osvaja? Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252480 U Italiji si sigurno prognoziro tako da će Roma biti prvak, a u Njemačkoj da Herta osvaja? Samo sam realan bio i stavio pobjedu protiv Manchester Citya i to je odlucilo. Prijavi
4. mart 2016.10 god. comment_252520 Čeh propušta naredne 3-4 nedelje zbog povrede. https://www.youtube.com/watch?v=0o_kVrfStEU vidi ga :D sassy Prijavi
4. mart 2016.10 god. comment_252541 Tek sad nema nista od Arsenala, Ceh ih je do sad drzao blizu vrha bez njega su ista ona nikakva ekipa kao i uvek. Bas su retardirani jer ove sezone imaju najslabiji Celsi u Romanovoj eri, Junajted koji je od sampionskog postao klub u nivou sa Arsenalom pa i slabiji, ocajan Siti isto. I oni u konkurenciji Totenhema i Lestera koji su slabiji od njih po igrackom kadru i dalje ne mogu nista. A Venger i dalje ima podrsku znacajnog broja navijaca. Izgleda da su Vengerovi advokati gori od Murinjovih. Nadam se da ce im Venger ostati jos dugo i da ce da se jure sa Liverpulom ko duze nece da osvoji titulu mada Liverpul sa Klopom ima mnogo bolje sanse da uzme PL u narednim godinama mada nacekace se i oni.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
4. mart 2016.10 god. comment_252547 Meni je gore po Arsenal sto im je glavni stoper Koscielny povrijedjen. Prijavi
5. mart 2016.10 god. Autor comment_252572 I meni je kao navijaču Chelseaja krivo što je Koscielny zvani Autogol ozljeđen. Da im je Bog do u prvih 11, jer uvijek nađe neki način da razveseli nas što ne volimo Arsenal. Zna ga on ovako često šušnut u svoju mrežu. Što bi Seaman rekao WC karton, a ne WC igrač. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252587 I meni je kao navijaču Chelseaja krivo što je Koscielny zvani Autogol ozljeđen. Da im je Bog do u prvih 11, jer uvijek nađe neki način da razveseli nas što ne volimo Arsenal. Zna ga on ovako često šušnut u svoju mrežu. Što bi Seaman rekao WC karton, a ne WC igrač. Ne brini se imaju mertesacker nadoknadit će on izostanak Koscielnya. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252588 Drago mi je da Arsenal vodi, samo dokaz da Tottenham nije kalibar ekipe za titulu ni kvalitetom ni pristupom na terenu, ekipa nije dobro izbalansirana u glavi, previše mladih i neiskusnih igrača. Arsenal mudro na kontre igra i ne tresu im se gaće kao domaćima. Nadam se potvrdi pobjede ili remiju. Kako god, Redknappov Tottenham je bio najjači kojeg sam gledao. Pochettino i ostali nazovi menadžeri sa nula trofeja se nepotrebno dižu u nebesa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.