8. august 2015.11 god. comment_228037 Manchester Utd jeste doveo dobre igrace ali trebace im i previse vremena da to sve srede sto se igre tice. Totenham danas ravnopravan sa istim sastavom od prosle godine. Manchester Utd treba bar jos 2 igraca, dobar stoper i napadac. Danas su Smailing i Mata bili najbolji. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228038 Eto vam Mančestera za koga se govori da će biti strašan, koji se pojačao, koji je ovo, koji je ono, bla bla bla.... NULA, kurčina, ništa, pa onakvu bezidejnost odavno vidio nisam, jedne jebene poluprilike napravili, nisu, šuta lijepog na gol nisu imali, sastaviti se ne mogu. Smalling MOTM, mislim da to dovoljno govori, odlično su otvorili sezonu želim da im se ovakva igra prenese do Maja, jebem im djecu raspalu. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228042 Isto ko prosle godine svi se posle priprema usrali od Junajteda kao dobili sve na pripremama ima da iskidaju u PL ali ipak nista nisu uradili. Pojacanja prilicno lose odigrala osim Darmiana. Depaj ocajan, sa onom sedmicom na ledjima i losom igrom podsetio na Ramiresa :D ali mislim da ce da proradi i bude im najbolje pojacanje. Snajderlin prosecno nista specijalo, Svajnstajger lose. Nisu jos igrale ostale jace ekipe ali Junajted cak i sa jos nekim pojacanjima nece dalje od 3. mesta. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228212 http://www.sportklub.rs/premier-liga-video odlična stvar, jednostavna i pregledna. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228214 Gledao sam juce Everton, onaj Barkley je igracina. Sigurno ce odigrati ovu sezonu fantasticno pa bi mogli da ga kupimo Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228220 Gledao sam juce Everton, onaj Barkley je igracina. Sigurno ce odigrati ovu sezonu fantasticno pa bi mogli da ga kupimo Trazit ce Everton za njega duplo vise nego za Stonesa, kad bi ga ikako i isli kupovati. Bit ce zanimljivo danas gledati Arsenal, imam osjecaj da ce pregaziti West Ham, vidi im se napredak cim evo vec 2 godine iz kluba ne odlaze kljucni igraci i jebeno ce ih biti ostaviti iza leđa, pogotovo s ovakvom nasom igrom. Dobro su uigrani i, ukoliko Wenger ne bude fantazirao sa sastavom kao sto nekad zna, mislim da se West Hamu sprema patnja danas. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228258 Arsenal ocajan protiv West Hama, mogu slobodno reci da im je igra losija od nase i zasluzeno su izgubili bez obzira na greske Cecha kod golova. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228260 Sve sto sam rekao u dva posta iznad sam promasio haha :D Ovo nisu istine, kad pogledas kakav je West Ham bio sad u kvalifikacijama za Europsku ligu, ja sam mislio nece se danas sastat s loptom. Pojeo sam govna, al nikad slađe :D Svaka čast cijeloj momčadi na čelu s Bilićem, nakon 9 uzastopnih poraza protiv Arsenala uzeti ovakvu pobjedu zaslužuje ogroman respekt. Cijela momčad je odigrala besprijekorno. Zaljubio sam se u njih danas majke mi. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228278 https://www.youtube.com/watch?v=JggJM35r1rw Mitrović debitovao za Newcastle, 11 sekundi na terenu i zamalo crveni karton :D Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228290 Slavene majstore.Moram jos jednom da ga pohvalim,covjeku prva utakmica u Premu i odmah tesko gostovanje.I desava se da odrzi čas fudbalske taktike pedofilu Wengeru.Koje pišanje BOZEEEE Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228293 Mitrovic teski kreten. Da mu je bar dao crveni. Costa bi za ovako nesto bio na naslovnicama. A Slavenu svaka čast. Dobronsu igrali, Arsenal furiozno krenuo u osvajanje 4. mjesta!Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228306 Hvala West Hamu i Biliću što su mi bar malo uljepšali fudbalski vikend. Prijavi
9. august 2015.11 god. Autor comment_228337 WHU s Nanetom na čelu me pravo iznenadio. Čestitke. Uvijek ciganluk s njima haha https://www.youtube.com/watch?v=60FpAWZeJMU Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228390 Al lik ovaj u Adamsovu dresu viče da mu je bitniji "balance in the books" nego pobjeđivanje. I još ponosno kaže: CURRENT FA CUP OWNERS!!! hahahahahahahahahahahahahahahahah Kako ovaj lik piša po njima. Zadovoljni 4. mjestom i FA kupom. Hahahaha Koji jadnicii Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228402 Al lik ovaj u Adamsovu dresu viče da mu je bitniji "balance in the books" nego pobjeđivanje. I još ponosno kaže: CURRENT FA CUP OWNERS!!! hahahahahahahahahahahahahahahahah Kako ovaj lik piša po njima. Zadovoljni 4. mjestom i FA kupom. Hahahaha Koji jadnicii Ali oni nekako te svoje male trofeje znaju da uzdizu, a mi osvojimo LP, PL i kao da nismo osvojili Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228414 Al lik ovaj u Adamsovu dresu viče da mu je bitniji "balance in the books" nego pobjeđivanje. I još ponosno kaže: CURRENT FA CUP OWNERS!!! hahahahahahahahahahahahahahahahah Kako ovaj lik piša po njima. Zadovoljni 4. mjestom i FA kupom. Hahahaha Koji jadnicii Još kad ovaj Junajtedovac spomene 20 PL i 3 LŠ, taj Arsenalovac počinje da priča DON'T TALK ABOUT HISTORY, WHAT HAVE YOU WON (pazite ovo) LAST YEAR?!!?! A kad pročtaš komentare, vidiš da je taj ranije srao nama za istoriju. :D Primer toga da prosečni navijači razmišljaju kao da je neko izvršio lobotomiju na njima. Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228421 Utakmica 2 kola premiershipa Manchester Utd-Aston Vila pomjerena je za petak zbog obaveza Manchester Utd u kvalifikacijama za ligu prvaka. Izlazi im se u susret a nama nisu htjeli pomjeriti jos im protivnik Club Bruge. Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228422 Ne da nisu htjeli pomjeriti, već su rekli izričito da neće biti nikakvog pomjeranja zbog lige prvaka. http://www.theguardian.com/football/2015/jul/30/premier-league-games-champions-league-scudamore-mourinho-wenger Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228427 Mamicu im licemjernu jebem. Joj kad bi barem Club Brugge izbacio Scum. ooooo Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228430 Ne valja to za engleski koeficijent, nadam se da ce neki englez osvojiti europa ligu, npr. s'thampton. Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228431 Ma boli me za njihov koeficijent, kad se oni ne trude zasto bi se mi brinuli. Evo ti primjer West Hama koji je izveo drugi sastav protiv Astre u ligi evrope. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.